Koji tel uzeti za 170 eura max?
Koji tel uzeti za 170 eura max?
Cao imam trenutno samsung galaxy s3 mini i zelio bi uzeti novi fon.Sto se OS tice uzeo bi ili android ili WP (dosad sam inace imao samo android) i uzeo bi neki telefon do 170 eura max ,nije bitno jeli nov ili polovan.Ako bi uzimao android telefon uzeo bi samsung galaxy s3,sony xperia m2 ili sony xperia SP,a ako bi uzimao WP telefon uzeo bi nokia lumia 920,925,630,820.Znaci samo od tih modela ali se nemogu odluciti nekako mi se najvise dopao nokia lumia 630 jer bi mogao uzeti novog i ostalo bi mi jos para ali bojim se da je on slabiji od s3 minia.Savjetujteme i ako neko ima iskustva da kaze kako se prenose fajlovi sa kompa na WP 8.1 pa nadalje i sta WP moze ili nemoze u odnosu na android.I da dodam jos da sam malo razmisljao o iphone 4s ali opet msm da nije bas dobra ideja jer je ekran malan i tako to ali opet vi preporucite.Hvala unapred 

Poslednja izmena od bogdan u Ned, 01. Mar 2015. 22:55, izmenjeno 2 puta ukupno.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Re: Koji tel uzeti
Ja preporucujem da ovu svoju recenicu razlozis na vise recenica, da bi ljudi tacno razumeli sta pitas.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Auu kad miodrage idi ove lumie odmah ces znati sta da kupis
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
bogdan, Ovo što si napisao je konfuzno. Napiši koji OS želiš, šta ti je bitno na telefonu, veličina ekrana koju preferiraš.... Prvo i osnovno je da napišeš koji OS želiš, ako to ne uradiš ova tema će da ode stranputicom i nećeš dobiti željeni odgovor. Dakle kada rasčistiš sa sobom pod kojim operativnim sistemom želiš da tvoj novi telefon radi, onda doći ovde da ti predložimo konkretne modele.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
S obzirom da Android ne volem, moj predlog je svakako WP, odnosno neka Lumia. E sad, od pobrojanih, upravo 630. Razlog je sto je noviji model, i sto ce najduze od nabrojanih imati podrsku i update.
Ako imam slobodu da bilo sta predlozim, onda ili 730 (jbg, malo moras kesa da dodas), ili 535 koja je bolja po svemu od 630, a prakticno ista cena.
Ako imam slobodu da bilo sta predlozim, onda ili 730 (jbg, malo moras kesa da dodas), ili 535 koja je bolja po svemu od 630, a prakticno ista cena.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Bošković
- Entuzijasta
- Pridružio se: Čet, 29. Jan 2015. 10:52
- :: iPhone 6S 32GB
S3 mini nikako nije jači od L630. Ne vredi porediti android i WP.
S3 neo ti je najlogičniji izbor, dobar je i M2 ali Aqua verzija jer obična ima dosta bagova, SP je veoma korektan telefon ali tu više prednosti ima S3.
Ako si do sada koristio android, nastavi i dalje jer za 170e možeš kupiti telefon dostojan zahtevnijem korisniku.
S3 neo ti je najlogičniji izbor, dobar je i M2 ali Aqua verzija jer obična ima dosta bagova, SP je veoma korektan telefon ali tu više prednosti ima S3.
Ako si do sada koristio android, nastavi i dalje jer za 170e možeš kupiti telefon dostojan zahtevnijem korisniku.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Huawei P6 po meni bestbuy.
El Laki,
Da li si imao prilike da nosis Huawei P6?
Sve to lepo izgleda na papiru. U praksi se nije nesto pokazao.
Nije lepo optimizovan sistem, ne radi lepo, jednostavno nije to to.
Probao sam bar 4-5, svaki put se razocarao, jednostavno ni hardver ni softver nije na nekom nivou.
Da li si imao prilike da nosis Huawei P6?
Sve to lepo izgleda na papiru. U praksi se nije nesto pokazao.
Nije lepo optimizovan sistem, ne radi lepo, jednostavno nije to to.
Probao sam bar 4-5, svaki put se razocarao, jednostavno ni hardver ni softver nije na nekom nivou.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
@drom,u cemu je problem sa Huawei P6,posto posedujem Huawei x1 pa nemam nikakvih problema, pa me zanima sta to tacno ne radi lepo na P6?
Huawei
Sto se tice samsung galaxyu s3 dobar je ali bojim se opet ici na slican vec sam imao s3 mini i dizajn mi se uopste nesvidja.Lumia 535 je vako dobra ali cuo sam da ima nekih problema i puno mi je 5".Nokia lumia 630 je dobra ali kad nema prednju kameru i blic a najvise mi smeta sto ima samo 512 mb rama cuo sam da windows 10 kad dodje nece imati sve isto kao i oni modeli sa 1gb rama pa ako neko zna tacno sta nece imati bio bi mu veoma zahvalan i dali neke igrice nece se htjeti pokrenuti na 512 mb rama?
Nije još objavljeno šta neće imati uređaji sa 512rama, tako da ti to niko ne može reći.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Nije lepo optimizovan, da, ali šta očekivati za 180e. Po meni je bolji od S3. O izradi da ne pričam.
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Mislim da bi ti u tom cenovnom rangu najvise odgovarao Moto G ili S3 Neo. Laki,ima drugar P6 i uopste mi se ne svidja kako radi...Telefon je prelep,ali ga je moj Moto G oduvao sto se performansi tice
Ma nezelim druge telefone samo od ovih sto sam naveo
samo gledam dali je bolje s3 polovan za vise para ili nokia lumia 630 nov za manje para ,meni licno ljepsi 630 ali s3 je vise za igre a volim tu i tamo odigrati neku igru.Pa neznam sta da radim dosad sam samo android imo a na WP ma nekih stvari koje mi se svidjaju.

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Moja iskustva sa P6 su odlicna, jako brzo i fluidno radi. O izradi ne treba trositi reci, izuzetno dobra. Jedino kamera nije nesto posebno i mislim da je tu bolji S3. No, generalno govoreci pre bih izabrao P6 nego S3.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- El Laki
- Prijatelj foruma
Eto informacija iz prve ruke. Treba samo biti realan i ne puniti i mučiti P6/S3 kao neke telefone iz 2014., već srazmerno njihovoj ceni..
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Uzmi Lumiu, i ne sekiraj se. Ima i igara sasvim dovoljno.
Mislim da sam se odlucio za Lumiu ali mozeli mi neko reci dali ima neke razlike npr izmedju nokia lumia 630 i nokia lumia 630 dual sim (osim sto ima dve kartice).I na kom principu funkcionice TV na lumiji vidio sam to nesto dali radi to uopste u nasim podrucijima.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Tv radi preko neta. Drugih razlika nema. Kod dualSIM varijante, ako sa jednom karticom pricas, na drugu ne mozes da primis poziv, ima samo jedan radio modul.
Kako se prenose slike,muzike sa kompa na windows phone 8.1?? i dali se mogu prenositi krekovane igre sa kompa na windows phone kao na android ??!!