LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Re: LG G2
Nennad hvala za link,skinucu ga ali sacekacu stock za 5.0 pa cu videti poredjenja iskustva drugih.Vec je kraj meseca pa da ne radim isti posao dva puta.
Kutija hvala za link,nasao ga ja odmah ali mi je nejasno bilo kajo se ubacuje.Sad sa video da nema OTG podrsku pa odustajem.Sacekacu stock da vidim kakva je situacija.
Kutija hvala za link,nasao ga ja odmah ali mi je nejasno bilo kajo se ubacuje.Sad sa video da nema OTG podrsku pa odustajem.Sacekacu stock da vidim kakva je situacija.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
dusmanic, pisao sam na prethodnoj strani da postoji problem kod 6.0 verzija. Prilikom snimanja sa ukljucenim blicem dolazi do fc ili ti pucanja aplikacije. Bice ispravljeno u 6.1 verziji
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 26. Feb 2015. 14:43
- :: Huawei Y300
- :: LG G2
Pozdrav svima!
Uzeo sam ovaj telefon i stvarno je fenomenalan.Ekran pogotovo
Imam jedino problem sa ubacivanjem Igo navigacije,izbacuje mi da ne podrzava rezoluciju od 1700x1080 (pretpostavljam da status bar oduzima ostatak do full HD rezolucije) i ne znam kako da resim to.
Ako neko zna uputstvo bilo bi lepo da pomogne
Hvala....
Uzeo sam ovaj telefon i stvarno je fenomenalan.Ekran pogotovo

Imam jedino problem sa ubacivanjem Igo navigacije,izbacuje mi da ne podrzava rezoluciju od 1700x1080 (pretpostavljam da status bar oduzima ostatak do full HD rezolucije) i ne znam kako da resim to.
Ako neko zna uputstvo bilo bi lepo da pomogne

Hvala....
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
BeasTY82, obrati se u temi za navigacije,clanu todi,on ce ti resiti svaki problem 

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Baraba, vala znam ga u dusu
Ne moze na cloudy,mada uskoro ce LL,sa njim je kompatibilan

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ja potpisujem da kameru nece da popravljaju.
Insajderski izvor:
Problem oko razgovora bice resen sa v5 verzijom. Ne mora da se pazi kako se telefon drzi.
Paljenje ekrana prilikom poziva bice takodje resen (problem postoji na stock 20f i 20h verziji)
Nemojte da me pitate odakle znam,samo gledajte kad dodje update
Insajderski izvor:
Problem oko razgovora bice resen sa v5 verzijom. Ne mora da se pazi kako se telefon drzi.
Paljenje ekrana prilikom poziva bice takodje resen (problem postoji na stock 20f i 20h verziji)
Nemojte da me pitate odakle znam,samo gledajte kad dodje update

Mislim da može na Cloudy dalvik, ne može na Cloudy sa art-om.kutijagreha napisao:Baraba, vala znam ga u dusu![]()
If you're running ART on Android 4.4.x (KitKat), XCam 6.x won't work. In order to make XCam compatible with the official ART included with Android 5.0 (L), changes were needed that make it incompatible with the unofficial/beta implementation included with KitKat. XCam 6.x will work perfectly with the official KitKat runtime (dalvik), however. If you want to run ART on KitKat, you can still use the latest 5.x branch apk.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Nennad, citao i ja to,ali u komentarima ljudi koji su probali kazu da ima problema 

- AndroMan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 13:25
- :: Galaxy Note 9 N960F
- :: BB Passport; N808PV
kutijagreha, odličan 6.0 fix, nateraće me da ponovo menjam rom.
Isto ni taj fix ne radi na aosp i CM baziranim romovima?
Nego, da te pitam za Xcam Settings... Koristiš li i sad ista podešavanja ili fotkaš onako kako je default na 6.0?
Da li može u Settingsu da se menja shutter speed? Nisam video u tvojim komentarima da si to menjao. Bilo bi zanimljivo videti kakve noćne mogu da se dobiju ako se smanji shutter.

Nego, da te pitam za Xcam Settings... Koristiš li i sad ista podešavanja ili fotkaš onako kako je default na 6.0?
Da li može u Settingsu da se menja shutter speed? Nisam video u tvojim komentarima da si to menjao. Bilo bi zanimljivo videti kakve noćne mogu da se dobiju ako se smanji shutter.
E, to nisam video, samo sam probao na Cloudy sa artom i nije htelo. Kod mene je nekako bolja kamera koja dolazi uz Cloudy G3, pogotovo za noć, upoređivao sam i kroz nju se bolje vide objekti u mraku.kutijagreha napisao:Nennad, citao i ja to,ali u komentarima ljudi koji su probali kazu da ima problema
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
AndroMan, menjam stalno podesavanja,zavisnosti od uslova.
Naravno da moze da se menja shutter speed. Pravo da ti kazem,sitno sam nesto cackao,ne daje bog zna kakve rezultate.
Imas cak da podesavas okidanje za sve uslove (night,sports,IA mod)
Naravno da moze da se menja shutter speed. Pravo da ti kazem,sitno sam nesto cackao,ne daje bog zna kakve rezultate.
Imas cak da podesavas okidanje za sve uslove (night,sports,IA mod)
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Takođe i kod mene. Testirao sam baš i preko dana u u noćnim, menjao podešavanja, bolja cloudy kamera app.Nennad napisao:Kod mene je nekako bolja kamera koja dolazi uz Cloudy G3, pogotovo za noć, upoređivao sam i kroz nju se bolje vide objekti u mraku.