Windows 10 Mobile - generalna diskusija
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Windows 10 - generalna diskusija
Bandiof: nece... znaci sve sam odradio po uputstvu, cak i windowsphone.com prijavljuje da imam 636, skine update, krenu tockici, stane, restartuje i kaze cannot open.
Kako vidim, nema niko da je uspeo na 530. Videcu da ga uvaljam i uzmem neki 630
Kako vidim, nema niko da je uspeo na 530. Videcu da ga uvaljam i uzmem neki 630
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Jel zna neko kako da onemogucim da mi stize ovaj predlog da updatujem na windows 10 preview! Ja sam,kao sto sam par postova pre pomenuo,vec radio taj update,i nije mi se svideo jer je meni tel dual sim,a ovaj preview ne podrzava to,pa sam ga putem one aplikacije vratio na cyan! Posle sam opet insralirao insajder da bi dobio denim,a da bi se to desilo,morao sam opet da podnesem zahtev za 10-ku,s tim sto sam sad trazio slow proces! E izgleda da je taj update stigao i sada mi na svakih nekoliko sati salje poruku da izvrsim update,a ako to ne ucinim rucno,on ce automatski da se updatuje 20.02. U 3h! E sad postoji li mogucnost da se to nekako izbrise (ja sam vec izbrisao insajder),jer nemam nameru da uzimam preview pre zvanicnog update-a?
Za denim nije potreban insider vec preview for developers
- dachakragujevac80
- Expert
Pa moguce,ali ja sam ga bukvalno instalirao preko insajdera! Nego je meni problem kako da sad "izbegnem" da instaliram preview za w10?
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Hard reset uredjaja, ili preko Lumia Software Recovery Tool
- dachakragujevac80
- Expert
Vec sam probao i nakon toga vraca me na cyan
Nego, vi koji ste probali W10, da li je Lumia Camera 5 verzija?
Onda skini app pusher (tek tada sam mogao da isključim vibraciju na back, win tasteru) ili možda prođe dan-dva da ti izbaci denim update, tako je makar kod mene bilo.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
NakaR napisao:Nego, vi koji ste probali W10, da li je Lumia Camera 5 verzija?

-
- Sertifikovani Trol
Vrcem se ipak danas na 8.1. Polako su poceli da me iritiraju bagovi i iako sam bas poceo da koristim dodatke koji su stigli uz 10ku ipak je vise loseg.
Galerija mi konstantno puca kad hocu da nabacim sliku na fb ili tt. Uspem da izaberem sliku iz tamo nekog petog pokusaja, cesto kad otkljucavam telefon pojavi mi se lokskrin ispod lokskrina i tako zamrzne na par sekundi, notifikacije za messenger mi ne stizu uopste dok druge ponekad kasne, nema svih podesavanja za pozadinu i lokskrin, tt i ie pucaju cim se zakljuca ekran, preko ie se ne mogu sacuvati slike i ostali fajlovi... Ma mogu tako do sutra! Cak i ovi brzi odgovori na poruke i Camera 5 nisu vredni nerviranja.
Tako da danas kad ustanem pada 8.1 pa cekam neki preview for developers za 10ku jer ovaj insajder nijejos uvek za mene.
Galerija mi konstantno puca kad hocu da nabacim sliku na fb ili tt. Uspem da izaberem sliku iz tamo nekog petog pokusaja, cesto kad otkljucavam telefon pojavi mi se lokskrin ispod lokskrina i tako zamrzne na par sekundi, notifikacije za messenger mi ne stizu uopste dok druge ponekad kasne, nema svih podesavanja za pozadinu i lokskrin, tt i ie pucaju cim se zakljuca ekran, preko ie se ne mogu sacuvati slike i ostali fajlovi... Ma mogu tako do sutra! Cak i ovi brzi odgovori na poruke i Camera 5 nisu vredni nerviranja.
Tako da danas kad ustanem pada 8.1 pa cekam neki preview for developers za 10ku jer ovaj insajder nijejos uvek za mene.
- dachakragujevac80
- Expert
Windows 10 - generalna diskusija
Meni se sam sinoc updatovao na 10 preview posle silnih mojih rucnih odlagnja! Resio sam ovaj put da ostanem na njemu,posto me smara da se vratim opet na cyan! U pocetku je bio veoma nestabilan,ali posle restarata sad sasvim solidno radi,mada je primetno sporiji u odnosu na 8.1,ali ne u toj meri da pravi neki problem (Lumia 630 je u pitanju,u slucaju da neko ne zna
)! Jedina mana je to sto je meni dual sim,pa ne prepoznaje drugu karticu kao aplikaciju za pozive,i ne belezi propustene pozive za nju,doduse vide se u notifikacionom baru! Takodje ono sto me nervira je odsustvo precice za mobilne podatke u notifikacionom baru!
Edit: povlacim sve sto sam rekao,sutra cim opet uzmem usb od komsije vracam sve na cyan! Mnogo bre koci,baguje,baterija mi bukvalno curi i bas se pregreva! [emoji35]

