V980

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

MekBejn, mora svaki put da se podesava po poruci.
donadog, mozda ti je memorija puna? Ako nije ja bi fleshno po uputstvima koja imas ovde na sajtu.

MekBejn
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 16. Mar 2006. 12:35

Post od MekBejn »

Procitao sam negde da kad upises ! (znak uzvika) na pocetak poruke ukljucuje se report. Ali to je opet prirucno resenje. Za neke druge modele su objavili neke seem edite pomocu kojih se u meniju otvara mogucnost za reports, ali za V980 ne znam da li to moze...
Up and at them!

donadog
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 21. Mar 2006. 19:03

Post od donadog »

To za znak uzvika je tacno. Memorije ima dosta, a tek sam kupio telefon i ako ga flesujem ukidaju mi garanciju (dirtbags). 6630 app imas li ti problema sa igricama. E da. LeaderGL neprepoznaje telefon kad ga ukljucim dok mph prepoznaje, ima li neko istih problema. U jednom servisu moj drug kupio k700i i fleshovali mu ga za dz. Jel zna neko sta je Luton uradio u subotu.

Jel postoji neko pretrazivanje na rapid sharu.

6630 app
Mobil fan
Mobil fan

Post od 6630 app »

donadog, nemam taj fon ja,ortak je kupio i zalio se na izvestaj odmah(ostalo je sve OK),ja sam ga flesno jer ga nervirao vodafon meni i vratio mu,inace ne igra igrice. Zasto ti onda ta radnja to neuradi za dz,mislim fles? Ja bi ga flesno,i ta garancija je na sta onda? Sigurno ti nece zameniti flat kabal,to nije u garancij a sta jeste kad gubis garanciju ako ti promene SW? Da si ti telefon kupio preko mreze pa ok,ovako :x . Strasno.

u google kucaj site: i ime sajta posle :

donadog
Novajlija
Novajlija

Post od donadog »

Garancija mi obuhvata sve softwerske i kvarove hardwerske neprouzrokovane nepravilnim koriscenjem telefona. Ako mi servis fleshuje telefon, onda mi neukidaju garanciju, ali nista za dz. Mada ako se sjebe nesto softwerski onda ionako moraju da fleshuju telefon. Sad su praznici pa cu doci do neke kinte. Da li je broj pesama koje mogu da stavim u listu ogranicen, jer neke pesme stavlja u listu a neke nece. Da li vam se desavalo da kad otvorite telefon ekrena pobledi i slika se polako ucitava a posle ga preklopite pa opet otklopite i bude sve uredu. Imam osecaj da je telefon pun bagova. I nece sve jar. igrice da prihvati, neke hoce a neke ne. Npr na k700i radi igra u jar. a na v980 neradi ista igra.

6630 app
Mobil fan
Mobil fan

Post od 6630 app »

Npr na k700i radi igra u jar. a na v980 neradi ista igra.

Veoma je moguce da je igra pisana za k700 i rezoluciju ekrana koju on ima i iz tog razloga radi na K700 a ne na Motoroli.

MekBejn
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od MekBejn »

@donadog

Meni je posle nedelju dana riknuo flet. Ne zelim ti slicnu sudbinu, ali simptomi donekle ukazuju na to...I sad me tako boli k sto ce da mi ukinu garanciju kad vec moram da platim za flet...
Up and at them!

donadog
Novajlija
Novajlija

Post od donadog »

Cekaj cekaj. Garancija mi nece popravljati taj flet. Sta je to uopste. Ali opet ima igara koje rade i na jednom i na drugom fonu, skinutih sa istog linka. Ma VODAFON je za sve kriv jeb. mu mater u pi.

MekBejn
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od MekBejn »

Da razjasnimo neke stvari. Flet = flet kabl = flat cable je kabl kojim se povezuju dva dela telefona na preklop. Dakle to je ono sto prenosi signale od sluske i displeja ka masini (procesor, memorija itd) i obratno. UBEDLJIVO najcesci kvar kod telefona na preklop je bas kvar flet kabla koji se savija svaki put kada se telefon otvori/zatvori. I bas zbog toga vecina banana firmi ne daje garanciju na flet kabl.
Ali ako tebi pise u garanciji da pokriva SVE kvarove onda nemas problema.
Meni se desilo da posle nedelju dana rikne taj kabl, i sad treba da platim 35 evra za popravku...Srbijo majko...
Inace, sam taj kabl nema nikakve veze sa java aplikacijama kao ni sa ostatkom softvera i izvinjavam se ako sam stvorio zabunu. Poenta je bila da ako flesujes (promenis softver) telefon mozes da izgubis garanciju pa da te posle oderu za servis (ako ga ne-daj-Boze bude).
Pozdrav svima
Up and at them!

donadog
Novajlija
Novajlija

Post od donadog »

Crko mi handsfree. Mozda zato sto sam slusao mp3 preko njega, nisam mogao da nadjem stereo sluske. Ali opet, kako mogu slusalice da riknu. to je samo obican kabal. Bojim se da mi nije dzek na telefonu riknuo. I kad hocu da napavim playlistu sa mp3 pesmama neke prihvati a neke ne, a sve wav prihvata. Moracu da ga odnesem u servis, jer se neke cudne stvari desavaju sa telefonom.

