Nokia Lumia 735(730 - dual sim)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia Lumia 735(730 - dual sim)
A jesam vala glup ko tocilo 

- demius
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 04. Maj 2014. 18:51
- :: Samsung Galaxy A8
Isplati se, ali bez "neke" doplate.Ako ti traži neku doplatu, sačekaj još malo.cistac napisao:Pozdrav svima,
Ja se u diskusije slabo uključujem jer sam slab poznavalac ovih stvari, ali redovno čitam i trenutno razmišljam o nabavci Nokia Lumia 730 (Dual sim).
E sada, pitanje za vas koji se razumete u ovakve stvari. Da li je razumno menjati (trenutno su mi u upotrebi) Asus Fonepad 7 Dual sim free Tablet (7") uzet u Telenoru krajem prošle godine i Samsung Galaxy S Plus (u odličnom stanju, sim free) za Nokiu Lumiu 730 (Dual sim)? Možda malo moje doplate za novi.
Zaboravih i ovo da dodam: Kod Androida najviše koristim sledeće aplikacije, pa me zanima da li ih ima i za Win 8, odnosno ovu Nokiu Lumiu. Hvala:
- Google authenticator
- D3Go
- Igo
- Flightrader 24
- Red letenja
- Kombank
- Raifaisen bank
- K-9 msil
- Pravoslavni kalendar
- Office vidim da ima...
D3GO trenutno nemaš, ali biće 100% na Windows-u 10 do septembera.
IGO, (bilo koji, a svi su paid), u poređenu "Here Drive +" (sa redovnim update-om), ispada realno smešan.
Za banke odi u poslovnice dotičnih...
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ima kombank, ima raiffeisen. Doplata nikako, ali se promena sa Androida uvek isplati.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Mislim da za sve navedeno imas manje vise adekvatne zamene.
Znam da za navigaciju here drive je super, em tacna, em free em ti je dovoljan ukljucen gps bez gprs i troskova, samo skines mapu za koju ti drzavu treba i teraj.
Znam da za navigaciju here drive je super, em tacna, em free em ti je dovoljan ukljucen gps bez gprs i troskova, samo skines mapu za koju ti drzavu treba i teraj.
Hvala svima na podršci i savetima. Stavio sam u oglase ove moje Androide pa čekam. Ako imate nekoga ko bi se "čendžovao" tu sam. Hvala još jednom.
Da ne bude da sam totalno protiv androida. Evo da pohvalim jedan kojim sam malo "upravljao". To je Samsung Note 3 sa 32Gb. Taj je razbijao. Ali i cena mu razbija.
Hvala još jednom svima.
Da ne bude da sam totalno protiv androida. Evo da pohvalim jedan kojim sam malo "upravljao". To je Samsung Note 3 sa 32Gb. Taj je razbijao. Ali i cena mu razbija.
Hvala još jednom svima.

-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 16. Avg 2012. 12:14
- :: Nokia Lumia 730
Nesto poceo MS cesce da izbacuje updatove za Denim na 735.
Pre neki dan je bilo za pokrete, media player i jos neke sitnice a evo sad otpoceo i neki veci upgrade jer se resetovao i sad je u upgrade modu.
Jel dobio jos neko?
Edit:
Upravo zavrsio i u sustini nista korisno
http://wmpoweruser.com/lumia-denim-upda ... -in-india/
Pre neki dan je bilo za pokrete, media player i jos neke sitnice a evo sad otpoceo i neki veci upgrade jer se resetovao i sad je u upgrade modu.
Jel dobio jos neko?
Edit:
Upravo zavrsio i u sustini nista korisno

http://wmpoweruser.com/lumia-denim-upda ... -in-india/
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 27. Dec 2014. 18:11
- :: Nokia Lumia 730
Dobila sam i ja na 730 pre 3-4 dana, za motions i media player, jedino vidim razliku na baterry saver tile-u, sad pise na koliko % je baterija. Posle toga nista.
- demius
- Neredovni učesnik
@IslaOssett
Ima dosta poboljšanja ispod haube, što se odmah i ne da primetiti...
Ima dosta poboljšanja ispod haube, što se odmah i ne da primetiti...

Ko ima 730\735 neka ne instalira wp10... Najbagovitiji je bas na ovom tel. Zasad
Pa kad je beta verzija win10
Sta god da je trenutno na ovom tel ima dosta bagova. Tako da, prvo da se vidi sta ce update donijeti..
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 20. Feb 2015. 21:19
- :: nemam u nabavci
- :: samsung galaxy tab 3
Dobio I ja na lumii 535 neke od navedenih updateova.mpetrovickg napisao:Nesto poceo MS cesce da izbacuje updatove za Denim na 735.
Pre neki dan je bilo za pokrete, media player i jos neke sitnice a evo sad otpoceo i neki veci upgrade jer se resetovao i sad je u upgrade modu./
Coni napisao:Alpha
Meni to isto kao i beta- felerično, sve dok ne izađe official nije to to.
Još gore nego beta
- demius
- Neredovni učesnik
Ide Alpha, pa Beta.Za nedelju dana izlazi poboljšani "Tehnical Preview".Nadamo se da će pustiti na "Microsoft Build Developer Conference | April 29 – May 1, 2015" biti puštena i Preview for Developers" verziju koja će biti itekako funkcionalna i stalno apdejtovana do Official update krajem leta.

- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Da li se isplati da menjam 735 za Galaxy S4 star 8 meseci glavu za glavu? 

Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
Imas li ijedan razlog zasto bi mijenjao savrsen wintel za neki android?
istina, specifikacije s4, bar hardwerski su vecinom na strani s4, ali zar ti nije malo sumnjivo?
istina, specifikacije s4, bar hardwerski su vecinom na strani s4, ali zar ti nije malo sumnjivo?
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Iskreno dosadio mi je više windows. Volim da imam potpunu mogućnost presonalizacije telefona pa to ti je. A sa windowsom to nažalost nemam, niti ću u potpunosti imati. Ima još par stvari zašto bih prešao: više memorije, veći ekran, veća cena polovnog uređaja, lakši je za prodaju ili zamenu. Telefon je inače od moga druga kome se sviđa lumia, proveren je, svakodnevno ga čačkam 

Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Pa sa finansijske strane se isplati. A on je mogo da ga proda pa kupi L 830 za te pare