iPhone 6

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
dachakragujevac80
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
:: Iphone 11 pro

Re: iPhone 6

Post od dachakragujevac80 »

Hahahaha,ajde da cujem sad nekog!!!!? Toooo,@znemanja! :P 8) :D :D :D
@iluka,i kako je preci na veceg brata? meni je nekako mnogo glomazan,ja licno doooobro bih razmislio da li bi menjao pa cak i glavu za glavu!

ertz
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 16. Feb 2011. 19:18
:: Iphone 4s

iPhone 6

Post od ertz »

@znemanja
1. Ja ne koristim itools
2. Ja odavno koristim za AV Player,prezadovoljan sam sa njim
3. Sa JB ne gubis garanciju

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

@Ertz, hvala na odgovorima.Pa sta onda da koristim za transfer fajlova izmedju telefona i kompa? iTunes je smece i hteo bih da ga zaobidjem ako je to moguce.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Dobrodosao pa makar i na kratko :)

Moras i itunes da bi imao itools... Vidi baraba je kacio gore link...
JB nema jos za 8.1.3 mada nisam proveravao ovih dana, ako bude nesto novo javicu... Ne gubi se garancija je l uvek mozes preko opcije restore da ga vratis na fabricko pre eventualnog nosenja u servis na reklamaciju :)
Za te filmove nemam pojma, ne koristim to ali vidi na forumu aplikacije je l neko kacio nesto ili pitaj u toj sekciji foruma :)

@baraba, telefon jeste malo veci ali uopste nije lopata, veruj mi lako se kuca, uz manji napor dohvatim gornju ivicu... Imam i mogucnost da ga dam odmah za novi ip6, mada je ovaj noviji od mog mesec dana :)

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Re: Одг: iPhone 6

Post od Joxy »

znemanja napisao:dachakragujevac80, Evo da ti se ja pridružim u ekskluzivnom klubu vlasnika gold iP6, samo što sam ja išao na većeg brata :D
Све честитке! :)
Шта је бре ово људи, пола форума прешло на Јабуку, је ли толико слатка или је нешто друго у питању. :D :lol:

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

iLuka, cestitam! Konacno muski telefon :P
znemanja, brate, al zasto taj sto je za devojcice? :shock:

Salu na stranu, uzivaj u novoj igracki :wink:

Joxy, moraces i ti nick da menjas :P

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

znemanja, ti si najveće iznenađenje :o
Nekad sam i ja pisao da je iTunes smeće, kada sam ga skapirao, sada je laganica (za prebacivanje slika i muzike, naravno i backup). Za sve ostalo iTools. U apple delu za aplikacije napravih kratko uputstvo, slikovito, ako se ne snađeš da ga ebem.

iLuka, ako si ti zadovoljan, pusti onda barabe šta pišu ovde :D

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Azimuth, слатко ме насмеја. :lol:
Мада, никад не реци никад. :D

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

Znači "zlatni dečaci" se pojačavaju :)
E pa neka vas dobro sluze ;)

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Azimuth napisao: znemanja, brate, al zasto taj sto je za devojcice? :shock:

Salu na stranu, uzivaj u novoj igracki :wink:
Hvala [emoji3] ,a sto je boje tice, pa sta da ti kazem gold is the best :) :) :)
No, u nekoj drugoj temi si pominjao WireShare i da tu app mogu da koristim za transfer fajlova ako su komp i telefon konektovani na istu wifi nrezu, jel' ta app radi slicno kao AirDroid za Android?

@Baraba, hvala na savetu, procitacu tvoja upustva oko iTunes. Interesuje me sledece, negde sam citao, ne skoro, posto nisam bio previse u iPhone vodama, da iTunes dosta optereti racunar. Posto laptop koristim za svasta (virtual box, SQL server, Photoshop...),ne treba mi aplikacija koja ce dodatno toliko optereti procesor. Da li je tacno da iTunes toliko optereti racunar ili su u pitanju dezinformacije?
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Nisam skapirao kako preko WireShare da pošaljem slike na PC, samo kako da pošaljem sa PC na mob.
iTunes:
Slika

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Ok, znaci dezinformacije, iTunes ne opterecuje racnur ni bilizu toliko koliko sam cuo.

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Iskreno ne vidim razlog zasto bi ga opterecivao, mozda malo procesor ali to je to, kao i svaka aplikacija za prenos podataka

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Da, slazem se, samo sto sam negde procitao da iTunes jako optereti sistem. Ocigledno to nije tacno, ali zeleo sam to ovde da proverim.
Poslednja izmena od znemanja u Uto, 17. Feb 2015. 15:51, izmenjeno 1 put ukupno.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Nemanja, pa sta ce ovo da bude? Zar ti, jedan od najglasnijih kriticara svega sto nije Android i S4?
Cestitke u svakom slucaju, jedino nemoj da ga stavis u zadnji dzep, pa da se zaboravis i sednes, hteces radije da je kicma :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

iLuka, може ли сада да падне неко мини поређење 6 и 6 Плус? Пре свега екран, камера, батерија... Како се теби све то чини код оба модела?

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

miodrage napisao:Nemanja, pa sta ce ovo da bude? Zar ti, jedan od najglasnijih kriticara svega sto nije Android i S4?
Cestitke u svakom slucaju, jedino nemoj da ga stavis u zadnji dzep, pa da se zaboravis i sednes, hteces radije da je kicma :D
Hvala [emoji3] ukazala se dobra prilika za kupovinu, pa da malo prosirim vidike, no S4 je i dalje tu, ne mrda on nigde :)
Ne stavljam nikada nista u zadnji dzep, pa ni iP nece biti izuzetak.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Apsolutno nema razlike nikakve... Veci ekran jeste prednost ali meni licno ne... Svejedno mi je :) ima tu landscape opciju na kretanju kroz meni i moozda je malo tisi u tonovima osim i zvonu gde su isti... Veci aparat jeste ali za mene nije nikakva prednost, isti su mi :)

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Na vecem modelu postoji opcija da se dva puta prstom prevuce preko home buttona i sadrzaj ekrana se spusta na polovinu ekrana sto omogucava da se palcem dohvati gornji red. Moram priznati da je to jako korisna funkcija, ovako nesto ne postoji na manjem modelu.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

U stvari to je tako i na obicnom ip6 :) razlika je OIS i ta landscape opcija kroz meni :)

Odgovori