Galaxy S2 vs Iphone 4
Galaxy S2 vs Iphone 4
Kevin galaxy y polako baldise.
E sad njoj bi trebao neki tel koji je pouzdan,cifra se vrti tu oko 100e.
S2 sam vec imao,proveren model,Apple nismo nikad aktivno koristili.
Njoj ne treba najnoviji softver,besna kamera,da baterija drzi 2 dana,vec telefon koji ce raditi pouzdano bez greske,najvise za poruke i pozive,ponekad neka slika,eventualno fb,blic,b92 i tako te gluposti.
Svestan sam da su to vec prastari telefoni,i da je tesko sad naci neki dobro ocuvan,ali eto za njene potrebe je ovo puna kapa.
Doduse,ne bezi ni od WP,ako ima nesto od WP u toj ceni da kamera ima bar blic.
E sad njoj bi trebao neki tel koji je pouzdan,cifra se vrti tu oko 100e.
S2 sam vec imao,proveren model,Apple nismo nikad aktivno koristili.
Njoj ne treba najnoviji softver,besna kamera,da baterija drzi 2 dana,vec telefon koji ce raditi pouzdano bez greske,najvise za poruke i pozive,ponekad neka slika,eventualno fb,blic,b92 i tako te gluposti.
Svestan sam da su to vec prastari telefoni,i da je tesko sad naci neki dobro ocuvan,ali eto za njene potrebe je ovo puna kapa.
Doduse,ne bezi ni od WP,ako ima nesto od WP u toj ceni da kamera ima bar blic.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- knezevic76
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
- Kontakt:
Re: Galaxy S2 vs Iphone 4
s2 može se nađe ispod 100evra, IP4 nema ispod 130-40 da se nađe
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Mozda bi bilo bolje resenje da pogleda neke aktuelne modele iz srenjeg low budget segmenta. Recimo LG Fino, mozda Alcatel idol mini, Alcatel Idol.
Ako hoces iPhone onda bar 4s jer 4
je stvarno zastareo.
Ako hoces iPhone onda bar 4s jer 4
je stvarno zastareo.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Mislim da je uvek pouzdaniji iPhone nego bilo koji drugi telefon. Još kada cena nije problem jer se ovde radi o starim modelima, vredi po meni doplatiti to malo za 4s.
- Bošković
- Entuzijasta
- Pridružio se: Čet, 29. Jan 2015. 10:52
- :: iPhone 6S 32GB
iPhone 4 je daleko pouzdaniji telefon, a može se naći za 100-110e u solidnom stanju.
Kako to Iphone 4 star 4-5 godina moze da bude pouzdan? Kao sto rece znemanja L Fino, Idol 2 mini ili L65/70
Mislim da bi pravi izbor bio WP jer ces za tu cenu dobiti nesto novije, dobro i pouzdano.Ako se odlucis za WP savetujem L630 (polovna moze da se nadje negde za 70,80e u super stanju ) L625 (oko 100e se krece cena polovne nova je oko 160) naravno tu dolaze jos u obzir L525/520(jeftiniji telefoni) i L535 (prva serija je imala nekih problema sa touch screenom kakva je situacija sad ne znam tako da ne mogu da preporucim ali vredi se raspitati ).
Iphone 4 bi svakako trebalo da bude pouzdaniji telefon od S2 brzi u sistemu za te neke osnovne funkcije i za te aplikacije sto pominjes.
Ipak mislim da bi trebao jos malo podataka da das bar o velici ekrana koji odgovara i da li treba prednja kamera ili ne da li se blic koristi i tako neke stvari .
Iphone 4 bi svakako trebalo da bude pouzdaniji telefon od S2 brzi u sistemu za te neke osnovne funkcije i za te aplikacije sto pominjes.
Ipak mislim da bi trebao jos malo podataka da das bar o velici ekrana koji odgovara i da li treba prednja kamera ili ne da li se blic koristi i tako neke stvari .
s2 je odlican telefon koji radi bolje nego L fino, idol i sl. (pogotovo sa custom rom-om).. iPhone 4 je kao sto neko rece zastareo model, tako da ako bas mora iPhone, bolji je 4s. Lumije.. ako nije bitan blic i prednja kamera onda 520/630, a ako jeste onda 625.
