Samsung Galaxy S6 (SM-G920F)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S6 - (SM-G920F)
Neverovatno je kako ljudi vole da pljuju Samsung, sta god oni izbaci bice opljuvani a opet ce prodati 20 mil minimum.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
@Baraba jeste to fino rešenje, ali nije po mom ukusu. Ne volim futrole, stakla i folije jer je bez njih apsolutno moguće očuvati perfektno telefon tako da nisu neophodne. Na Z seriji i sada S6 će biti must-have kako zbog otisaka, tako zbog ogrebotina.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Kad ga vidim uživo, tada cu da iznesem svoje mišljenje , ovo ovako nije merodavno.
Pljuvaca će uvek da bude za bilo koji brend, i opet svi imaju izbor da biraju sta ce da kupe...
Samo se setite prošle godine kad je s5 izašao, toliko je ovde napljuvan a pokazao se kao odličan fon, isto ce tako biti i sa s6.
Pljuvaca će uvek da bude za bilo koji brend, i opet svi imaju izbor da biraju sta ce da kupe...
Samo se setite prošle godine kad je s5 izašao, toliko je ovde napljuvan a pokazao se kao odličan fon, isto ce tako biti i sa s6.
Huawei
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
El Laki,... pa ko bi tebi udovoljio baš me zanima. Kada je izašao Galaxy S5, onda si napiso ovo:

... a kad je stigao aluminijumski Galaxy S6, onda su zamerke sledeće.El Laki napisao:...Otporan jeste dosta, poradio je Samsung dosta na tome i zato im svaka čast (mada im zameram što nije aluminijumska izrada)....
Dakle, kad je materijal takav da nema otisaka, onda smeta što nije aluminijumski,... a kad jeste onda smetaju otisci...El Laki napisao:....Lep je samo kad ga izvadiš iz kutije. Posle nećeš moći da živiš od otisaka.

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Meni staklo uopšte nije smetalno na iP4s, na belom nije bilo otisaka, na crnom jeste. Problem rešen folijom i zdravo. Foliju i ne primećujete da imate, ne može se reći da ona smeta ili kvari izgled telefona, to nikako.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
+1 Све је речено.bata bogdan napisao:Auuu al se ovde vodi polemika oko tih folija itd, a da je npr s6 kojim slučajem deblji, bilo bi onda, ajao pa jako debeo fon pa još kad dodje futrola bio bi ko tenk.... Pa ne mogu oni svakom od nas da ugode , i rešenje je jednostavno, svako ima izbor ili da ga kupi ili ne ili da stavi neku zaštitu ili ne....
- El Laki
- Prijatelj foruma
1808 ti si doktor za izvlačenje iz konteksta. Prvo, zameram S5 što nije alumijumski - CEO, ne lajsna, poklopac, itd. S6 nije aluminijumski, već samo obod. I moja zamerka ne ide na obod, već na zadnji poklopac koji upija otiske i od stakla je. Tako da ne vidim šta je nejasno. Moji stavovi su ostali isti - aluminijumsko kućište je zakon. Staklo ne zbog otisaka, ovakav dizajn pozadi ne jer je ružno, ovakva lajsna kao kopija IPhone 6 ne (da izrada, ne dizajn). Ne znam šta te buni. Kako meni ugoditi? Aluminijumsko kućište u fulu.
I da, savršeno je moguće napraviti bez otisaka i da nije aluminijum. Tako da...
I da, savršeno je moguće napraviti bez otisaka i da nije aluminijum. Tako da...
Poslednja izmena od El Laki u Pon, 02. Mar 2015. 14:31, izmenjeno 2 puta ukupno.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
- El Laki
- Prijatelj foruma
Čekam ga da padne ispod 350, vidim da se pojavljuje par komada novih nedeljno, tako da mislim da će padati cena, kao na Meizu MX4 od kako ih je dobio Telenor.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Tacno, Mate 7 ima sve sto trazis 
Meni ne smeta staklo na poledjini, samo sto ne bih u tom slucaju kupio telefon u crnoj boji vec u nekoj svetloj gde otisci ne bi bili primetni.

