Gde se snima avi fajl da se gleda u smartmovieu?
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Gde se snima avi fajl da se gleda u smartmovieu?
Ako neko zna voleo bi da mi pomogne jer nikako ne mogu da nadjem folder gde se snim tj. gde su snimljeni demo avi fajlovi!!!
- belli_tigric
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 10. Apr 2006. 10:24
- Kontakt:
- belli_tigric
- Neredovni učesnik
- Kontakt:
- belli_tigric
- Neredovni učesnik
- Kontakt:
nazgul23 jel imas instaliran xvid codec? ili mozda nemas neke codece instalirane u kompu..? ali prvo sto moras je da xvid codec instaliras u tel.zatim treba da konvertujes avi u smart movie converteru na kompu, kad prebacis fajl na tel otvori smart movie i idi na browse files,zatim menu,otvorice ti se opcija rescan system,klikni to i on ce pronaci sve npr. avi fajlove koje imas u telefonu,tako bi trebalo da pocne raditi.
eh isto je bitno i koja ti je verzija smart movie-a, ne znam koji tel imas, ali mislim da ispod verzije 2.73,odnosno ove starije verzije smart movie-a nisu kompatibilne za npr. Nokiu 6630 i naravno onda i na na sve ostale novije Nokie(6680,N seriju...)
eh isto je bitno i koja ti je verzija smart movie-a, ne znam koji tel imas, ali mislim da ispod verzije 2.73,odnosno ove starije verzije smart movie-a nisu kompatibilne za npr. Nokiu 6630 i naravno onda i na na sve ostale novije Nokie(6680,N seriju...)
- belli_tigric
- Neredovni učesnik
- Kontakt:
dziggy ja sam imao ranije verziju 2.42 koja mi je ok radila u Nokii 7610, medjutim kada sam promjenio fon (6680) i ubacio istu verziju u 6680,program nije radio. Jednostavno kad pokusas da ga ukljucis on samo izadje i ne otvara ga. Onda sam procitao na lonley cat games sajtu da starije verzije nisu kompatibilne za nove telefone. Evo ovo je sa njihovog sajta:
2.73 - Compatibility with Nokia 6680, Panasonic X700, X800
2.76 - Improved performance, bug fixes in Converter
3.00 - Improved performance
3.10 - New video codec, continuous/repeat mode, language selection, support for native resolution of high-res devices, playing movies at 24 fps
3.11 - Right-handed landscape rotation, Adpcm audio decoder
znaci po nekoj logici od 2.73 verzije pa ove novije,su kompatibilne za npr. 6680,nisam siguran da li je tako i za 6630. Znaci ja sada govorim o Nokii 6680, da se ispravim za moj gornji post,jer sam mislio da je mozda tako i za 6630,posto ta dva telefona imaju isti symbian.
2.73 - Compatibility with Nokia 6680, Panasonic X700, X800
2.76 - Improved performance, bug fixes in Converter
3.00 - Improved performance
3.10 - New video codec, continuous/repeat mode, language selection, support for native resolution of high-res devices, playing movies at 24 fps
3.11 - Right-handed landscape rotation, Adpcm audio decoder
znaci po nekoj logici od 2.73 verzije pa ove novije,su kompatibilne za npr. 6680,nisam siguran da li je tako i za 6630. Znaci ja sada govorim o Nokii 6680, da se ispravim za moj gornji post,jer sam mislio da je mozda tako i za 6630,posto ta dva telefona imaju isti symbian.
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Da beli_tigric-u,za DivX je,kao i kod kompjutera,potreban kodek,a koliko znam svaki Smart Movie dolazi sa kodekom,bar oni koje sam instalirao su nudili instalaciju kodeka,e sad ako ste odbili instalaciju... nije ni cudo sto ne radi!
Druga stvar,to uopste nije jednostavno kao:"Kopiraj i vozi",jer taj konverter ne dolazi badava uz njega,on spakuje fajl i pripremi ga za rezoluciju vaseg ekrana!Bez njega nije vazno i ako je fajl mali i u maloj rezoluciji,prosto kopiranje .avi fajlova NE radi,prvo konvertovanje pa tek onda kopiranje!
Pozdrav
Druga stvar,to uopste nije jednostavno kao:"Kopiraj i vozi",jer taj konverter ne dolazi badava uz njega,on spakuje fajl i pripremi ga za rezoluciju vaseg ekrana!Bez njega nije vazno i ako je fajl mali i u maloj rezoluciji,prosto kopiranje .avi fajlova NE radi,prvo konvertovanje pa tek onda kopiranje!
Pozdrav

- belli_tigric
- Neredovni učesnik
- Kontakt:
- belli_tigric
- Neredovni učesnik
- Kontakt: