Iskustva sa (online) prodavnicama
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Iskustva sa (online) prodavnicama
Azimuth, jeste sa Mekjuser, Marko (Layne_Staley) je uzeo devojci 5s nov, nie kamera radila, povuci po tegni ali je zamenio. Što se tiče Igne, sve preporuke.
Drustvo,kako vam se cini mobil factory? Imaju telefon,koji meni treba,pa bih hteo da uzmem kod njih. Vase misljenje?
i ja sam sa istim prodavcem kao i Layne imao problema, necu navoditi sta i kako ali nikad vise od njega nista...
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 06. Jul 2014. 11:28
- :: Lenovo Vibe Shot
Moja iskustva sa Ignetom su odlicna, pre bi uzeo kod njega nego od operatera.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Негативни коментари су се односили на другог (пре)продавца.
ex ivan87
Drustvo,sinoc sam uzeo g3 od 32gb u mobil factory. Dobio 2 god. garanciju na hardver i softver. Telefon je bio u originalnom pakovanju,baterija u kesici,sve je korektno. Ja sam zadovoljan,sto se njih tice.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Hvala na podeljenom iskustvu. Definitivno će biti od koristi!
Ja napisah u g3 temi da sam uzeo, al evo i ovde, isto sam juce uzeo u mobil factory, ista prica kao vule, originalno pakovanje, baterija u kesici sa onim bar kodom nepocepanim, slusalice , sve u fulu, 2 godine garancije na hardver i softver koje nadam se necu morati da koristim. I cena definitivno najkonkurentnija od svih radnji koje sam gledao.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Koja je cena?
375e za 32gb verziju. Logic sam zvao imali su za 380 i kad sam dosao kod njih kao ipak nemamo telefon imamo samo 16gb. ostale sto sam nasao su top zona 400 ili 405, i ove online su isto preko 400e. Na kp sto sam gledao isto su bili po 370-400 , tako da je po meni ovo najbolja opcija, ipak kakva takva garancija od radnje je bolja nego kupiti za 5e manje na oglasima bez ikakve garancije.
Slazem se sa somi92,stvarno su ok u mobil fac. Cena je skroz ok,a kao sto on kaze,nadam se da mi garancija nikad nece trebati.
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 12. Jan 2015. 18:03
- :: ...
Da li je neko imao iskustva sa radnjom My Phone Store? T.C. Sremska
Imaju i online prodaju ali je sajt drugog naziva. http: //www. mobilnitelefonisrbija. com/
Vaša poruka sadrži 54 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Imaju i online prodaju ali je sajt drugog naziva. http: //www. mobilnitelefonisrbija. com/
Vaša poruka sadrži 54 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.
Vezano za likove koji prodaju telefone sa kupujem prodajem, da li mogu da budem potpuno siguran da je tel od operatera, elem, papir se lako kopira a svaki pecat se napravi za 2000 din, lako moze da se desi da odnesem tel na popravku i da kazu da nije njihov, vec da se ispostavi da ga je uvezao iz inostranstva.
Iphone 6, space gray
Primecujem da svi zelite da prodjete jako jeftino i da ste pritom puni nepoverenja.
Jedno sa drugim ne ide.
Sto se kp tice, tamo postoje ocene. Naravno, neki ih i falsifikuju, ali ima mnogo i postenih. Ukoliko kupujete na kp, gledajte da broj pozitivnih ocena bude trocifren i da nema negativnih.
A za one kojima to nije dovoljno, i koji ne veruju nikome - zasto vi uopste gledate oglase onda?
Izvadite 110.000 din i kupite nov note 4 u Gigatronu.
Jedno sa drugim ne ide.
Sto se kp tice, tamo postoje ocene. Naravno, neki ih i falsifikuju, ali ima mnogo i postenih. Ukoliko kupujete na kp, gledajte da broj pozitivnih ocena bude trocifren i da nema negativnih.
A za one kojima to nije dovoljno, i koji ne veruju nikome - zasto vi uopste gledate oglase onda?
Izvadite 110.000 din i kupite nov note 4 u Gigatronu.

- El Laki
- Prijatelj foruma
Fiskalni račun i ugovor se ne mogu falsifikovati tj lako se provere u poslovnici. Takođe na kutiji imaš npr Telenor nalepnicu i simfree nalepnicu. Onda dalje, imaš Telenor softver. I konačno preko imei broja u poslovnici proveriš da li je to njihov telefon. Nemoguće je sakriti nešto poput toga.kunkun napisao:Vezano za likove koji prodaju telefone sa kupujem prodajem, da li mogu da budem potpuno siguran da je tel od operatera, elem, papir se lako kopira a svaki pecat se napravi za 2000 din, lako moze da se desi da odnesem tel na popravku i da kazu da nije njihov, vec da se ispostavi da ga je uvezao iz inostranstva.
