Iskustva sa (online) prodavnicama
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: Iskustva sa (online) prodavnicama
Koja je cena za P6 tamo? Pretpostavljam oko 220-30e..
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 10. Dec 2014. 16:34
- :: Xiaomi Redmi Note 7
- :: //
220e... Mislim da ne moze da se nadje jeftinije u radnjama... Jedino u oglasima
Cao , trazim pouzdanu radnju za kupovinu iphone 5s u Bgu. Vidim da svi preporucuju Logic shop ali tamo nemaju....a preko mobilni shop je cena skuplja...ima li jos neka radnja koja je pouzdana a da nisu ove dve? Viktor mob?
Cao , trazim pouzdanu radnju za kupovinu iphone 5s u Bgu. Vidim da svi preporucuju Logic shop ali tamo nemaju....a preko mobilni shop je cena skuplja...ima li jos neka radnja koja je pouzdana a da nisu ove dve? Viktor mob?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Legalno, sa 2 godine garancije, jedino ove koje smo pobrojali tamo u Apple delu foruma. Znaci WinWin, ComTrade itd.
Ako hoces jeftinije da prodjes, onda kupujemprodajem, ali tada gledas da uzimas od proverenog prodavca i znas da imas godinu dana garancije. Dobro stvar je sto mozes da dokupis dodatne 2 godine garancije ukoliko zelis. U oba slucaja, bez obzira kako telefone dakupis, garanciju ostvarujes ovde kod nas
Ako hoces jeftinije da prodjes, onda kupujemprodajem, ali tada gledas da uzimas od proverenog prodavca i znas da imas godinu dana garancije. Dobro stvar je sto mozes da dokupis dodatne 2 godine garancije ukoliko zelis. U oba slucaja, bez obzira kako telefone dakupis, garanciju ostvarujes ovde kod nas

E hvala puno....e sad, ako mi cena ne bude odgovarala kod win win i com trade-a ( cekam da mi jave ) da li smem da uzmem u nekoj od radnji kao sto su Viktor mob ili Hram?
Nekako ne bih preko oglasa, strah me....jer ne znam ko je pouzdan prodavac a ko nije.... 

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Iskustva sa (online) prodavnicama
Па лепо ти је написао како ћеш знати ко је поуздан. Већина нас овде је куповала од ,,Мађара". Тражиш о е који имају преко 200-300 позитивних оцена.
Poslednja izmena od Ceftriaxone u Čet, 12. Mar 2015. 10:28, izmenjeno 1 put ukupno.
ex ivan87
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Gledas broj ocena, povedes nekoga sa sobom ko se razume u telefone, trazis IMEI i S/N od prodavca da unapred proveris... Za sve ima nacina. Prodavnica kod nas nije bas nikakva garancija. Najpouzdaniji prodavac u Srbiji je Igne iz Subotice, u proseku je skuplji 20-ak jura od drugih, ali sa njim niko nikada nije imao problem.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
natasa89, imaš radnje u ul. Balkanska koje daju 2god. garancije na hardver i softver. Ako kupuješ u radnji pitaj na šta se odnosi garancija, ako je na hardver i softver 2god. onda pazari. Obrati pažnju da ne kažu 6 meseci hardver, 24 meseca softver. Telefon u ruke i zovi dok ne pronađeš. U nekim radnjama cena je kao kod preprodavaca iz Mađarske, po meni, bolje opet u radnji sa parčetom kakve takve garancije.
Hvala svima na pomoci
zvala sam sad prodavca Igne, kaze vec sutra bi mogao da donese iz subotice po ceni koja je ok, i godinu dana garancije koju mogu da iskoristim u macoli ili i style. Vidim da ima puno pozitivnih ocena, a i Miodrage je preporucio... sad samo da se odlucim...

A sto se tice radnje u Balkanskoj, jel mislis na Top zonu? Daju dve godine na hardver i softver sad sam zvala
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ima vise radnji u Balkanskoj,ali ako daju 2 god na softver i hardver onda ne moras da trazis dalje.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Kakva je situacija sa tom Top Zonom? Sad sam zvao, za stari S3 (ne Neo), 200e sa fiskalnim i 2 god garancije, sto nigde nisam nasao cak ni kod preprodavaca..
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 10. Dec 2014. 16:34
- :: Xiaomi Redmi Note 7
- :: //
top zona daje najjeftinije cene od.svih prodavnica, koliko sam ja upucen...
Poslednja izmena od 95Darko u Čet, 12. Mar 2015. 15:05, izmenjeno 1 put ukupno.
ako je i Igne u igri onda bih ti preporucio njega pre nego ove nase prodavce... licno sam od njega uzeo 5s - sve kako je rekao tako je i bilonatasa89 napisao:Hvala svima na pomocizvala sam sad prodavca Igne, kaze vec sutra bi mogao da donese iz subotice po ceni koja je ok, i godinu dana garancije koju mogu da iskoristim u macoli ili i style. Vidim da ima puno pozitivnih ocena, a i Miodrage je preporucio... sad samo da se odlucim...

- Azimuth
- Moderator
Igne i Mekjuser su dva lika koji mislim da su prodali polovinu ajfona u Srbiji 
Niko nije imao nijednu jedinu zamerku na njih dvojicu

Niko nije imao nijednu jedinu zamerku na njih dvojicu

- El Laki
- Prijatelj foruma
Nije bas direktno vezano za temu, ali zar 5s nema u ponudi kod operatera? Mislim da sam video na oglasima neke nove sa garancijom operatera, dok sam jurio 6icu. Mozda sam se istripovao, ali ako ih ima, mislim da su oni najsigurnija varijanta. Bar iz moje perspektive.
- Azimuth
- Moderator
Ima, ali ne znam koja je razlika u ceni u odnosu na ove simfree iz oglasa.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Čini mi se, ali nisam siguran da su bili 430e, ako ne i 400. Ali bolje neka baci pogled na oglase na ms, pa da bude sigurna.