GPS navigacija
Re: GPS navigacija
Ima li šanse da proradi neka normalna offline navigacija tipa Igo ili Here Drive na blekberiju q5? Probao sam navfree i nije se baš pokazao. Zahvalan sam na svakoj pomoći. Pozdrav
Imas PP druze.toda81 napisao:Nema na cemu druze. Videces da uopste nije tesko i samo odradi sve kaonsto sam napisao i sigurno ce raditi
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Pikell, poslao sam ti pp.
Izasle su nove here 2014 Q3 mape. Nadam se da ce uskoro moci da se nadje dobar torrent fajl
Izasle su nove here 2014 Q3 mape. Nadam se da ce uskoro moci da se nadje dobar torrent fajl

Note IV N9100 dual
Ok, skinuo sam sto si mi poslao one Q2 mape, to je ok. E sad problem je sto nikako moju lokaciju nece da ocita, pa ne znam gdje sam pogrijesio 

- toda81
- Prijatelj foruma
To je problem do gps-a. Stikliraj u podesavanjima da ti gps koristi i mpbilne mreze jer ce tada brze uhvatiti signal
Note IV N9100 dual
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 12. Jan 2015. 18:03
- :: ...
Koja je najnovija igo navigacija? I da li moze link za skidanje u inbox? hvala! 

- knezevic76
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
- Kontakt:
I kod mene na phabletu ista stvar sa here navigacijpm posle ažuriranja, negde sam našao da je do čipseta i procesora, kod mene je intelovaraphel napisao:Ja ne znam šta je onda kod mene problem. Samo mi zacrni ekran, ispiše "there was a problem at the moment, please try again later" i izađe.
- toda81
- Prijatelj foruma
stefanrudi, ne znam kako ocekujes nesto kad nisi napisao ni rezoluciju tvog telefona. Lepo je milion puta napisano da je to potrebno napisati kada se trazi iGO
Note IV N9100 dual
-
- Neredovni učesnik
u pitanju je sony xperia z3 1080 x 1920 pixela... izvinjavam se 

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
stefanrudi, ma pusti Todu, čita MS preko TT, pa ne vidi da ti u potpisu lepo piše telefon koji imaš. Pa ga još i mrzi da na gsmarena pogleda koju rezoluciju ima taj telefon.
Stvarno neodgovornno od njega, šta ćeš

Stvarno neodgovornno od njega, šta ćeš

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- toda81
- Prijatelj foruma
Stefane, imas pp.
Macor, dobra ti je ovo. Nacisto sam se olenjio
Macor, dobra ti je ovo. Nacisto sam se olenjio

Note IV N9100 dual
-
- Neredovni učesnik
Hvala toda81 
Macor nisam citao temu, nisam imao vremena, zbog toga i nisam znao da treba model telefona kao i rezolucija ekrana

Macor nisam citao temu, nisam imao vremena, zbog toga i nisam znao da treba model telefona kao i rezolucija ekrana

- Bošković
- Entuzijasta
- Pridružio se: Čet, 29. Jan 2015. 10:52
- :: iPhone 6S 32GB
Znači toda81 je ovde glavni za navigacije, ako mi bude trebala neka pomoć oko toga znam gde da se obratim

- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Au koliko sam se razocarao u Sygic danas....iGO ga je odrao u svakom pogledu te reci. Nikad vise ne kupujem aplikacije, od sad samo pirati sa Kariba
.

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
iGO je odlican, ali probaj i Here navigaciju, zaista je sjajna, po meni za nijansu bolja od iGO.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- toda81
- Prijatelj foruma
Mwni se here navigacija nije dopala. Sve je stvar ukusa i to postujem. iGO je nesto posebno i ja sam prezadovoljan njime i pasivno jer se svi hvale kojima sma ga namestio. Brdo nasih Austrijanaca ima moj iGO i od tad vise nista ne koriate osim njega jer kazu da je tamo najbolji
Note IV N9100 dual
- Professional
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 02:53
- :: Samsung A5 (2017)
- :: Nokia 6310i
- Kontakt:
Jos jedan glas za iGO! 
Neprevazidjena navigacija!
Vaša poruka sadrži 52 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.

Neprevazidjena navigacija!
Vaša poruka sadrži 52 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Mene je Sygic tako juce navozao po Sabcu da je to suludo. Pritom ni jednu ulicu nije mogao lepo da nadje i izrutira. Lepo ugasim Sygic, upalim iGo, odradi posao za 10+ i milina
. A jos sam se iznenadio za radarske kontrole, ogranicenje u milimentar za brzinu, znakovi na putu, bas bas predobro uradjena aplikacija.

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Ograničenja, znakovi, radari - sve je to vezano za mape i njihove dodatke.
Vidim na nekim drugim forumima da ljudi hvale Sygic. Ja ga nisam probao, pa ne mogu da komentarišem.
Ima i iGO svojih mana - meni u Italiji na celom autoputu A4 prikazuje ograničenje brzine 50 km/h
A zna i za istu rutu da me vodi na različite načine (uz male promene u dužini rute i trajanju puta).
Čekam nove mape da proverim da li je to ispravljeno
Vidim na nekim drugim forumima da ljudi hvale Sygic. Ja ga nisam probao, pa ne mogu da komentarišem.
Ima i iGO svojih mana - meni u Italiji na celom autoputu A4 prikazuje ograničenje brzine 50 km/h

A zna i za istu rutu da me vodi na različite načine (uz male promene u dužini rute i trajanju puta).
Čekam nove mape da proverim da li je to ispravljeno

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica