Ni meni nije jasno zasto koristiti nesto sto jos dugo nece biti na nivou necega sto je vec provereno i sto koristi sa zadovoljstvom ogroman broj ljudi, a to je iGO
Neka, neka, zvaces ti kad te odvede u neku nedodjiju ili kad zavrsis kod nekoga u dnevnom boravku
Inace, i iGO je besplatan, samo trebas da trazis, imam verziju koju sam koristio na S5
Naravno da je i iGO bespoatan i da ce mnogo vise da pruzi od te ... ne mogu joj ni ime izgovoriti
Mene je strah da ne uleti u moju zgradu jer sam ja u niskom prizemlju, mada ako vozi neki sportski auto nema brige za mene haha
toda81, iGO je besplatan kod tebe u prodavnici, ali uglavnom nije
Sygic - takođe.
HERE Maps je stvarno besplatna aplikacija sa besplatnim ažuriranjem mapa i drugog sadržaja.
Sad, što se meni više sviđa iGO, to je druga priča
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Drugari eto mene posle male pauze . Imam jedan jako cudan problem. Instalirao sam iGO verzije 9.6.29.427562 koji je radio kao sat. Nakon nekog vremena mi se javio problem da kada udjem u program i izaberem mape, program samo izadje. Nemam nikakav izvestaj o gresci vec samo jednostavno program bude ugasen. Jel imao neko slicno iskustvo?
@toda81 Nemam vise antivirus, a od cleaner-a imam All In One Toolbox, ali je oduvek bio na telefonu, i sa njim je iGo radio kao sat. Mozda je problem u tome sto sam zamenio mape. Sve su Here, ali sam ih zamenio onim novijim sto si mi poslao. Moracu da se pozabavim time.
Edit:
Mape su problem, sada sam testirao. Kada ubacim mape sa tog torenta sto sam skinuo, a koje su basic map, sve radi kao sat. Nema POI, nema Buildings, nista nista, sktoz klot, ali radi. Cim kopiram objekte, poi, mape (Here Q1 2014) program se ugasi kada udjem u mape...
Probao jedno 100 puta do sada. Imam problem i na rezoluciji qHD, slomi mi sve na pola kada se vracam kroz meni pa mi ostane od prethodnog ekrana. Aj ako imas negde za QHD i za qHD linkove sibni na pp da vidim sta zeza krizu
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.