Narode, ima li pomoci kad se zezne jack odnosno ulaz na sluskama, na mom Soniju danas je radila samo desni zvucnik, malo sam prodmramo dzek i proradilo je, izgleda da prekida negde....
Sad sam nesto pogledao kutiju od sluski i video sam da su u garanciji do kraja aprila. E pitanje je sad da li ce hteti da mi uvaze ovo sto mi se jednom dogodilo....
Мене интересује Барабино искуство са Sennheiser CX 300 II слушкама. Ако би могао да падне неки мањи review, мислим да се ни остали не би бунили.
Мало сам гледао по огласима и по нету, као кажу најпопуларније in ear слушалице на свету, не знам да ли претерују или је стварно тако. Како се теби чине у односу на фабричке које иду уз шестицу? Мени ове фабричке делују и више него океј за неку свакодневну употребу.
Јеси ли можда имао прилику да пробаш неке боље од њих које су ту негде приближне са ценом, постоје ли уоште такве или су ове CX 300 апсолутни бест бај у свом ценовном рангу?
Dario imas u Tehnomaniji solidnih sluski za te pare.Evo ovaj model sto ja imam sto stoji u potpisu dole pogledaj,mislim da je on 2200 din u Tehnomaniji,dobre su sluske.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Danas uzeo Genius HS-M210, zadovoljan, kostale 9 evra.
Nasao sam neke Sonijeve, mozda slicne ovima sto Sale_M, ima, ali kako skapirah i procitah na pakovanju, iskljucivo za I Pod, Iphone i neke Mp3 plejere a da nisu kompatibilne za smartfonove.
Za koji dan pisem kakve su ove M210.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.