Ja mislim da je izmedju ta dva uredjaja mrtva trka,i da ljudi uzimaju ono sto im se vise svidja.
Neko manje informisan ce uzeti samsung,neko ko malo vise zna materiju ce uzeti lg,osim ako iz nekog drugog razloga ne prefefira samsung.
Nista cudno,da mi neko kaze zasto je Note bolji od Pro serije i obrnuto to moze da kaze samo iz subjektivnog razloga,objektivnost ovde gubi svaki smisao jer su oba vrhunska uredjaja
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Apsolutno se slažem. Ja sam uzeo svojevremeno LG pre Note linije samo zbog cene jer je razlika bilo i do 150e, a uz to mi se više svideo LG dizajn (minimalni okvir oko displej, zanimljiva završna obrada zadnjeg poklopca, pozicija tastera, itd).
Pa da, dva vrlo slicna uredjaja s tim sto Note odvaja od svih drugih ta olovka sa svojim funkcijama. E sad, ako ta olovka ne treba ili se nece koristiti, onda je definitivno mrtva trka. Ako ce je pak koristiti, onda nema dileme
Stvarno se razmišljam, i gledam poređenja, review-eve, i neki glas mi govori da uzmem LG da probam nešto novo...
Imam još vremena, razmišljaću jos malo, niko me ne tera da sutra kupim telefon...
Naibolje bi bilo kada bi uzivo imao negde da ih pogledas i istestiras, ipak je uzivo najmerodavnije za odluke, ovde preko interneta kako vidis misljenja su podeljena, a ipak kad osetis u ruci i pogledas svojim ocima, videces sta je sta i dal je to to sto trazis.
Jel neko zna gde ima izložen G Pro 2? Kod operatera nema sigurno u ponudi, nisam ga video ni u Gigatronu. Jedino u neku prodavnicu telefona da ode, koja u ponudi ima G Pro 2. Note 3 ima svaka prodavnica, gotovo sigurno.
G Pro 2 ima po prodavnicama samo ako se nije rasprodao jer se naručuje u malim količinama, ali ga u ponudi ima dosta radnji. Neka pogleda na kupimobilni ili topmobilni, tamo pišu radnje koje imaju određeni model u ponudi.
Moze da ode covek i do nekog clana foruma koji bi bio ljubazan i dopustio da pogleda telefon, naravno pod uslovom da je blizu i isplativo, ovako ja nigde nisam video da ima taj telefon izlozen, pa, ponudite se da pomognete coveku.
Teško ćeš Laki naći G Pro 2 u nekoj prodavnici izloženog. Nije baš zastupljen kod nas pa tako da pored popularnijih konkurenata za njega nema mesta u izlogu
Ima na kupujemprodajem u oglasima ljudi iz Beograda koji se bave prodajom telefona i imaju g pro 2 i note 3, pa kod njih moze da pogleda oba modela.
To sto je nesto reklamiranije, ne znaci da je bolje.. uverili smo se hiljadu puta... pa ko hoce da bude ovca, izvolite
Jedino ako će od njih da kupi. A samo da gleda, ne može. I to su u folijama telefoni, neće mu dati da ih pali i čačka. U prodavnici je drugačije, jer uvek ima neki otvoren za probu i gledanje.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.