Pravila foruma iOS deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za Apple telefone, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Apple ●
Ma to Bataba glumi ludilo, kao malo, da ga zelja mine, mora da cacne telefon
Ja sam ota odradio i na 8.1.3 i sada na 8.2 bez bilo kakvih reseta i sl. Vozi telefon za sve pare. Ne menjam ja ovo cudo jos duuuugo vremena. Jos ovaj family sharing, jedan kupi aplikaciju i svi skidamo, milina.
Pa upravo mi se to najviše sviđa kod iOS ne moram da mislim kao kod Androida šta neće raditi posle update. OTA na iOS-u radi savršeno, tako da ću i naredne update da radim na isti način.
Имам преносиву батерију од андроид телефона па ме занима да ли може да се користи за иПхоне 6с+? У огласима се посебно продају па ме то буни.Усб је излаз,требало би да је исти за све телефоне.
Pa kabl je kabl, ali bih ja pre kupio recimo Anker u odgovarajućoj dužini, nego što bih taj originalni koristio. Originalni kabl je 0 kvalitet u odnosu na Anker.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.