DREAM WEAVER, reci kakve slike imas sa K750,kakav mu je blic?
K750 oduva N70 sto se tice MP3 i Fotki i k750/W800 mogu da zamene solidan digitalac. Onaj ko kaze suprotno ili nije poredio ova dva telefona ili je poredio K700 i N70(sto se tice slika i mp3).
3250 isto me je razocarala sa fotkama.
6630 app, sto se tiče fotki na N70 i K750...to važi samo za noćne uslove...jer N70 nema onako osvetljenje kao reflektor na SE modelima...(kao što je na K750...ili na W seriji...)... i MP3 se ne razlikuje toliko...A dnevne slike slikane sa N70 i K750 se mogu s pravom porediti...
Da nije malo preterano spustanje kvaliteta kamere i MP3 sa N70 na poredjenje sa K700...Imala sam K700 i sad ti moram reći da grešiš silnoo...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
rocK, verujem da ti je dizajn važan...i meni je... ...Ali takav onda neću ni da gledam...onaj telefon koji mi ne zadovoljava bar minimum estetskih kriterijuma, neće ni ući u opciju razmatranja...
Treba čovek dobro da razmisli pre nego što kupi telefon...Pogotovo ako je skup...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Slike na w810 ispadnu dosta dobro cak i u uslovima lose osvetljenosti to je prvenstveno zbog bas dobrog blica tj. led diode (koja kod mene bilnka po svom nahodjenju i sto me mnogo nerviraaaa ) a sto se tice slika sa N70 nemam pojima ali znam da slike sa 6630 koje su slikane po danu u uslovima odlicnog osvetljenja, ispadnu bas dobro ali cim je losije osvetljenje slike su mutnije i sa snegom.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.