Edit: povlacim sve sto sam rekao,sutra cim opet uzmem usb od komsije vracam sve na cyan! Mnogo bre koci,baguje,baterija mi bukvalno curi i bas se pregreva! [emoji35]
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ja zato nikad i nežutim i uvek sačekam redovni update.
-
- Sertifikovani Trol
E, pa vredelo je probati. Meni su super bile nove funkcije i znao sam u sta se upustam. Isao sam sa tim ciljem da istestiram pa da se vrnem na 8.1 ako ne stima. Meni samo nisu jasni ovi koji su se zezali sa onim hack-om pa su instalirali na htc i sad ne mogu da se vrate nazad. 

- dachakragujevac80
- Expert
Upravo vracam na cyan (nisam mogao da cekam sutra,pa sam malopre uzeo od komsije usb
)! Pitanje sada,posto vidim na sajtu microsofta da u Srbiji za 630 DS jos uvek nije stigao Denim,da li postoji neki nacin da se ja updatujem na njega pre vremena,ali pod uslovom da mi ne baguje kao ovaj 10 preview! Neko je spominjao preview for developers i sl.? Jel to "bezbedno"? 

-
- Sertifikovani Trol
Preview for Developers. Ja sam bio na njemu i na 520, pa posle na 630 dok nije stigao Denim. Radi odlicno jer to je u sustini vec zavrsen sistem, ne alfa kao ovaj insajder. 

- dachakragujevac80
- Expert
Pa i ja tako mislim,ipak je ovaj 10 preview jos u pocetnoj fazi istrazivanja,dok je Denim vec oformljen sistem! Sad cu da pokusam da ga instaliram! Hvala! 
Edit: skinuo sam preview for developers,ali mi kaze da moram da postanem windows developer da bi mogao da dobijem najnovija windows azuriranja! Sta mu to sad znaci?

Edit: skinuo sam preview for developers,ali mi kaze da moram da postanem windows developer da bi mogao da dobijem najnovija windows azuriranja! Sta mu to sad znaci?

-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 20. Feb 2015. 21:19
- :: nemam u nabavci
- :: samsung galaxy tab 3
Da li ce update da izadje za lumiu 535 posto vidim da je izasla za mnogo slabije modele 

Nije još izašao WP10 ni za jedan model .
535 će dobiti WP10.
535 će dobiti WP10.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Dacho, to znaci da moras da se registrujes na kao windows developer. Trazi microsoft visual studio na netu, i tamo se registrujes za dz.
Inace, ako vec imas usb, skini windows phone recovery tool, i preko toga uradis update na Denim. Mozes da skines neki firmware za neko trziste gde je Denim uveliko izasao, i time ga flashnes i na taj nacin si ga updateovao.
Inace, ako vec imas usb, skini windows phone recovery tool, i preko toga uradis update na Denim. Mozes da skines neki firmware za neko trziste gde je Denim uveliko izasao, i time ga flashnes i na taj nacin si ga updateovao.
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Procito temu u cugu,odgleao slike i klipove i bas me raduje kako napreduje W10.Do januara sam imao L925,koristio nekih 6 meseci i bio prezadovoljan.Jbg pao mi je i mal ga izgrebao i shvaki put kad ga uzmem u ruku i pogledam prvo mi ta mala ogrebotina padne u oko.Zato sam ga i promenio.Hteo da ostanem na Windowsu ali nisam nasao adekvatnog zamenika.Najavljeni naslednik L830,nisam hteo da dodam 100evra da bih dobio samo drugo kuciste+bezicno punjenje ostalo sto se tice hardvera je isto.Citajuci predstavljanja nisam se nesto odusevio.Ovaj 1030 mi deluje kao sledeci model koji bih voleo da imam,nadam se da ce izaci sa W10.Samo jos da ne zacepaju cenu.
Dobro izgleda i onaj Sam koncept
Dobro izgleda i onaj Sam koncept