Zile995, Eto vidis,i meni nije logicno,ali ajde. Cuo sam da je imao problem taj na JB.
Vec sa 4.4.2 tih problema nije bilo. Znao sam subway surfer i da igram vise od pola sata,nije bilo toga
Cek, cek. Moram malo u off. Ne volim da kupujem polovne telefone ali ako sam lepo povezao kutijagreha prodaje perfektan lg g2. Hajde ako te ne mrzi napisi nesto vise o telefonu i pusti mi poruku.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Pa ako je to tacno (mislim sto nebi bilo),onda nije u redu da coveku prodajem po vecoj ceni telefon.
Za taj novac,bolje da mi stoji telefon,nego da ga prodam za 200e.
Em telefon dobija oficijalni LL,em ima ogromnu podrsku na xda,zivece on jos dugo,dugo.
Staff,vidis da moze i za manji novac da se nadje telefon,potrazi na oglasima,ja ovaj necu da prodajem po toj ceni. Moze brisanje u oglasima.
Kako smo krenuli sa cenama,za par meseci bice S3 skuplji od G2
kutijagreha, prodaj taj G2, da stavljam moj na oglase, dokle da te čekam jbt
Mislim da se staff, šalio, stavio je smajli, a ako je dogovor pao to je to. E sad, za koliko ko proda... svaka roba ima svog kupca. Vi našli sa trgovocem da se poredite, da samo kaže kako je utopio note 3
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.