A performanse?Da li 5s stvarno radi tako brzo i glatko?Plus izgleda jako atraktivno,i veliki izbor futrola ima.Ova Nillkin mi je sad favorit.
Ok,hvala vam na savetima i poslusacu vas.Imao sam ponudu da doplatim 80e za nov 5s iz mts-a sa dve godine garancije u boji space gray.Posto sam imao pre S3,S4,Nexus 5 i evo sada S5 tj sve plastikanere to me je i naginjalo da razmislim o iphone.Nista onda,jos malo ustekati pa uzeti iphone 6 ili eventualno sacekati S6
Radi i brzo i glatko, sto bi rekli "fluidno". Fora je sto je sve nekako tecno, nema razlika, nema trzanja. Svaka animacija jednako traje, svako pokretanje bilo koje aplikacije je jednako. To je ono sto ga razlikuje od Androida gde npr jednu aplikaciju pokrene za sekund, a drugu za 2-3 sekunde. To je ono sto zovu "fluidnost".
Pa to je ta cena,ja realno za S5 star 3 meseca iako je kao nov ne mogu dobiti vise od 340e.A preko kupujemprodajem nov 5s 16gb se krece i do 480e.Jedino od ljudi koji su uzeli preko telenora ili mts-a se mozi naci za te pare od 420e.Retko nize.
Aha, uzeo bi nov, nisam to video, retki su novi, to je ta cena - 420+... Pa ok, ako je nov onda ok... Ja sam pristalica apple uredjaja, ja ti preporucujem da uzmes... Pogotovu kad je nov aparat u pitanju
Na svom primeru cesto menjajuci telefone sam skontao da je najgora solucija kupiti nesto cime nisi zadovoljan.Znaci da sam uzeo 5s,u mislima bi mi bio iphone 6 i sto nisam jos malo sacekao da skupim para za njega.Pa bih onda morao prodati 5s i tu izgubiti para.A svi vi dobro znate koliko je tesko sacekati kad te uhvati onaj osecaj da promenis telefon i probas taj novi.
Realno, za sim free iphone 6, nov, treba ti minimum 600... Znaci - 250e doplate na tvoj... Podji od te racunice... Sa mts-a ima i za manje para novih a i polovnih, naravno... Cifra ti je izmedju 500 i 600eur...
iLuka, znam,pratim oglase redovno i moze da se nadje nov iphone 6 za nekih 550e iz mts-a.Ali kad dodjes do te cifre,odma u igri ti bude i Note 4 kao mozda trenutno najkompletniji uredjaj.
Polovan 6 sim free je oko 550e, polovan sa MTS oko 500-520e, nov sa MTS sam viđao od 530-550e. Ja sam za varijantu uvek pre sa operatera, uzmi 2god. garancije. Bolje 2 god. garancije nego sim free, šta ti znači što ne radi na tvojoj mreži? Ništa, bitno da radi na tvojoj mreži, a garanicja je itekako bitna.
S5 menjaj za iP6, za 5s ne.
ok, baraba je u pravu sa jedne strane gledano ali gledano upste - upoznavanje sa sistemom, aplikacijama, samim kvalitetom uredjaja i tom cuvenom fluidnoscu u radu, dovoljan je i 5s... svakako je ip6 mnogo kvalitetniji uredjaj ali za pocetak dovoljan je i 5s...
jedini problem koji ces imati jeste prilikom zamene ip5s za ip6 - gubis tu razliku u ceni izmedju novog i polovnog 5s-a a to je oko tih 70,80eur koje bi dao u startu... dobro ocuvani ip5s je oko 350eur
Dobro ocuvani i stari skoro godinu dana. Sa iP ces najmanje para izgubiti prilikom narednog menjanja.
Ako te je uhvatilo da menjas, onda samo napred. Ja kao sto rekoh nisam bio baterijom zadovoljan, drugi jesu, ali da telefon radi - radi, i to odlicno.
Ja sam imao 5s koji je bio star 2mj pa sam doplatio 200e za i6. Imao sam ga tacno 5dana i kada sam shvatio da je to skoro pa isto vratio sam se opet na 5s. Bar meni i6 nije nesto poaebno u odnosu na 5s sem veceg ekrana i eto baterije,ali kako god,na 5s stavljam na punjac pre spavanja i tako sve jedan telefon sto sam imao. Baterija mi bez problema izdrzi ujutro od pola 7 do 22-23 i ostane mi 20%. Oko sat i po muzike,fb,twitter,tt,youtube. Sada dobija i6 sim free star nekih 4mj za svoj 5s kupljen 31.1.2015. 150e i nisam hteo uzeti.
Poslednja izmena od ertz u Pon, 16. Mar 2015. 23:12, izmenjeno 1 put ukupno.
I onda kupis uske pantalone, krenes da cucnes da vezes pertlu i desi ti se ovako nesto, ili sednes u auto. Sve dok nisam video da se i sestica savija, bio sam za ips6, do ove slike glasam za 5s.
To su telefoni iz prve serije. Prica je identicna onoj za iP5 gde se boja sa lajsne doslovno ljustila. Vec od druge serije nije bilo tih problema
Dakle, kao i u svemu, treba izbegavati prvu seriju i sve ce biti ok.
Pa napisao sam u prethodnom postu sta su sredili. Citaj paznjivo
A kako znati koja je prva, pa znas kad je konkretan primerak proizveden ili jos kednostavnije, sacekaj neko vreme od pocetka prodaje ukesto sto ces medju prvima kupiti.
Ne znam sta su cackali, ali osim u prvoj turi sto se savilo par komada iP6 vise ih nije bilo. Za 6+ ne znam kakva je situacija.
Pricamo o slucajnom savijanju, ne o namernom.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.