Koliko vam traje baterija?
Re: Koliko vam traje baterija?
A pretpostavio sam da je to.. e pa jesam baksuz jbt [emoji22]
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Prosečan dan tj tri 
Baterija stvarno ekstra drži, pogotovo kada zna da dok spavam ne spadne ni 1%, a na sinhronizaciji mi gmail, facebook, messenger, twiter, photobucket, hotmail, vreme...
prosek oko pola sata razgovora, 20ak poruka, 1h muzike, dok prelistam mondo (oko 20min), malo fb da vidim i eto, izguram vam ja ladno i tri dana

Baterija stvarno ekstra drži, pogotovo kada zna da dok spavam ne spadne ni 1%, a na sinhronizaciji mi gmail, facebook, messenger, twiter, photobucket, hotmail, vreme...
prosek oko pola sata razgovora, 20ak poruka, 1h muzike, dok prelistam mondo (oko 20min), malo fb da vidim i eto, izguram vam ja ladno i tri dana

-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 21:02
- :: Huawei Y330
prntscr.com/61xf96
prntscr.com/61xgm6
Solidan rezultat za jedan niskobudzetni telefon :1.5 h igrica -pola preko BT, chrome, muzika, par poziva, nekolike poruke, nesto malo 3g, uglavnom wi-fi, signal povremeno slab, dosta vremena na skajpu, poneki ss, par azuriranja, doduse ekran na niskom procentu ali ja zadovoljan.
prntscr.com/61xgm6
Solidan rezultat za jedan niskobudzetni telefon :1.5 h igrica -pola preko BT, chrome, muzika, par poziva, nekolike poruke, nesto malo 3g, uglavnom wi-fi, signal povremeno slab, dosta vremena na skajpu, poneki ss, par azuriranja, doduse ekran na niskom procentu ali ja zadovoljan.
- cupcake
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Feb 2014. 10:23
- :: Iphone 6s
Imam Note 3 neo, baterija mu po dva dana traje. Jutros sam ga skinula sa punjaca u pola 9, i nisam ga dirala do pre 15 minuta. Kako je moguce da je skinuo 20% baterije bez koriscenja? 

Instaliraj neki ozbiljniji program za pracenje baterije pa onda okaci ss ako se opet desi nesto slicno.Better battery stats ili gsam ako nisi rutovala trlefon.
cupcake, nesto je bilo ukljuceno u pozadini pa je to trosilo bateriju,restartuj ga,pa ces videti sledeci put dal ce se desavati.Desi se tako po neki put da nesto ostane upaljeno ili mu neda da udje u sleep mode i onda je non stop budan i to jede bateriju...
Danas sam uzeo od drugara s3 sa 2gb rama i video da mu nesto drzi telefon 85-90% vremena budnim a sot je 36 minuta, sve to nakon nekih 5 sati od kako je skinut sa punjaca telefon a baterija je u tom trenutku bila na 68%. Jel to normalno, meni deluje kao da nije..
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Note IV N9100 dual
Todo, jel ovo custom rom ili official? Znam da si na Greenify i xposed, al me zanima koji je beše rom?
A i ovo je super za s4..
A i ovo je super za s4..
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
acamatic, Albe 95 v3 je rom koji sam instalirao i odlicno radi, a i trajanje baterije je mnogo bolje nego na officialnom
Note IV N9100 dual
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Z2 kraljina

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Šta spada u mediaserver stavku kod potrošnje baterije? Imam 40% odjednom.
Trebalo bi da je fabricka aplikacija za muziku
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Nisam to koristio. Piše u opisu kao, energy used by applications. Moguće da je igrica (Clash of clans) ostala aktivirana u pozadini. Videću da je izbacim pa da vidim kako će se ponašati.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Huawei MediaPad X1
Ovako,phablet je do nekih 70%koriscen samo na WIFI.
Posle toga slusano je dosta muzike,posto sam u medjuvremenu stigao u Srbiju,net palim povremeno jer imam samo 200mb interneta i koriscen normalno vise za pozive.
Nije bas merodavan rezultata ali mislim da je opet skroz ok sto se tice same baterije.

Samo na kratko je bio prikljucen na laptop zbog prebacivanja nekih slika,pa pokazuje kao da je punjena baterija

Ovako,phablet je do nekih 70%koriscen samo na WIFI.
Posle toga slusano je dosta muzike,posto sam u medjuvremenu stigao u Srbiju,net palim povremeno jer imam samo 200mb interneta i koriscen normalno vise za pozive.
Nije bas merodavan rezultata ali mislim da je opet skroz ok sto se tice same baterije.

Samo na kratko je bio prikljucen na laptop zbog prebacivanja nekih slika,pa pokazuje kao da je punjena baterija

Huawei
Obožavam bateriju na passportu!
[img]http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/02 ... ed89f7.jpg[/img]
[img]http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/02 ... ed89f7.jpg[/img]