W900
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- Optimus_Prime
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2006. 02:40
- Kontakt:
W900
Planiram da kupim W900 pa me interesuju vasa misljenja o fonu, prvenstveno njegove mane i nedostatke.
- mihajlovic
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39
...nema radio ugradjen(integrisan) na telefonu,ali dobijesh remote control sa radijom i sluskama
znaci ima RADIO
!Inace mislim da telefon ima svojih prednosti jer je ne svakidasnji,bez obzira na velicinu-vrhunski telefon!

Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.
- Optimus_Prime
- Novajlija
- Kontakt:
Video sam na nekom stranom sajtu da se bela varijanta telefona koci u meniju i da telefon uopste radi losije slike nocu nego se k750i. to navodno komentarisu da su telefoni skinuti sa mreze i da imaju losiji softver. Nadam se da se dekodiranjem moze odkloniti taj problem.
Ma nije strasno to sto je radio na sluskama ja neverujem da cu nekad slusati radio a to sto kamera nema poklopac verovatno im se nije uklapala u dizajn.
Ma nije strasno to sto je radio na sluskama ja neverujem da cu nekad slusati radio a to sto kamera nema poklopac verovatno im se nije uklapala u dizajn.
Nokia N73 + Samsung U700
joj , i ja zelim uzeti ovaj mob , mozda jos malo kad mu padnje cjena , ali opet neznam da li se isplati dati toliko za ovaj telefon , zamislite , izvalite oko 400€ i odjednom vam steka telefon ili nema dobru reprodukciju , pa moje pitanje je da li se stvarno toliko isplati dati za ovaj telefon jer ipak nisu male pare u pitanju......

rocK for ever
@optimus_prime: kamera je identicna, to je samo do softvera. Ja sam cak video kao uporedni test w800 i w900 (kamera) i w900 je tada pravio bolje slike (to je naravno do softvera) tako da.... Znaci ako je sa mreze, odma skidaj softver, 99% ne valja
btw optimus_prime from bench/forum ?

btw optimus_prime from bench/forum ?
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
ma jos razmisljam , ali ono sto mi smeta je to da je u testu mobile review-a receno da je radio losiji nego kod ostalih walkman telefona, da mu baterija manje traje , a i u uporednom testu muzickih telefona w900 je imao manje poena od w800/810 ...neznam , mozda jos da pogledam i w810 ,

rocK for ever
na tom istom sajtu u testu za w800 pise da se nece bas nesto prodavati zbog ranije izlaska k750 + kupus karticu 512mb a dok dodje w800 plus cenarocK napisao:u testu mobile review-a receno da je radio losiji nego kod ostalih walkman telefona![]()
![]()

a sad svi savetuju kupovinu w800 zbog ustede(u jednom paketu sve dobijes odlicne sluske i 512mb + bolji dzijstik.
W900 je odlican,kvalitetna izrada sto se i ocekiva od SE(S700 ima 19 safova 3 razlicite vrste,kuciste vrh,nisam video ni jedan razkliman do danas).
Video zapis je fenomenalan zbog nvidia cipa 30 frejmova u sekundi.
Bela maska je sa mreze,prve verzije sw su imale problema i to se resava ubacivanjem sw cistog w900. Update sw mozes da radis iz fona preko GPRSa bez kablova i zezanja(ako imas cist sw) a dobro izgleda bela maska.
Ako ti nesmeta velicina W900 dobijas odlicnu kameru i odlican video zapis,ekrancina,3G,dve kamere ...
U manjem pakovanju W810/800 odlicne slike,manji ekran dobijas(i ostalo sto pruza W),video se nemoze porediti sa sa w900.
losiji je iz prostog razloga sto nije integrisan u telefon nego je na sluskama, to je bar jasno, a to za w800 da je isplativije uzeti k750 i karticu + sluske bolje je tacno, naravno ne vazi za nase trziste, i to se lako moze proveriti odlaskom na neki od SE based foruma gde je mnogo ljudi uzelo k750 512 mb i vetje kartice i bolje sluske i zamenilo masku i sf...
a i to da se netje prodavati kao k750 je tacno, jer je k750 pravi bestseller...
a i to da se netje prodavati kao k750 je tacno, jer je k750 pravi bestseller...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
- Optimus_Prime
- Novajlija
- Kontakt:
Da taj sam.Dario (asdf) napisao:btw optimus_prime from bench/forum ?
rocK neznam sta si odlucio ali ja sigurno uzimam W900i.
Samo jedna stvar me interesuje posto sam u mogucnosti da nabavim ovaj fon iz inostranstva da li mogu sam da ga dekodiram ili ga moram odneti u neki servis i da li treba obratiti paznju sa koje ga mreze skinuti(O2,Orange,Vodafone).