pitanje nokia 6630 (tim)

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

pitanje nokia 6630 (tim)

Post od Gallee.. »

trebam da kupim ovu nokiu ali sam cuo da tim-ova 6630ica (koju bih i kupio) ima manu, da mp3 nemoze da se koristi za zvono. da li je to tacno???

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Nije tacno, TIMove 6630 su ok, najblize cistoj nokiji a to sto si cuo se odnosi na Vodafon telefone, njih treba flesovati, ja imam TIM 6630 i nemam nikakvih problema
HOX Titanium gray

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Čitaš li ti nešto na ovom forumu? Ako se o nečemu pričalo onda je to ova tema! :angry:
I "nemože" se piše odvojeno - "ne može" (glagol):angry:

Osim 3G, wap, gprs, i možda onog prog. za praćenje lokalne Italijanske televizije preko gprs-a, nema razlike u odnosu na original. A podešavanja se lako brišu. Pomenutih problema ima Vodafon-ova serija.

Zatvorite temu! Please! :)

nazgul23
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 07. Apr 2006. 00:35

Post od nazgul23 »

Ja imam Vodafon-ovu n6630 i nemam nikakvih problema sa njom, ne znam gde ste to culi ali cu ciste lazi da vodafon-ovi telefoni nevaljaji, jer mi ovo nije prvo tel njihov i svi su bili odlicni!!!!!

jejen
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 21. Mar 2006. 21:10
Kontakt:

Post od jejen »

Hm....jedino po cemu se razlikuju vodafone i tim je po tome sto, kako bih rekao vodafone vise prilagodjava telefone svojoj mrezi, sto znaci da vecina mora da se fleshuje...., a i vecina njihovih telefona ima manje opcija nego "original" telefoni.....setite se npr. serije F za sonyerricson telefone (F500i, F700i.....) :wacko:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

jejen, plus to sto ne moze da se stavi mp3 kao zvono .... sto najvise i nervira (s razlogom) vecinu korisnika...... a tek sto su im jadne one trobojne ikonice :D ...

pozdrav

lgor
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 19. Jul 2005. 10:44

Post od lgor »

kod mog druga koji ima vodafone-ov software na 6630 ne mogu da se instaliraju symbian aplikacije samo java :blinky:

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

lgor napisao:kod mog druga koji ima vodafone-ov software na 6630 ne mogu da se instaliraju symbian aplikacije samo java :blinky:
ja sam imao 6630 sa vodafona i nisam imao tih problema...u stvari, nisam imao nikakvih problema... tog tvog druga zeza nesto drugo a ne to sto je sa vodafona
Ex Sir_Oliver

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Heheh,ima Symbian a ne moze da instalira programe... :D a da nije on zaboravio da ode u meni->tools->manager->options->settings->i da stavi software installation na ON ?? :roll:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

lgor, meni se cini da su 6630 sa starim firmverom imale problema sa instalacijom Java aplikacija dok su .sis radile kako treba (cini mi se da je Del Boy imao takve probleme), medjutim za ovo nisam cuo ... :?

pozdrav

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

tacno je da sam imao nekih problema sa starim firmwareom , medjutim to nisu bili problemi oko instalacije Java aplikacija (nisam nikada ni probao :D ) , medjutim jesam imao problema da se povremeno sam restartuje 8) :wink: :) :D :lol:

mica
Banned
Pridružio se: Uto, 21. Feb 2006. 11:01

Post od mica »

Da li je jfninija nesto ako je pod TIM ili vodafone? I ako jeste kako se krecu cne i gde moze da se kupi?

aloaloaloaloaloaloaloalo
......Smej se smej,uvek se smej........

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
Kontakt:

Post od vlajche »

Pa cene imas ovde na sajtu i azuriraju se maltene svakodnevno :wink:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/474/Nokia/6630

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

mica, umeju cene da variraju u odnosu na to da li su sa mreže ili ne...ali to je od radnje do radnje...Ja sam kupovala N70 i takodje je u ponudi bilo i skidanih sa Tim-a kao i onih "čistih"...Negde je bilo razlike u cenama jednih i drugih...ali je bilo i da se nadje po istoj ceni...Uglavnom jesu skuplji u proseku oko 10-20 eura...

Pozdrav... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
Kontakt:

Post od vlajche »

ninolina napisao:takodje je u ponudi bilo i skidanih sa Tim-a kao i onih "čistih"...
Sta biste pre preporucili da se kupi, neki skinut sa mreze ili neki "cisti".
Ovi "cisti" mi nekako deluju rizicnije :unsure:
Sta misle ostali?

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Uzmi neki skinut sa TIM-ove mreze,radi sasvim ok... 8)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

vlajche, meni ovi "čisti" prvenstveno bolje izgledaju...ali posle flasha, ionako nije važno kakav je pre toga bio, softverski će tada svakako biti "čist"... a flash na noviju verziju softvera bi trebali besplatno da ti urade tamo gde ga kupiš i imaš garanciju...

Mada sa Tim-ovim se niko još nije pokajao što ih je uzeo... :D

Pozdrav... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

mica
Banned
Pridružio se: Uto, 21. Feb 2006. 11:01

Post od mica »

Ahaaa .....da li TIM ima oznaku negde na masci kao i Vodafone naprimer i da li mogu da se kupe na primer maske Vodafone a ima Tim?
......Smej se smej,uvek se smej........

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

mica, pa ako kupuješ nov telefon tad nikako ne može da ima Vodafone masku, a unutra Tim software...
Ako kupujes polovan...hmmm....onda je sve moguće...

Tim-ove imaju nalepnice na maski...s prednje strane dve manje nalepnice, a sa zadnje strane jednu malo veću...

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

imam jedno pitanje, koja je verzija 5.03.08 softvera i kako ja da znam sa koje mi je mreze skinut ako na masci nema nikakvih nalepnica??? sta znaci ono kod*#0000# RM-1
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Odgovori