IvancicaNS
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 07. Maj 2006. 23:51

Post od IvancicaNS »

Motorolica, Evo ovako... Nadam se da mi mozes pomoci. Zelim da kupim ovaj tel, ali prvo me buni to sto je muskobanjast , a onda i sve ove spike... Ti ga imas i koristis kakav je po funkcijama, koliko je izdrzljiv(bat.) i gde mi u BG-u preporucujes da ga uzmem. Ja sam iz Novog Sada. please help do utorka.... Hvala unapred. :smutny:

MekBejn
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od MekBejn »

Nadam se da ti ja mogu pomoci i pored negativnog iskustva :(

Kada ga drndam podosta - slusam muziku, gledam klipove i sl. baterija traje oko dva dana. Inace traje oko 3 dana i malo vise.
Tel jeste velik, ali zavisi gde ces ga drzati. Nije bas sa dzep farmerica, ali za dzep u jakni ili torbicu je sasvim ok. Izgled je po meni sasvim ok, ali to je stvar ukusa.

Bitno je da uzmes na nekom mestu gde ti daju PUNU garanciju, dakle na sav softver i hardver bez izuzetaka. Gde ces kupiti to ti ne moguc pomoci, imas brojeve telefona pa zovi i pitaj.

Za te pare nema boljeg telefona, osim ako skupis jos malo i uzmes E1.
Up and at them!

IvancicaNS
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od IvancicaNS »

MekBejn, :cry: Ja sam zvala par prodavnica koje mogu da nadjem, jer se ne snalazim po BG-u i od 6 imaju ga samo u 2 u toj u Lominoj i u Balkanskoj ul. U Balkanskoj mi ne ulazi pod garanciju taj flet kabl, a u Lominoj mi govori da biram nepostojeci broj. Da u Novom Sadu ne traze 20 eura vise kupila bih ga ovde, ali u krpljenju sa budzetom svaki din. je vazan. Nadam se da necu i ovaj put biti baksuz. Prvi tel u zivotu sam morala da reklamiram cim sam ga kupila i onda sam dobila drugi -isti model, a drugi posto sam ga kupovala polovnog uvale mi sa pokvarenim kontaktom za usb i slusalice. :cry: Ali hvala u svakom slucaju. Ja ne drndam puno telefone... :D

migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 02. Maj 2006. 16:58
Kontakt:

Post od migi »

IvancicaNS napisao:MekBejn, :cry: Ja sam zvala par prodavnica koje mogu da nadjem, jer se ne snalazim po BG-u i od 6 imaju ga samo u 2 u toj u Lominoj i u Balkanskoj ul. U Balkanskoj mi ne ulazi pod garanciju taj flet kabl, a u Lominoj mi govori da biram nepostojeci broj. Da u Novom Sadu ne traze 20 eura vise kupila bih ga ovde, ali u krpljenju sa budzetom svaki din. je vazan. Nadam se da necu i ovaj put biti baksuz. Prvi tel u zivotu sam morala da reklamiram cim sam ga kupila i onda sam dobila drugi -isti model, a drugi posto sam ga kupovala polovnog uvale mi sa pokvarenim kontaktom za usb i slusalice. :cry: Ali hvala u svakom slucaju. Ja ne drndam puno telefone... :D
Jesi razmisljala o Mpx220. On jeste 150e ali mnogo bi ti bilo mnogo bolje da jos malo ustedis i da ga uzmes. Ja sam skoro kupio v980 i dosadio mi je posle
5 dana (i ja cackam telefon po ceo dan), dok ti Mpx220 nudi MNOOOGO vece mogucnosti jer je to u stvari dzepni PC na koji mozes da razgovaras.

Ja sad stedim pare za njega!!

IvancicaNS
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od IvancicaNS »

migi, Pa razlika je samo u op. sistemu koji mpx200 ima, a V980 ima bolju rez ekrana... :? A sutra idem da kupim tel u BG, a imam samo 110 eu, tako da mislim da mi nije preko potreban komp u dzepu, jer ga imam kod kuce. Hvala u svakom slucaju... :wink:

migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od migi »

Ja ne govorim o Mpx200 vec o Mpx220 (WM OS; 1.3 Mpix; 32MB interna; procesor 200Mhz....)
Ekrani su isti 176x220 piksela, tako da nikako nisu iste ove motorole
Za WM OS ima pregrst softvera na internetu dok za v980......tiha jeza

Ustalom tvoje su pare, samo ne zelim da se jos neko ne zezne ko ja

donadog
Novajlija
Novajlija

Post od donadog »

Ima li neko email podesavanja za 063 mrezu, ali za ovaj model. Nasao sam podesavanja za drugi telefon i nemogu da poklopim opcije. HITNO.

IvancicaNS
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od IvancicaNS »

donadog, Upotrebi malo to sto se nalazi u tvojoj glavi i idi na mobtelov sajt, konfigurisanje, za motorolu v70 i udji kao kad si radio za mms u opcije i samo iskoristi podatke za konf. 8)
Jel moze meni neko da pomogne da skinem drajv za usb posto nisam dobila cd za instalaciju.... pls

migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od migi »

Samo treba da nadjes program "mobile Phone Tools". Ima ga svuda. Potrazi najnoviju verziju!

MekBejn
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od MekBejn »

Ivancice, javi sta si kupila. Imas ovde na sajtu bar dvadeset prodavnica koje imaju V980, zovi pa pitaj.
Ako neku ne mozes da nadjes, pitaj ovde. Ili probaj da nadjes PlanPlus ili neki drugi program koji ima mapu BGa.
Up and at them!

Odgovori