@Miodrage, citajuci forum vec sam shvatio da je po tebi sve sto nije android bolje

@Azimuth, takodje bih ga uzeo u mts-u, trenutni ugovor bih raskinuo i napravio novi sa telefonom. Mislim da ne bi bio problem da ga koristim tih 24 meseca, jer kontam da app i os ne napreduju toliko u zahtevnosti koliko oni budze hardware. Takodje mi puno znaci tvoje poredjenje sa s5 jer ipak je to jedan od kako kazete, kompletnijih uredjaja.
@Znemanja, postoji mogucnost da bih zadrzao svoj nexus 5, tako da bih i ja uporedo koristio android i ios. Istina je da je prednost androida u customizaciji svega zivog, ali ponekad pomislim da bih bio mirniji kada bi sve bilo out of box i da radi bez problema.
@iKe, mislim da sam jedan od retkih korisnika smart phone-a koji ne koristi viber, imam dobar paket pa ako treba ja zovem ljude, tako da mi to nece predstavljati problem. Da, imam dobar telefon i razmislicu, mada S generacija jeste bolja, ali koliko mogu da primetim to su minimalne razlike, dok novi modeli uvek donose znacajnije promene.
Imao sam ja iphone 3g tamo 2010-2011te, ali sam presao na android posto je 3g imao malo rama, los zvucnik, mali br. app, dok je android bio u usponu, a s2 veoma dobar telefon.
Mislim da je ovo dovoljno informacija kako bih se definitivno odlucio za kupovinu, ostaje samo najtezi deo, 6 ili 6s s' obzirom da je vec na pola puta do izlaska, a nexus ce mi takodje sljakati dobro u narednom periodu.