BlackBerry Passport
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za BlackBerry OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● BlackBerry OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za BlackBerry OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● BlackBerry OS ●
Re: BlackBerry Passport
Nisu problem oštre ivice, nego neobičan odnos strana dok se malo navikne čovek, to sam rekao. A ovo mi je smejurija takva, da se za operatera pravi posebna verzija, da zaista nemam reči.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
araphel, moze jedno glupo pitanje: da regularni model izgleda ovako kao ovaj ATT-ov, da li bi ga uzeo?
A sto se tice verzija "prilagodjenih" operaterima, cini mi se da to za americke operatere nije neuobicajena praksa.
A sto se tice verzija "prilagodjenih" operaterima, cini mi se da to za americke operatere nije neuobicajena praksa.
Nije glupo pitanje. Ne bih ga uzeo. Zaobljeni uglovi i te sitne izmene po meni bitno menjaju izgled telefona, i to više nije to.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Hvala na odgovoru. U potpunosti se slazem sa tobom. Koliko je regularni Pasport izgledom privlacan i originalan, toliko je ovaj sve, samo ne to.
Ovo je, kao što je neko primetio, kao da su classic razvukli na dimenzije passporta. Možda je to bilo s namerom da telefon malo više liči na klasičan BlackBerry, ali je po meni promašaj. Jedina stvar kojom sam nezadovoljan na standardnom passportu, a da se tiče dizajna, je ono što sam i na početku napisao: poklopac dela za kartice koji na ovako sređenom telefonu nije smeo biti jeftina varijanta na cimanje.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Mislim da su to za poklopac često pominjali na netu.. 

Al' dobro, s obzirom na to da ti ne menjas kartice na dnevnom nivou, onda je to greska koja se moze zanemariti, ne?(:
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Svakako. 

Ma naravno, nije to neki ne znam kakav problem. Poklopac se ne klati, nema lufta nigde, nego je više u pitanju princip. Glupo je da napraviš telefon koji je skroz utegnut, a onda staviš takav poklopac. U svakom slučaju nije presudno.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Braćo, neko od vas ce mozda znati da mi kaze je li ovo novi model za koji ja nisam cuo, ili je neki reciklirani stari.
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/4733/Blackberry/Leap
PS: Izvinite zbog skretanja sa teme, ali mislio sam da je BB za jedno vreme odustao od "full touch screen" telefona, pa otuda novi modeli Pasport i Klasik.

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/4733/Blackberry/Leap
PS: Izvinite zbog skretanja sa teme, ali mislio sam da je BB za jedno vreme odustao od "full touch screen" telefona, pa otuda novi modeli Pasport i Klasik.

Leap je novi model koji je tek predstavljen i u suštini se radi o mid range rešenju. Daleko zanimljiviji je uređaj sa kojime je završena BlackBerry prezentacija u Barseloni, a koji ima veliki touchscreen, i vertikalni slajd sa qwerty tastaturom.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Hvala, nisam to znao.
Nisam imao pojma da ce posle Klasika tako brzo izbaciti jos nesto, a posebno ne bez hardverske tastature.
Upravo sam malo proguglao, i slucajno naleteo na ovo:
https://www.youtube.com/watch?v=djlyNAX1KHs
Zaista daleko zanimljivije, i vise od toga.
Nisam imao pojma da ce posle Klasika tako brzo izbaciti jos nesto, a posebno ne bez hardverske tastature.

Upravo sam malo proguglao, i slucajno naleteo na ovo:
https://www.youtube.com/watch?v=djlyNAX1KHs
Zaista daleko zanimljivije, i vise od toga.

Meni je pass za at&t predobar, da mogu da ga nabavin mislim da se ne bih dvoumio ni sekund
12 godina na forumu!
Pa dobro, o ukusima ne vredi raspravljati, svako voli nešto drugo.
Gledam Passport, pao je na ispod 400e, bukvalno bih ga sutra uzeo, samo me jos drzi na WP sto cekam na sta ce da lici WP10, i da li bih se navikao na manji ekran u odnosu na 1520... Stvarno se nadam da ce BB uspeti da opstane kao firma..
Nokia Lumia 1520
BB mora da opstane!
Gledam i ja, video za 380 na kp samo ja bih onaj za at&t al dobro, kad tad ce da dolija.
Gledam i ja, video za 380 na kp samo ja bih onaj za at&t al dobro, kad tad ce da dolija.
12 godina na forumu!
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Šta znam, dobar je fon ali dimenzije.. U smislu da je sav pravljen za 4:3, npr kako da gledam snimak na YouTube. Ne može nikako da iskoristi ceo displej. Jasno je da je ovo striktno poslovni telefon.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Auuu, pre neki dan imao priliku da ga vidim uživo, pa sta znam, onako po izgledu i osećaju u ruci, deluje zanimljivo i neobično, ali bio ugašen fon baterija prazna skroz bila.
Huawei
Hm, malo mi ne ide to da prvih 200 hiljada prodaju brzinski, pa i sledecu turu, a zatim samo 8 hiljada komada u ova tri meseca... Nesto mi tu nije kako treba. Pogotovo sto je telefon na svim relevantnim sajtovima dobio jako dobre ocene koje mogu znacajno da uticu na ljude...
Nokia Lumia 1520