[img]http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/02 ... 016bda.jpg[/img]
iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- Azimuth
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: iPhone 6
I svaki put se pozitivno iznenadim baterijom 
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Одличан резултат, свака част. 
Што се апдејта тиче, може ли се он одрадити директно са телефона или је можда препоручљиво повезивање са рачунаром и да се то одради преко iTunes? За бекап претпостављам да важи исто?
Што се апдејта тиче, може ли се он одрадити директно са телефона или је можда препоручљиво повезивање са рачунаром и да се то одради преко iTunes? За бекап претпостављам да важи исто?
- dachakragujevac80
- Expert

- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Ja sam direktno na telefonuJoca-Samsung napisao:Одличан резултат, свака част.
ja sve radim preko itunes... ranije sam preko telefona ali sada, sednem uvece, update, restore, laganica
skoro uvek radim set as new pa rucno vratim sve, ne radim back up preko itunes... mada to i ne mora...
skoro uvek radim set as new pa rucno vratim sve, ne radim back up preko itunes... mada to i ne mora...
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com

Хвала другари, значи у принципу је свеједно. 
- znemanja
- Moderator

- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Cek nije mi kasno, ako radim update preko telefona, a ne preko iTunes jel mi se sve brise iz telefona ili ne?
Koliko sam citao na netu, ne bi trebalo nista da se brise sve app ostaju.
Koliko sam citao na netu, ne bi trebalo nista da se brise sve app ostaju.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- dachakragujevac80
- Expert

- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Updatom se nista ne brise,bar meni nije Sa 8.1.2 i 8.1.3
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com

iPhone 6
Одрадих и ја апдејт, преко iTunes. Све је на свом месту, ништа није обрисано.
Пре апдејта сам одрадио бекап, такође преко iTunes, али не на iCloud већ на рачунар. Да ли се тај бекап сада налази у неком директоријуму или се са њим може барата само преко iTunes?
Пре апдејта сам одрадио бекап, такође преко iTunes, али не на iCloud већ на рачунар. Да ли се тај бекап сада налази у неком директоријуму или се са њим може барата само преко iTunes?
Јел неко докупљивао простор на iCloudu или вам је довољно ових 5GB које добијамо?
Ja nisam kupovao nista
Ne znam, uvek sam vracao preko icloud ili racunara za datum koji je zadnji.. Imas na itools folder back up, zaboravio sam gde tacno, mozes da vidis po datumima ili samo da ga automatski vratis posle update-a preko itunes...
Ne znam, uvek sam vracao preko icloud ili racunara za datum koji je zadnji.. Imas na itools folder back up, zaboravio sam gde tacno, mozes da vidis po datumima ili samo da ga automatski vratis posle update-a preko itunes...
- Azimuth
- Moderator

Nisam ni ja nista kupovao. Icloud je samo za bekap, sve ostalo moze da ide na dropbox, box ili gde vec 
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com

iPhone 6
Нисам инсталирао iTools за сада, само iTunes и преко њега сам одрадио апдејт и на крају се сам рестартовао, извадио УСБ из компа и то је то, све апликације, слике, контакти итд су на свом месту. Хвала ти. 
Што се iCloud-а тиче, по мени је тих 5 ГБ сасвим довољно.
Што се iCloud-а тиче, по мени је тих 5 ГБ сасвим довољно.
Ok, ja volim da uradim i restore posle samog update-a pa cesto i set as new 
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com

Није ни то лоше али није неки велики апдејт, чини ми се да је "тежак" око 300 МБ. 
Тако сам и мислио 
- znemanja
- Moderator

Ok, hvala na info, tako sam i mislio, bilo bi bezveze sa update brise sve.dachakragujevac80 napisao:Updatom se nista ne brise,bar meni nije Sa 8.1.2 i 8.1.3
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Ne brise ako se ne radi restore, pogotovu ne ako se radi preko telefona 
- Azimuth
- Moderator

Ma dok sve radi kako treba ja ne radim restore, a apdejte radim OTA
pa ako i kada krene da zabada onda cu ga utepati sa restore i set as new 
Ja sam takav i inace, privatno, sve da bude cakum pakum
nije obavezan restore, set as new...
Trebalo bi naci neki strucniji tekst sta kazu o tome, sta i kada ima smisla raditi
Trebalo bi naci neki strucniji tekst sta kazu o tome, sta i kada ima smisla raditi
- znemanja
- Moderator

Ma ako to sve radi ok, necu ni da se bakcem oko restore, a update cu preko OTA.
iLuka, Azimuth, hvala vam na odgovorima, ponekad postavim bezvezna pitanja, ali sam nov u iPhone svetu pa dok ne naucim gradivo, bice ponekad postavljeno neko trivijalno pitanje
iLuka, Azimuth, hvala vam na odgovorima, ponekad postavim bezvezna pitanja, ali sam nov u iPhone svetu pa dok ne naucim gradivo, bice ponekad postavljeno neko trivijalno pitanje