stipac napisao:prodao sam gold preko oglasa, i uzeo Silver od poznanika jednog.
Aktiviran je sredinom januara, ima garanciju Media Markt 2 godine, full, kao nov.
Pa sta si ti sa njim radio kada je tako defektan [emoji46] igrao fudbal ?
No, bar si uspeo da ga se resis sto je dobra stvar. iPhone se prodaje pa cak iako je izgraban, ulubljen i sl. [emoji3]
Kako si uspeo deo aluminijuma da otkines kad je iz jednog komada napravljen telefon?
Ne znam, svaka cast, ali ja moje telefone pazim jer volim da budu u mint stanju i posle 6-12 meseci. Ne bih mogao da nosim unisten/izgreban/polomljen/ulubljen telefon.
Pa samo jednu vecu ogrebotinu da ima odmah bi isao na oglase, ne mogu da koristim telefon koji je izgreban ili na bilo koji drugi nacin fizicki ostecen.
No, upravo sam procaskao sa ljudima u iStyle u vezi te dodatne premium/specila care garancije. Tu garanciju nije moguce doplatiti u Srbiji, vec samo u Apple store-u, koliko to kosta varira, najjeftinije je u Americi, nesto je skuplje u evropskim zemljama. No, dobra strana te garancije je u tome da ako je uplatim u Apple store u , recimo Berlinu, mogu da je ostvarim u Srbiji u iStyle-u. Ta garancija pokriva dva puta zamenu telefona ako je ostecen na bilo koji nacin, tada se dobija nov uredja.
Samo da prijavim da sam pokupio garanciju bez ikakvih problema. Jos mi se izvinjavala zbog propusta
Ako jos neko nema garanciju, sve sto vam treba jeste ugovor i telefon u poslovnici. Uporede se imei brojevi na ugovoru i u telefonu, pa ako se podudaraju, daju garantni list odmah.
Ja tek sad vidim ovu vasu diskusiju o garanciji: ja sam uzeo u Telenoru i dobio sam samo fiskalni racun,nesto mi je rekla u vezi te garancije,tacno se secam,ali od tadasnje silne euforije nisam je ni cuo!
Pozdrav svima, od skoro sam na forumu, nazalos muka me naterala pa mi treba savet
Pre 15ak dana uzeo sam iPhone 6, upravo sam primetio da prilikom pritiskanja ekrana se cuje blago kvrckanje, citao sam da je to generalno problem ovog modela i gledao neke klipive ali kod mene nije bas tako jako i ekran ne iskace toliko iz rama, ali pucka... Ima li neko iskustva sa tim, da li ga reklamirati odmah ili sacekati, da li ce vremenom puckanje biti sve jace?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.