Novi Fino,ili neka Lumia....Mozda je bolje nov model nego neki zaista star S2.Jeste on dobar i to,ali ipak je malo stariji model,a androidi nisu poznati kao telefoni koje mozes nositi 3-4 godina..Uglavnom se dosta ranije zzamene.Uglavnom 

Ja samo ne znam zasto se dvoumis izmedju 2 telefona 4 godine stara, kad mozes da uzmes nov telefon za 100 evra, sam si rekao da kevi ne treba zver, vec neki normalan telefon za poruke, pozive i fb i vesti. Ja bih bez dileme gledao neki wp telefon, za manje od 100 evra imas l520 koju svi hvale jos ce ti i ostati para.
Imas na kp lumiu 532 iz tehnomanije stara nedelju dana za 10000 din
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
U prvom postu je navedeno da telefon treba da ima blic tako da lumia 520 otpada kao i jos neke predlozene lumije.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Ja bih zaobisao i s2 i ip4. Zasto? Zato sto su to izakani modeli koji su bar 2 god stari. Baterije su verivatno na 50% kapaciteta i potrebno je kupiti nove. A to je bar 30-ak € plus na osnovnu cenu telefona. Ja bih iskreno iso na l625 staru par meseci ili l535. Ja bih iso ipak na l535 zbog novijeg hardvera i buduce podrske zbog 1gb rama. Od androida mozes naci nesto par meseci staro ali pitanje da li ce raditi fluidno ako se instaliraju malo vise aplikacija
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Moj stav o Androidu je svima poznat, tako da o pomenutom ne bih da trosim ni slovca dalje. Sto se i4 tice, sa iOS7 on je vec pomalo spor, i jednostavno ne moze da se nosi sva sve tezim zahtevima koji se pred njega postavljaju.
Zbog svega recenog i navedenog, smatram da je neka jeftinija Lumia idealno resenje, 535 ili 630. Ovde se vec treba odluciti da li je i koliko potreban blic i prednja kamera. Ostalo je isto...
Zbog svega recenog i navedenog, smatram da je neka jeftinija Lumia idealno resenje, 535 ili 630. Ovde se vec treba odluciti da li je i koliko potreban blic i prednja kamera. Ostalo je isto...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Iphone4 sam ja dao mami. Baterija otprilike moze dan izgurati, sa iOS 7 je za mene spor, al njoj odlican.
Sto se tice izrade kvalitetniji telefon tesko je naci za te pare, al s druge strane nije malo 4 god starosti.
Ne znam gdje kupujes telefon, al kod nas u BiH se polovan krece oko 100 eura. Moj kolega prodaje 4s bijeli za 130€
Sto se tice izrade kvalitetniji telefon tesko je naci za te pare, al s druge strane nije malo 4 god starosti.
Ne znam gdje kupujes telefon, al kod nas u BiH se polovan krece oko 100 eura. Moj kolega prodaje 4s bijeli za 130€
Ne znam jos,ovo je u fazi pregovora,nije hitno,uzecu u obzir i neke lumie.
Ali cisto da imam neku predstavu u kom smeru ici kad dodje do kupovine
Ali cisto da imam neku predstavu u kom smeru ici kad dodje do kupovine
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 20. Feb 2015. 21:19
- :: nemam u nabavci
- :: samsung galaxy tab 3
Sve navedeno imas na lumii 535 jedino proveri tac pre kupovine I stavi mat foliju ako kupis. Naravno nov je od 100 do 155e zavisi kakvu garanciju hoces. Ja sam uzeo ovaj telefon u gigatronu i prezadovoljan sam
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
Moja preporuka ide za iPhone 4, mozda je 'izrkan' i mator, ali takav rad i stabilnost samo apple mpze da napravi, sto zeni i treba kako kazes, drugo je sam kvalitet kamera i izrade i od svega da pocnemo i dalje je bolji od S2, ne bi trosio pare za l fino i slicno jer smatram da ti telefoni nisu nista posebno.