W900

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Optimus_Prime
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 15. Feb 2006. 02:40
Kontakt:

W900

Post od Optimus_Prime »

Planiram da kupim W900 pa me interesuju vasa misljenja o fonu, prvenstveno njegove mane i nedostatke.

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

po meni je telefon extra , odlican je po funkcijam i mislim da nema nekih vecih mana , takodje nisam cuo da se neko zali na taj telefon , sem njegovih dimenzija i tezine i to sto nema polopac za kameru , a funkcije su odlichne.
odlichan telefon 8) :wink: :) :D :lol:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Pa sta te zanima konkretno? Nekih vetjih mana nema, a nedostatak jedini po meni je to sto nema radio i naravno velicina... sve ostalo je odlicno...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

mihajlovic
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39

Post od mihajlovic »

...nema radio ugradjen(integrisan) na telefonu,ali dobijesh remote control sa radijom i sluskama :wink: znaci ima RADIO 8) !Inace mislim da telefon ima svojih prednosti jer je ne svakidasnji,bez obzira na velicinu-vrhunski telefon!
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

@del boy nisi chuo da se neko zali jer tih koji ga imaju ima jako jako malo! al ajde!

dobro akki kaze da mu je mana shto nema radio(ja bih josh dodao integrisan radio) jer taj shto ima na remote control-u i nije nekog kvaliteta!

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Dobijes integrisan u sluske, ali to nije to! I po meni je to totalno bez veze, stvarno mi nije jasno zbog cega su to uradili.... Telefon kao telefon nema radio... to je problem jer ako izgubis sluske mozes se slikati...

Optimus_Prime
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od Optimus_Prime »

Video sam na nekom stranom sajtu da se bela varijanta telefona koci u meniju i da telefon uopste radi losije slike nocu nego se k750i. to navodno komentarisu da su telefoni skinuti sa mreze i da imaju losiji softver. Nadam se da se dekodiranjem moze odkloniti taj problem.
Ma nije strasno to sto je radio na sluskama ja neverujem da cu nekad slusati radio a to sto kamera nema poklopac verovatno im se nije uklapala u dizajn.
Nokia N73 + Samsung U700

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

joj , i ja zelim uzeti ovaj mob , mozda jos malo kad mu padnje cjena , ali opet neznam da li se isplati dati toliko za ovaj telefon , zamislite , izvalite oko 400€ i odjednom vam steka telefon ili nema dobru reprodukciju , pa moje pitanje je da li se stvarno toliko isplati dati za ovaj telefon jer ipak nisu male pare u pitanju...... :? :?
rocK for ever

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

ma to su gluposti, telefon je fenomenalan, ekran je fantastican pa samim tim i reprodukcija a slike su bolje nego na k750 po meni... i isplati se dati svaki dinar ( euro) za njega... + sto ga nema svaki drugi lik...
bela varijanta je vodafon verzija...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@optimus_prime: kamera je identicna, to je samo do softvera. Ja sam cak video kao uporedni test w800 i w900 (kamera) i w900 je tada pravio bolje slike (to je naravno do softvera) tako da.... Znaci ako je sa mreze, odma skidaj softver, 99% ne valja :)

btw optimus_prime from bench/forum ?
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

rocK, da sam na tvom mjestu ja bih ga uzeo , kao shto kazhe akki, telefon je odlichan , ima sve i mislim da mu nishta ne fali , osim mozhda radia , ali eto njega dobijas na sluskama . sve u svemu odlican fon 8) :wink: :) :D :lol:

rocK
Mobil fan
Mobil fan

Post od rocK »

ma jos razmisljam , ali ono sto mi smeta je to da je u testu mobile review-a receno da je radio losiji nego kod ostalih walkman telefona, da mu baterija manje traje , a i u uporednom testu muzickih telefona w900 je imao manje poena od w800/810 ...neznam , mozda jos da pogledam i w810 , :wacko: :D :lol:
rocK for ever

mica
Banned
Pridružio se: Uto, 21. Feb 2006. 11:01

Post od mica »

Slazem se sa del boy-om !! treba da ga kupis!! nijedan fon nije savrsen. ako mi slabije radi baterija dizajn je extra, veliki displej, jak zvuk ...... 8) 8) 8) 8)
......Smej se smej,uvek se smej........

rocK
Mobil fan
Mobil fan

Post od rocK »

ma sve je to super , a da li je bolji zvuk i preko slusalica i preko zvucnika , kod w810 ili kod w900 ???? posto w810 ima stereo a w900 mono preko zvucnika ......
rocK for ever

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

nema w810 stereo preko zvucnika, stereo je kada su dva zvucnika pod uglom od 180 stepeni, a zvuk preko zvucnika je slican a preko slusalica ja ne primetjujem razliku na blind testu...

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

rocK napisao:u testu mobile review-a receno da je radio losiji nego kod ostalih walkman telefona :wacko: :D :lol:
na tom istom sajtu u testu za w800 pise da se nece bas nesto prodavati zbog ranije izlaska k750 + kupus karticu 512mb a dok dodje w800 plus cena :P
a sad svi savetuju kupovinu w800 zbog ustede(u jednom paketu sve dobijes odlicne sluske i 512mb + bolji dzijstik.

W900 je odlican,kvalitetna izrada sto se i ocekiva od SE(S700 ima 19 safova 3 razlicite vrste,kuciste vrh,nisam video ni jedan razkliman do danas).
Video zapis je fenomenalan zbog nvidia cipa 30 frejmova u sekundi.
Bela maska je sa mreze,prve verzije sw su imale problema i to se resava ubacivanjem sw cistog w900. Update sw mozes da radis iz fona preko GPRSa bez kablova i zezanja(ako imas cist sw) a dobro izgleda bela maska.

Ako ti nesmeta velicina W900 dobijas odlicnu kameru i odlican video zapis,ekrancina,3G,dve kamere ...
U manjem pakovanju W810/800 odlicne slike,manji ekran dobijas(i ostalo sto pruza W),video se nemoze porediti sa sa w900.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

losiji je iz prostog razloga sto nije integrisan u telefon nego je na sluskama, to je bar jasno, a to za w800 da je isplativije uzeti k750 i karticu + sluske bolje je tacno, naravno ne vazi za nase trziste, i to se lako moze proveriti odlaskom na neki od SE based foruma gde je mnogo ljudi uzelo k750 512 mb i vetje kartice i bolje sluske i zamenilo masku i sf...
a i to da se netje prodavati kao k750 je tacno, jer je k750 pravi bestseller...

rocK
Mobil fan
Mobil fan

Post od rocK »

ma nesto mi ipak izgleda da w900 i nije onaj best buy ,nego w810 .............pa stoga mozda i uzmem taj , sto je sigurno je sigurno , uglavnom cu vas obavjestiti :wink: :D
rocK for ever

Optimus_Prime
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od Optimus_Prime »

Dario (asdf) napisao:btw optimus_prime from bench/forum ?
Da taj sam.

rocK neznam sta si odlucio ali ja sigurno uzimam W900i.

Samo jedna stvar me interesuje posto sam u mogucnosti da nabavim ovaj fon iz inostranstva da li mogu sam da ga dekodiram ili ga moram odneti u neki servis i da li treba obratiti paznju sa koje ga mreze skinuti(O2,Orange,Vodafone).

rocK
Mobil fan
Mobil fan

Post od rocK »

ok , ali kada je uzmes , napisi nam kakav je tvoj utisak o zvuku , kameru i slicnom , ok?????????????? :wink:
rocK for ever

Odgovori