Meni ne smeta staklo na poledjini, samo sto ne bih u tom slucaju kupio telefon u crnoj boji vec u nekoj svetloj gde otisci ne bi bili primetni.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- El Laki
- Prijatelj foruma
Da, to jesenje rešenje. Mislim da se čak ni na zelenoj možda ne bi tako videlo kao na crnoj. Ali mi je dizajn zadnjeg poklopca nekako bezveze. Pogotovo ovoliko isturena kamera. Sve je to stvar ličnih preferencija, tako da ne vredi previše pričati o tome. Da je ovako zver, to nema potrebe naglašavati.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
El Laki, nema veze, kupio si S5 iako mu zameraš neke krupne stvari, S6 nemoj jer mu zameraš sitnice 

- El Laki
- Prijatelj foruma
Sad se i ovaj Baraba okomio na mene
S5 zameram samo što nije od aluminijuma, ali mnogo manje mu to zameram nego G2, S4 koji su od sjajne plastike. Druga zamerka je bila softverska, za otisak prsta jer u početku nije lepo radio. Ako sam još šta krupno zamerao, citiraj pa da se odbranim ako imam kako. 
A S6 zamerke su isključivo na dizajn, ali ne baš sitne. Staklo pozadi, kamera, lajsna..sve sem displeja ne valja

A S6 zamerke su isključivo na dizajn, ali ne baš sitne. Staklo pozadi, kamera, lajsna..sve sem displeja ne valja

- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Kako te nije mrzelo da pronadjes sta je covek napisao
. Kralju
. Stvar je izbora. Ne treba bas traziti dlaku u jajetu. Jedino sto moze da bude mana je pad. Verovatno je jako osetljiv jer staklo puca ocas posla. I ja sam juce isto rekao da je samo dobra sminka, ali sada kada gledam na fotkama, nije los. U ruci je osecaj najbolji, ali dok stigne kod nas, ostaje nam samo da polemisemo kakav je u odnosu na S5.

- 1808
- Expert
bata bogdan napisao:El Laki, znas i sam sta je za tebe onda Huawei Mate 7![]()
![]()
Grešiš, ni to još nije dovoljno dobro za njega, a evo i zašto.....znemanja napisao:Tacno, Mate 7 ima sve sto trazis....
E sad, kako S6 još dugo neće doći na tu cenu, onda je to katastrofa od uređaja.El Laki napisao:Čekam ga da padne ispod 350,....

- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Da iPhone nije ostavio onako ružno kameru da viri, nema šanse da bi i Samsung stavio izbačenu. Bila bi ako treba i 5 mpx, samo da ne viri.
Idealno bi bilo da su leđa od aluminijuma, kao M9 i da je deblji milimetar nego što jeste, da kamera ne viri, a da je baterija preko 3000mAh. Ali onda ništa ne bi ostalo šta da se popravi na S7.
Što se tiče kopiranja, možda liči odozdo na iPhone 6 i leđa na iPhone/Nexus 4, ali je od napred daleko ispred svega do sada viđenog tako da nema šta da se zameri.
Apsolutno veliki korak napred u dizajnu telefona, a sveukupno još veći napredak za Samsung kada se uzme u obzir dizajn/upotrebljeni materijali.
Idealno bi bilo da su leđa od aluminijuma, kao M9 i da je deblji milimetar nego što jeste, da kamera ne viri, a da je baterija preko 3000mAh. Ali onda ništa ne bi ostalo šta da se popravi na S7.
Što se tiče kopiranja, možda liči odozdo na iPhone 6 i leđa na iPhone/Nexus 4, ali je od napred daleko ispred svega do sada viđenog tako da nema šta da se zameri.
Apsolutno veliki korak napred u dizajnu telefona, a sveukupno još veći napredak za Samsung kada se uzme u obzir dizajn/upotrebljeni materijali.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Koliko fail-ova su imali morali su nesto dobro da naprave. Ako sa ovim ne povrate profit, nece ni sa cim.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Cenim da se mislilo na Mate 7, ali dobro, da ne raspirujem diskusiju1808 napisao:E sad, kako S6 još dugo neće doći na tu cenu, onda je to katastrofa od uređaja.

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- 1808
- Expert
m@c|-|oR, mislio sam baš ono što sam napisao, a sve zbog prethodnih komentara koje je El Laki ostavio.