Aplikacije za Windows Phone 8.1
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Re: Aplikacije za Windows Phone 8.1
Upropastili su Vieather sa reklamama pri izlasku iz aplikacije...
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Neka aplikacija za cuvanje lozinki? Takodje, da li postoji mogucnost da nekako skinem melodije windowsa/nokije za poruke, posto posedujem Samsung Ativ pa vecinu njih nemam?
Festina lente.
"Passwords" app je ok, to je onako "basic"; "Account manager pro" koristim
Vremenska prognoza je nesto bitno, to mislim svi imamo na home/start itd screens, taj "Viether" je sasvim dobra (nema lockscreen opciju, ili?). Ipak (ubedite me u suprotno), "Amazing weather hd", najbolja.
pozz

Vremenska prognoza je nesto bitno, to mislim svi imamo na home/start itd screens, taj "Viether" je sasvim dobra (nema lockscreen opciju, ili?). Ipak (ubedite me u suprotno), "Amazing weather hd", najbolja.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
Postoji li Yahoo Weather na WP? Koristim je na robotu i jako mi se svidja tačnost i minimalizam. 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Nije los ovaj photo album Zoom
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Dobar kalendar.
My Calendar
My Calendar
Modern Music, bas simple audio player ako neko voli taj minimalisticki dizajn pa je zbog toga i nesto brzi u odnosu na fabricki.
Jedino mozda nekome ne odgovara jer skenira muziku samo iz "Music" foldera sa telefona i sd kartice.
Jedino mozda nekome ne odgovara jer skenira muziku samo iz "Music" foldera sa telefona i sd kartice.
Probao. Vise mi se sviđa OneMusic. Ali plaća se. Trenutno Core music player. Lep, brz, folderi.
Oba se plaćaju. Šteta što nijedan nema equalizer, da samo malo pojačam bass na ovoj l520.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ja sam imao i Core Music i OneMusic, oba pokupio kad su bili free. Sad kad sam odradio hard reset zboh W10TP ne mogu da vratim Core jer uopste ne prepoznaje da sam ga imao i moram da platim, a OneMusic mi nije pravio problem.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Core plejer i po meni najbolji. Za symbian postoji core codec myzik pleyer koji radi odlično i doteraš boju zvuka kakvu želiš ali mislim da nije isti izdavač ove aplikacije za wp.
I meni mnogo hvale ekvilajzeri, volim pojačan bas i visoke tonove a srednje delove spustim skoro do nule. Zato u radne prostorije idalje peva E72 sa gore pomenutim pleyerom i uz pomoć dodatih zvučnika.
I meni mnogo hvale ekvilajzeri, volim pojačan bas i visoke tonove a srednje delove spustim skoro do nule. Zato u radne prostorije idalje peva E72 sa gore pomenutim pleyerom i uz pomoć dodatih zvučnika.
-
- Sertifikovani Trol
A stvarno, 2015 je a smart telefon poput l520 nema ekvilajzer, pa prethodna asha 302 je imala ili sto jos cuvam 6233 ga ima, cccc gdi ce im dusaaaa 

-
- Sertifikovani Trol
Ajde bre ljudi, samo kvarite zvuk sa EQ. Meni je na 630 stigao sa nadogradnjom i sluzi samo za ukras. 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Znam znam, i samo te cekampsyhound napisao:Hvale?

Nego da se vrnemo mi na temu.
VLC Remote danas besplatan.
Takoe. Kako ga umetnik zamislio tako cu da ga slušam.psyhound napisao:Ajde bre ljudi, samo kvarite zvuk sa EQ. Meni je na 630 stigao sa nadogradnjom i sluzi samo za ukras.
- Draguljče
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 24. Feb 2015. 22:12
- :: lumia 535
Zdravo svima
Ljudi uzimam uskoro lumiu 535 pa bih vas zamolio da mi preporučite neke dobre aplikacije... Recimo za melodiju zvona ringtones ili kako već, za you tube i sl... Sve ono što vi mislite da je dobro i da će mi olakšati upotrebu ove lumije.... Pozzz

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Listaj unazad ima tu i besplatnih a dobrih aplikacija, dobre app se uglavnom plaćaju ali su ponekad i besplatne. Da bi znao kada su na promociji instaliraj appdeals i myappfree.
Za melodije skini zedge aplikaciju i tu imaš pono melodija.
Za melodije skini zedge aplikaciju i tu imaš pono melodija.