LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Re: LG G2
Re_EDuCaTiON, Lolipop za Verizon mrezu prosto leti,ljudi se odusevljeni. Ne vidim zasto nebi dobar posao uradili i za d802. Znajuci da od Lg-a mozda bude ovo poslednji update za G2
Hoce li to nase lizalo vise pustiti sta ga toliko drze 
Tako ni presednika drzave ne cuvaju
[emoji14]

Tako ni presednika drzave ne cuvaju

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Negde sam procitao,dok G3 ne pusti lizalicu za sve modele,nece biti za G2
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
ne bi bas bilo lepo od njih da bude poslednji update, kad bi dali bar jos 1 bilo bi super, ali sad i oni nekako trebaju da nateraju ljude da kupuju novije modele, sad je to pitanje njihove isplativosti i strategije kompanije, moraju i oni da zaradjuju od necega... 

- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
CM ... (cokoladno mleko) , mozda BK (bakin kolac)

- Vanzemaljac
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 04. Maj 2010. 18:18
- :: Samsung Galaxy S III
Jel koristite vi dorimanx kernel za pojacavanje zvuka na slusalicama? Ja skinuo ovaj 9.9 ali mi nista ne menja jacinu kad pomeram onu liniju.. Bukvalno nista
LG G2
Miniii <3
Miniii <3
dve strane unazad neko je ppostavio 2.1 pa pogledajMarkoDj napisao:Ljudi, molio bih vas za pomoc bas bi mi znacilo.. moze li neko da postavi link odakle da skinem CloudyG3 2.1? Posto kad odem na xda on mi valjda automatski nudi da skinem 2.2, a ja hocu 2.1.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Neces sigurno da se pokajes. Najbolji custom rom koji postoji za G2 

Hvala jos jednom, bas mi znaci kad cujem misljenje iskusnijih 
I jos jedno pitanje samo.. da li moram da uradim unroot da bih instalirao stock 4.4.2 ili mogu i ovako kad je rutovan pa se root sam od sebe ponisti posle update-a?

I jos jedno pitanje samo.. da li moram da uradim unroot da bih instalirao stock 4.4.2 ili mogu i ovako kad je rutovan pa se root sam od sebe ponisti posle update-a?
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
MarkoDj, ako zelis da radis unroot evo aplikacije naseg forumasa bendera
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2765904
Kada sam prelazio sa 4.2.2 na 4.4.2 imao sam root i sve je proslo kako treba. Nebi valjalo da imas custom twrp pa da ga apdejtujes. Takodje sa 4.2.2 na 4.4.2 ostaje root

http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2765904
Kada sam prelazio sa 4.2.2 na 4.4.2 imao sam root i sve je proslo kako treba. Nebi valjalo da imas custom twrp pa da ga apdejtujes. Takodje sa 4.2.2 na 4.4.2 ostaje root
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
MarkoDj, jos ovo. Ako radis OTA update sa 4.2.2 na 4.4.2 skini root (sigurnije je)
AKo radis preko Lg PC Suite-a moze da prodje ako imas root (kod mene je tako proslo)
AKo radis preko Lg PC Suite-a moze da prodje ako imas root (kod mene je tako proslo)
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Najvaznija stvar - ako imas custom recovery, dakle twrp nikada ama bas nikada ne prihvacaj OTA nadogradnju
Evo i ja da se javim kao korisnik ovog telefona, bele boje 16gb kupljen od clana foruma djordja malisica. Svaka preporuka za saradnju sa njim, sve je tako kao sto je napisao u oglasu, fin covek lepo mi sve objasnio.
A sto se tice telefona, lomio sam se izmedju g2 i m7. Malo sam vise vukao ga g2 i kad sam video njegov oglas i ponudu koju realno ne verujem da cu skoro da vidim, preseko sam. Telefon je zlo ali bukvalno, posle s5570 i ekrana od 3 incha ovo je spejs satl. Imam 52% i 3h 10min sot, znaci laganica ceo dan da izdrzi. Posle ovog ekrana, amoled mi je kao igracka neka. Stock kit kat je na telefonu, a kad izadje liza najverovatnije mu i ubacim fix iako za moje potreba i bez toga kamera je vrh. Da zaokruzim, sve sto sam ocekivao od telefona sam dobio cak i vise, tako da ce se dugo zadrzati kod mene to je sigurno
A sto se tice telefona, lomio sam se izmedju g2 i m7. Malo sam vise vukao ga g2 i kad sam video njegov oglas i ponudu koju realno ne verujem da cu skoro da vidim, preseko sam. Telefon je zlo ali bukvalno, posle s5570 i ekrana od 3 incha ovo je spejs satl. Imam 52% i 3h 10min sot, znaci laganica ceo dan da izdrzi. Posle ovog ekrana, amoled mi je kao igracka neka. Stock kit kat je na telefonu, a kad izadje liza najverovatnije mu i ubacim fix iako za moje potreba i bez toga kamera je vrh. Da zaokruzim, sve sto sam ocekivao od telefona sam dobio cak i vise, tako da ce se dugo zadrzati kod mene to je sigurno
Poslednja izmena od Ledjo u Čet, 05. Mar 2015. 14:12, izmenjeno 1 put ukupno.
- djordjemalisic
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 19. Sep 2014. 20:46
- :: xXx
- Kontakt:
@Ledjo, drago mi je da si zadovoljan telefonom, neka te lepo sluzi.