Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Cena jos nije objavljena, ali s ozbirom da je ovo egzotika koja nije namenjena sirokim narodnim masama, kontam da ce biti minimum 700-800 evra za sim-free varijantu. U Engleskoj recimo predvidjaju oko 500 funti.
Koliko se secam prvi na oglasima je bio 800 , al dobro i za iphone su trazili 1200 evra pa sumnjam da im je neko dao te pare Razumem ja da ce i flexu da padne cena ali mi nekako mnogo 700-800 evra, bar moj subjektivni osecaj.
800 je bio note, moj jedan poznanik je se sit naprodavano ip6 za 750 eura prethodna dva, tri meseca. Mislim da je u prvom talasu i skuplje prodavao a onda je se cena stabilizovala na 750
Realno gledajuci, Flex 2 nema direktnu konkurenciju, pa je takodje nekako realno i ocekivati premium cenu. Al' da je mnogo, mnogo je. Svako ko da pare za telefon odmah cim izadje u prodaju je degenerik.
U Vipu se pojavio i cena mu je prilicno dobra,e sada da li vredi sada on da se uzima i koliko se npr moze lako prodati i za koje pare ako se na kraju posle par dana ne dopadne telefon?Da li vredi on nov 550 eura?
Po meni, vredi 550e nov, jer je ipak egzotika u odnosu na ostale flagship modele. E sad, dalja prodaja je diskutabilna. Jako malo ljudi zna sta je Flex kod LG-ja. Druga prica bi se pricala da je u pitanju recimo Samsung.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.