A svi gledamo da prodjemo jeftinije, samo hocu da kazem da pecat kao pecat ne znaci otprilike nista, lako se moze falsifikovati, a pozitivne ocene sta mogu da znace, ljudi kupe tako tel i odmah daju ocenu a da servisa nije ni videlo. Uzmimo za primer eto Note 4 koji si pomenuo, kako se takvom prodavcu sa KP isplati prodavati za 500e, i to upravo sto pricas ti koji imaju dosta pozitivnih ocena, konstantno nabavljaju tel od operatera, kako, vise mi je logicno da se tel uvoze na crno pa lupaju garancije tek tako.
@laki, a sta cemo sa MTS koji ne izdaje fiskalni? Mislis da moze da se nazove mts i pita za imei broj da li je kupljen kod njih?
@laki, a sta cemo sa MTS koji ne izdaje fiskalni? Mislis da moze da se nazove mts i pita za imei broj da li je kupljen kod njih?
Iphone 6, space gray
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 10. Dec 2014. 16:34
- :: Xiaomi Redmi Note 7
- :: //
Ja uzeo Huawei p6 za 180e preko KP, ima i grananciju 12 meseci (inace ne moze da se nadje za manje od 240e u prodavnicama, najjeftinije je Top Zona Brdo u BG, 240e)
- El Laki
- Prijatelj foruma
Hahahahaha au kunkun druže al si pesimista.
ne zameri na šali. Pazi da ti kažem kako ti veći preprodavci rade.
Imaš ljude koji imaju kod operatera velike tzv premium ugovore. Za njih su top telefoni ekstremno jeftiniji u odnosu na prosečne pakete. Oni dakle uzimaju te telefone od operatera i prodaju preprodavcima kako bi zaradili. Kako preprodavci imaju zaradu? Evo uzmi primer Note 4. Da kažemo da je sada prosečna cena na oglasima 530 za nov. Čovek potpiše ugovor, za smešne pare uzme telefon i proda preprodavcu za 470. Zašto? Zato što neko ko ima novca da plaća 50 mesečno na račun, neće se cenkati za tu sitnu razliku već će oboriti cenu i odmah uzeti keš. Onda preprodavci imaju tu neku zaradu do 50e. Logično, što imaš više ocena i što si duže u poslu, radije će kod tebe doći ljudi da prodaju telefon. Eto, nadam se da sam ti pomogao.
Edit: može sigurno uz garanciju i telefon. Odeš lepo i pitaš najnormalnije.

Imaš ljude koji imaju kod operatera velike tzv premium ugovore. Za njih su top telefoni ekstremno jeftiniji u odnosu na prosečne pakete. Oni dakle uzimaju te telefone od operatera i prodaju preprodavcima kako bi zaradili. Kako preprodavci imaju zaradu? Evo uzmi primer Note 4. Da kažemo da je sada prosečna cena na oglasima 530 za nov. Čovek potpiše ugovor, za smešne pare uzme telefon i proda preprodavcu za 470. Zašto? Zato što neko ko ima novca da plaća 50 mesečno na račun, neće se cenkati za tu sitnu razliku već će oboriti cenu i odmah uzeti keš. Onda preprodavci imaju tu neku zaradu do 50e. Logično, što imaš više ocena i što si duže u poslu, radije će kod tebe doći ljudi da prodaju telefon. Eto, nadam se da sam ti pomogao.
Edit: može sigurno uz garanciju i telefon. Odeš lepo i pitaš najnormalnije.
Kunkun, fora je u tome da danas mnogo ljudi uzima kod operatera da bi unovcili odmah, otuda ih u tolikom broju na oglasu.
A inace, ko telefon uzima za sebe, a zeli da prodje povoljno, najcistija i najlegalnija varijanta je upravo ta - da uzme telefon (koji je potekao od operatera) koji ima 24 meseca pismene validne garancije.
To sto su jeftiniji nego npr u winwinu ili gigatronu - to regulise zakon ponude i potraznje.
A inace, ko telefon uzima za sebe, a zeli da prodje povoljno, najcistija i najlegalnija varijanta je upravo ta - da uzme telefon (koji je potekao od operatera) koji ima 24 meseca pismene validne garancije.
To sto su jeftiniji nego npr u winwinu ili gigatronu - to regulise zakon ponude i potraznje.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Pa jeftiniji su jer kod operatera uz što veći ugovor dobijaš sve veći popust na cenu telefona. Jednostavno tako ide.