Meni definitivno memorije nikada dosta. Volim sve da držim u telefonu, slike, video, muziku, fimove i masu kojekavih fajlova koju su tu ako zatreba. Naravno korisitm i cloud, ali on mi nije pouzdan, jer nemam uvek na raspolaganju brzu internet konekciju.
Inače u iPhone ima 16GB, u S4 32GB (16 interna +16GB kartica) i u N8 24GB (16GB interna + 8 GB kartica).
iPhone je preuzeo ulogu MP3 playar-a pa u njemu imam oko 9GB muzike, ostatak su slike, app i poneki video. S4 je nosioc funkcije video player, u njega trpam sve moguće fajlove, serije, filmove, razne .apk fajlove čak i .exe fajlove ako mi zatreba neki a flash mi nije pri ruci, takođe tu je i masa pdf fajlova koji treba da se presele u iPhone ali nikako da to uradim, mislim da tu imam slobodno oko 5-6GB. N8 je svaštara ima svega i svačega jer je u mom posedu preko 3 godine, tako da se tu nakupilo preko 3000 fotografija, neki mp3 fjlova, čak sam nedavno i jedan film našao na koji sam potpuno zaboravio:)
U svakom slučaju telefon ne štedim, memorija je tu da se popuni a ja nisam osoba koja voli da brše stvari jer nikada ne znam kada će mi nešto zatrebati