Cell ID - 6680!

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Cell ID - 6680!

Post od gargamel4 »

Unapred se izvinjavam ako neko od starijih članova zna da je ova ili slična tema bila, ali moje korišćenje interneta je svedeno na posao, i time je malo ograničeno, a za 2 meseca koliko sam aktivan na ovom forumu je nisam sreo. :)

Elem, radi se o tome da sam pre nekoliko dana imao priliku da putujem u Vojvodinu, i za sve vreme puta mi se ni jednom nije promenila identifikaija lokacije na kojoj sam. Tj. i u Novom Sadu i u Vrbasu mi je pisalo Konjarnik!?! Restartovanje telefona rešava ovaj problem, ali mi i dalje ispisuje samo onu lokaciju koju je prvu našao i tu zakuca. Na 063 sam. Pri tom mi Geominder sasvim normalno signalizira - prepoznaje kada sam na poslu, kod kuće . . . :unsure:

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

pa verovatno nesto nije uredu sa baznim stanicama odnosno nesalju podatak o lokaciji posto je poznato sta se desavalo sa mobtelom verovatno je i zapustena ta mogucnost 8)

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Re: Cell ID - 6680!

Post od mkvb »

gargamel4 napisao:Pri tom mi Geominder sasvim normalno signalizira - prepoznaje kada sam na poslu, kod kuće . . . :unsure:
Jel to neki program, cemu sluzi?
HOX Titanium gray

jejen
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 21. Mar 2006. 21:10
Kontakt:

Post od jejen »

Evo pa pogledaj.... :wink:
http://www.sk.co.yu/2005/09/skpz05.html

P.S. Nadam se da smem da postujem link :?

Ako ne sorry :wink:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

gargamel4, čini mi se da je u pitanju izvesna nekompatibilnost između načina na koji naši operateri šalju Cell Info i novijih Nokia modela. Meni je to na 3650 radilo bez problema. Drugi način prikazivanja preko "Cell Broadcast" varijante radi bez problema kao i prikazivanje preko raznih programa tipa "Geominder", "Cell Track", itd... Nije potrebno da restartuješ mob, dovoljno je isključiti/uključiti Cell Info...

belli_tigric
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 10. Apr 2006. 10:24
Kontakt:

Post od belli_tigric »

jejen, a da li ga ima negde za dz??jr ti si dao link gde kosta 15evrica!ako ga imas pusti mi ga na mail belli_tigric@yahoo.com

jejen
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 21. Mar 2006. 21:10
Kontakt:

Post od jejen »

Imam....saljem ti kad dodjem kuci....nego najveci problem je sto je meni Cell ID radio do sada normalno...i sad kad sam instalirao Geominder ne radi...stalno mi pokazuje Medakovic...sto me navodi na zakljucak da je za pogresno pokazivanje Cell ID-a zasluzan Geominder. Posle unistall-acije doticnog telefon mi i dalje ne prikazuje pravi Cell ID nego i dalje onaj stari. Mozda je to problem kod gargamel4! :?

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Miskoni napisao:Nije potrebno da restartuješ mob, dovoljno je isključiti/uključiti Cell Info...
Nije bilo dovoljno. Ali što reče jejen, možda je do verzije Geomindera. Nisam probao da ga sknem, posebno što verovatno neće dati rezultate.

Odgovori