Komso, nisam ninsumnjao u tebe. Ja sam prebacio tvoju app u tel pa cu je sutra ujutru instalirati i isprobati jer mi se sada sklapaju oci.
El Laki, svi moji tel su root-ovani tako da je najbolje da je proba neko sa neroot-ovanim telefonom
Komso,PRO verziju sam i ja ubacio. Videcu jos danas kako radi,mada super je,pa cu je kupiti. Korisna aplikacija. Mada sa njom je potreban root. Ova apk sto sam okacio radi bez root privilegije
Komso, probao sam ovu app sto si mi predlozio i takodje je odlicna. Nije bila ok ona verzija sto sam je skinuo sa neta pa sam skinuo sa marketa. Probacu danas da nadjem pro verziju
Ljudi treba mi app za zakljucavanje pojedinacnih foldera. Zelim recimo da kreiram folder na SD kartici ili u internoj memoriji u koji cu da stavljam neke slike i razne fajlove. Ako se u tom folderu nadje neka slika galerija je odmah taj folder smesta u samo app galerija. Ne treba mi app kojom cu zakljucati galeriju, vec folder, znam za Smart app lock, ali ta app nema ono sto meni treba.
acamatic, Hvala na predlogu, tu app sam koristio dok sam imao S2 i nisam bio zadovljan, vrlo cesto nije radila posao kako treba, zatvarala se iznenada ostavljajući zaključane fajlove bez zaštite. Možda se nešto poravilo sa updata-ima.
toda81, Probaću ovu app pa ću videti da li mi odgovara, hvala na predlogu.
Zna li neko neku App poput Moves koja broji korake i beleži pravce kretanja u toku dana.
Ne trebaju mi nikakve dodatne funkcije samo s Moves nikad nisam načisto kad radi kad ne. Obično ne radi kad se ja ubijem od hodanja i želeo bih da znam koliko sam prešao tog dana. Sve ove fitnes aplikacije mi imaju previše nepotrebnih opcija.
I mene je,nekad zanimalo koliko koraka predjem u toku dana,ali mislim da nema te app koja to može izmeriti tačno.Koristim Runkeeper da vudim koliko predjem dnevno.Ne zanima me,trenutno,koliko je prisečno vreme ovo,ono,samo gledam kilometražu.Tako i ti.Pokazuje i mapu gde se krećeš,pogledaš koliko km i doviđenja.Bitno je da je precizna,a ne da izbaci 5000 koraka a prešao 2000
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
Na Carbon ROM-u (KK 4.4.4 CM11) mi ne radi Telenor aplikacija Meni 111
Juče sam čak na jednom samsungu preko Wi-Fi aktivirao tako što je aplikacija ponudila unošenje broja na koji stiže SMS.
Kod mene samo vrti i na 3g i preko Wi-Fi
Mislio sam da je do AdAway-a ali nije.
Jel čuo neko nešto u vezi ovoga?
[img]http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/04 ... eaab26.jpg[/img]
Instalirao runkeeper i izašao da prošetam psa. Kad sam se vratio on nije provalio da sam se kretao uopšte. Ako treba svaki put da mu kažem da ću da se krećem ne radi mi posao. Instalirao sam Google Fit. Videću kako će da se ponaša u toku sutrašnjeg dana.
snenad, da bi takve aplikacije radile, treba da ih pokreneš valjda. Da odabereš aktivnost i da odabereš start/begin ili tako nekako.
Ne znam za aplikaciju koja "oseti" da se krećeš i još kojom aktivnošću se baviš
Od vrste aktivnosti zavisi i koliko energije trošiš - pa nije isto da li hodaš, trčiš, voziš biciklu ili se penješ na planine.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
To je ono što mi se sviđa kod Moves samo prepozna da se krećem. Iz komentara sam zaključio da je nekad bila toliko dobra u tome da je koriste osiguravajuća društva za umanjenje cene osiguranja. Verovatno su zbog uštede energije nešto zeznuli usput. Mnogo ljudi se sad žali.
Prepozna mrdanje,treskanje,pa ce i sedanje na stolicu ili neki poskok u mestu racunati kao korake sto je dibidus.Nasmejao si me s onim da - nije shvatio sam da si ti krenuo u setnju,trcanje ili sta god...
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.