Telefon do 400 evra

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Re: Telefon do 400 evra

Post od Joxy »

Taca089 napisao:U svemu drugome g pro 2 je sigurno bolji, i mogu glavu da dam da ce pre zabagovati taj note 3 nego g pro 2.
Е видиш, ја могу главу да дам да тај Н3 неће никад да се "забагује". ;)

drom
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 28. Avg 2014. 06:54
:: Samsung S7 Edge Gold

Post od drom »

Joco, ne vredi, ovde su se ljudi nesto naljutili na samsung, i nece da poveruju da je note serija institucija. :)

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Ja mislim da je izmedju ta dva uredjaja mrtva trka,i da ljudi uzimaju ono sto im se vise svidja.
Neko manje informisan ce uzeti samsung,neko ko malo vise zna materiju ce uzeti lg,osim ako iz nekog drugog razloga ne prefefira samsung.

Nista cudno,da mi neko kaze zasto je Note bolji od Pro serije i obrnuto to moze da kaze samo iz subjektivnog razloga,objektivnost ovde gubi svaki smisao jer su oba vrhunska uredjaja
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Apsolutno se slažem. Ja sam uzeo svojevremeno LG pre Note linije samo zbog cene jer je razlika bilo i do 150e, a uz to mi se više svideo LG dizajn (minimalni okvir oko displej, zanimljiva završna obrada zadnjeg poklopca, pozicija tastera, itd).

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa da, dva vrlo slicna uredjaja s tim sto Note odvaja od svih drugih ta olovka sa svojim funkcijama. E sad, ako ta olovka ne treba ili se nece koristiti, onda je definitivno mrtva trka. Ako ce je pak koristiti, onda nema dileme ;)

Smith7
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 27. Feb 2015. 12:27
:: L Fino

Post od Smith7 »

Upravu ste :) Jos samo da se autor teme javi...Ako voli ili ima para da trosi,Note,ako hoce da ustedi novac onda LG.Moja logika xD

Night
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 12. Maj 2014. 16:20
:: iPhone XR

Post od Night »

Stvarno se razmišljam, i gledam poređenja, review-eve, i neki glas mi govori da uzmem LG da probam nešto novo...
Imam još vremena, razmišljaću jos malo, niko me ne tera da sutra kupim telefon... :lol:

Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
:: LG G7 ThinQ

Post od Re_EDuCaTiON »

Naibolje bi bilo kada bi uzivo imao negde da ih pogledas i istestiras, ipak je uzivo najmerodavnije za odluke, ovde preko interneta kako vidis misljenja su podeljena, a ipak kad osetis u ruci i pogledas svojim ocima, videces sta je sta i dal je to to sto trazis. :)

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

U obe ruke oba fona i prevagni, i to je to, ne treba ni da zuris a ni da se razmisljas bas previše :)
Slatke muke :)
Huawei

Bošković
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 29. Jan 2015. 10:52
:: iPhone 6S 32GB

Post od Bošković »

Ništa lošiji od njih nije Xperia Z3 osim manjeg displeja, a trenutno je najjači Sonijev model.

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Taman se covek odlučio note 3 ili G pro2 od silnih komentara ovde i ti sad pustis buvu sa sonijem :)
Huawei

Bošković
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Bošković »

U pravu si :) Nisam trebao da čoveku kvarim odluku al' ajd...

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Jel neko zna gde ima izložen G Pro 2? Kod operatera nema sigurno u ponudi, nisam ga video ni u Gigatronu. Jedino u neku prodavnicu telefona da ode, koja u ponudi ima G Pro 2. Note 3 ima svaka prodavnica, gotovo sigurno.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

G Pro 2 nema nigde izloženog, a pitanje je koliko je zastupljen u našim prodavnicama. Note 3 može u svakoj poslovnici da nađe.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

G Pro 2 ima po prodavnicama samo ako se nije rasprodao jer se naručuje u malim količinama, ali ga u ponudi ima dosta radnji. Neka pogleda na kupimobilni ili topmobilni, tamo pišu radnje koje imaju određeni model u ponudi.

Re_EDuCaTiON
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
:: LG G7 ThinQ

Post od Re_EDuCaTiON »

Moze da ode covek i do nekog clana foruma koji bi bio ljubazan i dopustio da pogleda telefon, naravno pod uslovom da je blizu i isplativo, ovako ja nigde nisam video da ima taj telefon izlozen, pa, ponudite se da pomognete coveku. :D

Bošković
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Bošković »

Teško ćeš Laki naći G Pro 2 u nekoj prodavnici izloženog. Nije baš zastupljen kod nas pa tako da pored popularnijih konkurenata za njega nema mesta u izlogu :)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Nisam mislio izloženog da traži, već da mu daju neki iz magacina da pogleda. Uvek imaju neki otvoren. Samo neka se raspita gde ima na stanju.

Taca089
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Avg 2013. 12:14
:: Telefon

Post od Taca089 »

Ima na kupujemprodajem u oglasima ljudi iz Beograda koji se bave prodajom telefona i imaju g pro 2 i note 3, pa kod njih moze da pogleda oba modela.
To sto je nesto reklamiranije, ne znaci da je bolje.. uverili smo se hiljadu puta... pa ko hoce da bude ovca, izvolite :)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Jedino ako će od njih da kupi. A samo da gleda, ne može. I to su u folijama telefoni, neće mu dati da ih pali i čačka. U prodavnici je drugačije, jer uvek ima neki otvoren za probu i gledanje.

Odgovori