Koji mob. do 180-190e?
Re: Koji mob. do 180-190e?
То са екранима није фалинка него сони уграђује панеле два произвођача па који коме западне
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
da ali jedni valjaju drugi ne .
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
Ne mora da znaci da je covek aljkav, prosto mu telefon nije toliko bitan i ne vodi racuna. Neko ne voli da stavlja bampere niti da lepi folije, ja iskreno to mrzim jako ruzi telefon, ali moram da ga ne izgrebem. Sa onim futrolama imam utisak kao da nosim ciglu a ne telefon, pogotovo ako je telefon jako tanak, i to jako daje negativan utisak o zastitnim sredstvima i iz tih razloga ih vecina ne nosi, sto ne znaci da su aljkavi, stvar ukusa.Taca089 napisao:Zasto razmisljati o grebanju ekrana kada lepo za 100 dinara kupis foliju i kraj price![]()
Nikad nisam kapirala ljude koji kupe telefon nov telefon, pa cak daju za njega 200-700e i onda ga lepo izgrebu i uniste sa svih strana pocev od ekrana.. aljkavast boli glava. Nece ni gorila glass pomoci kod aljkavog korisnika.

- pero0000
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
- :: Samsung S10
- :: Nokia 6210
Preporuka za LG G2 Mini. Prijatelj juče kupio sa KP-a nov za 150€. Odlican telefon.
- Bošković
- Entuzijasta
- Pridružio se: Čet, 29. Jan 2015. 10:52
- :: iPhone 6S 32GB
Re_EDuCaTiON, debljina se rešava ultra tankim futrolama, jedino ako je telefon izradjen od stakla ili nekog metala pa se gubi osećaj kvaliteta nošenjem futrola 

- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
Ali opet koliko toliko ruzi telefon. Najlepsi je bez icega, sad kad mu stavis neke jeftine kineskeske futrole i izlepis onu foliju, stvarno zna da izruzni telefon.
За исте парице треба да узмем андроид па слободно шибните од овог списка који сам направио да ли ми вреди узимати ишта. Нет, музика, поруке да изгура бар на пар сати на послу а на гајби ми ни не треба. Галакси Аце 3, Галакси Аце 4, Галакси С3 мини или ЛГ Л70. Отприлике сви имају 4 инча и више, верзије 4 и јаче и 1 гхц проток па то су ми највише рекли да гледам пошто нисам имао прилике да поседујем андроид. Камера и игрице ме не интересују тако да ми слободно баците код кога је најбоља батерија. Мало ме смара што код Ацеа морам да мењам микро картицу па ми реците јел у Теленору беше само исецкају и наплате? Која је фора онда да је вратиш у пређашње стање? Хвала.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
@nibebjcz, mozda i najbolje rešenje, da skupis jos koji Euro za LG G2.
Huawei
@bata bogdan матори мало ми се чини да је 4,5 инча превелик. Мислим за мене овако скромног.
Шала 4 инча ми је плафон до 4,1 евентуално. Иначе за овај С3 сам мислио на верзију 8200.

- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
Micro sim mozes i sam da iseces, a ja mislim da ne naplavuju secenje kartice.
Ne naruzi telefon, toliko lepih i ultra tankih silikonskih zastita ima da je milina uklapati sa telefonomRe_EDuCaTiON napisao: Ne mora da znaci da je covek aljkav, prosto mu telefon nije toliko bitan i ne vodi racuna. Neko ne voli da stavlja bampere niti da lepi folije, ja iskreno to mrzim jako ruzi telefon, ali moram da ga ne izgrebem. Sa onim futrolama imam utisak kao da nosim ciglu a ne telefon, pogotovo ako je telefon jako tanak, i to jako daje negativan utisak o zastitnim sredstvima i iz tih razloga ih vecina ne nosi, sto ne znaci da su aljkavi, stvar ukusa.

Prosto ne mogu sebi da dozvolim da mi se izgrebe po dzepovima, torbama i stolovima, ne volim to.
Sta ljudi naprave od telefona za 2-3 meseca to je katastrofa gledati na pojedinim oglasima :O
Prosto je meni aljkavo to i kraj price

- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
sto se secenja kartice tice, juce sam u mts-u trazio nano sim.. dali su mi novu karticu koja je 3 u 1... SIM, microSIM i nanoSIM... tako da nema vise brige oko toga koja ce mi zatrebati...
i besplatno je.
nibebjcz, ja bih ti preporucio da ipak malo bolje pogledas taj g2, uporedi dimenzije, ali ne ekrana vec samog telefona, LG je uradio sjajan posao sa g2 i g3 sto se kompaktnosti tice, spakovao je ogromne ekrane u manje vise standardna kucista... i cini mi se da ima 5.2 a ne 5.5... mala ali dovoljna razlika... a G2 je generalno jako jako dobar telefon.. dobio bi mnogo vise od bilo kog navedenog galaksija...

nibebjcz, ja bih ti preporucio da ipak malo bolje pogledas taj g2, uporedi dimenzije, ali ne ekrana vec samog telefona, LG je uradio sjajan posao sa g2 i g3 sto se kompaktnosti tice, spakovao je ogromne ekrane u manje vise standardna kucista... i cini mi se da ima 5.2 a ne 5.5... mala ali dovoljna razlika... a G2 je generalno jako jako dobar telefon.. dobio bi mnogo vise od bilo kog navedenog galaksija...

Samo nek se rolaju....sarme.
Пријатељу нисам отворио нову тему зато што ми је буџет у наслову ове а мислим да је ел-џи далеко преко 200 евра који је мој лимит. Ако мислиш на мини он је мало преко 200 али не свиђа ми се а и рекао сам да ми не треба ништа пребуџено пошто сам почетник на андроиду иначе ћу пући.Pera Detlic napisao:nibebjcz, ja bih ti preporucio da ipak malo bolje pogledas taj g2, uporedi dimenzije, ali ne ekrana vec samog telefona, LG je uradio sjajan posao sa g2 i g3 sto se kompaktnosti tice, spakovao je ogromne ekrane u manje vise standardna kucista... i cini mi se da ima 5.2 a ne 5.5... mala ali dovoljna razlika... a G2 je generalno jako jako dobar telefon.. dobio bi mnogo vise od bilo kog navedenog galaksija...

Имаш г2 мини за 150 евра узми и не мисли