WM5 USB Reader
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
WM5 USB Reader
ne znam kako se tacno zove,videcu da iskopam, ali postoji program koji emulira USB reader,tako da direktno sa fona moze da se snima USB 1.1 standardom, sto i nije mala stvar, ja koristim 2003, na kome inace ovaj program ne radi, pa ako je neko ,ko koristi wm5, koristio ovakav program neka nam iznese utiske
- RazbojNick
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 17:29
- Kontakt:
- RazbojNick
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 17:29
- Kontakt:
Link? Samo u google ukucaj "WM5torage" i izbacice ti tonu sajtova sa kojih mozes da skines. Zar na iPhone forumu ne treba, sem registracije i odredjen broj validnih postova potrebnih za skidanje?
Da ne budem lenj, evo jednog linka.
Da ne budem lenj, evo jednog linka.
- samurai_jack
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 04. Jul 2005. 00:05
- Kontakt:
Hvala na linkovima, nasao sam prog i radi! Na I-Phone forumu nemam ni jedan post a download mi je opusteno dozvoljen. Inace, sada je kacenje fona mnogo brze i lakse, a sam prenos podataka je jos brzi sto se mene tice jer nema inicijalizacije prenosa, vec se fajl odmah prebacuje.
mpx200 (WM05 (5.12)) ;mpx220 (WM2003SE(4.21))
- samurai_jack
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 04. Jul 2005. 00:05
- Kontakt:
Kazem ja...kirezz napisao:Na I-Phone forumu nemam ni jedan post a download mi je opusteno dozvoljen

Jel mozes ti to u kilobajtima da predstavish. Npr. meni je na WM2003 od 70-90 kBps, dok mi na WM05 nije prelazio 50kBps.kirezz napisao:....a sam prenos podataka je jos brzi sto se mene tice jer nema inicijalizacije prenosa, vec se fajl odmah prebacuje.
Pa mora da se restartuje jer je ceo storage postao USB disk, pa tel nema pristup fajlovima pa nemoz da iskljucis to programce za USB. Meni ne smeta...
A prenos u T.C.u mi pokazuje 200 kbytes/s, ali tokom prebacivanja opada do 100/s pa je to verovatno prava brzina, ali cini mi se da je prenos brzi nego preko ASa. ~50MB je prebacio za ~5,5min!

A prenos u T.C.u mi pokazuje 200 kbytes/s, ali tokom prebacivanja opada do 100/s pa je to verovatno prava brzina, ali cini mi se da je prenos brzi nego preko ASa. ~50MB je prebacio za ~5,5min!
mpx200 (WM05 (5.12)) ;mpx220 (WM2003SE(4.21))
@Kirezz: sad sam pogledao tvoj potpis i vidim da imas w2005 rom 5.12? Jel to onaj rom sto ima tri faila za flash? Ja sam ubacio navodno "mpxland rom w2005" i on ima samo dva faila i u fonu pise da je verzija 5.1.1700 build 14343.0.0.0 radio version 0.810 ril version 1.000.
Ako ti nije problem pogledaj sta pise kod tebe... settings/about...
Ako ti nije problem pogledaj sta pise kod tebe... settings/about...
Qtek S100 WM6.1
Motorola MPx200 WM2002 fabricki
Motorola MPx200 WM2002 fabricki