Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
zoreli, pitanje za tebe. Kako se ponasa autofokus sada?
Da li je resen problem oko uspostavljanje veze,i to da te sagovornik odma cuje?
Kakva je situacija nakon zavrsetka poziva sa ekranom?
Autofokus više nije ni zelen već beo i samo na kratko fokusira ... veoma čudno .
Uspostava poziva , sam poziv - besprekorno.
Rešen je problem sa ugašenim ekranom nakon završetka poziva , sad se odmah pali (senzor odmah reaguje kad se odmakne od lica).
Evo pošto koristim engleski bob7 već par dana okinuo sam sinoć jednu sliku u low light uslovima i čini mi se da je ok. Baterija je dosta bolja, mute opcija opet prisutna itd...
Ubacio sam i ja ovaj novi softver. Mute opcija jeste tu. Što se kamere tiče, na prvi pogled je popravljen kvalitet slika, fokus i dalje nema signalizaciju (zeleno/crveno) ali kada uspešno fokusira kružić odmah nestane, kada ne uspe, kružić se okreće sekundu - dve, tako da je malo bolje.
zoreli napisao:kutijagreha,
Rešen je problem sa ugašenim ekranom nakon završetka poziva , sad se odmah pali (senzor odmah reaguje kad se odmakne od lica).
Ubacila sam tu UK verziju, ali je još rano za konačni sud. Za sada sam primetila da mi mnogo brže radi telefon, da "nedavno korišćene aplikacije" brže otvara, pa i ekran posle završetka razgovora čini mi se da radi ok, ali je još rano za definitivni utisak. Videću još sutra kako je
S5 kamera sa novim G900FXXU1BOB7 firmwerom po danu (upravo) - Auto Mod , bez podešavanja .
viber radi kako treba i camera deamon problem ne postoji , baterija odlična , brzo i fluidno radi .
Ko želi dodatno da se oslobodi Samsung i Google Bloat-a a ima ROOT-ovan S5 :
Flešovati u custom recovery SmartDebloater+KK-LP+G900F+V3.zip i u Aroma instaleru izabrati stavke koje vam ne trebaju , kad odradi odčekirati auto reboot i vratiti se u recovery i uraditi wipe cash i dalvick , pa reboot system .
Posle toga instalirati Clean Master i SD Maid i očistiti telefon od zaostataka repova aplikacija i keša (posle toga ove dve aplikacije možete deinstalirati) .
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.