Neogranicen internet (puna brzina),sms,pozivi - m:tel cg/mts
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Neogranicen internet (puna brzina),sms,pozivi - m:tel cg
A gde mogu da se kupe te kartice, kako to uopste funkcionise?
@Kutijagreha, 'ajd daj neki info iz prve ruke o ovim karticama nisam u toku?
@Kutijagreha, 'ajd daj neki info iz prve ruke o ovim karticama nisam u toku?
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
znemanja, te kartice imas da kupis na kp za 4500-5000 din. One u sebi imaju aktiviranu promociju.
Promocija u sebi donosi:
1. Neogranicene minute u mts i fixnoj mrezi (ali bukvalno)
2. Neogranicene poruke u mts mrezi
3. Neogranicen 3g net. Neki koriste karticu kao zamena za adsl
Sve sto treba do kraja 2015-e godine,dokle vazi promocija,je da svaki mesec uplacujes kredit u iznosu od 1evra. To mozes preko neta i bankovne kartice da radis.
Postoji solucija ako imas nekog u CG,da ti kupi karticu,tamo je aktivira za upotrebu,uplati 29e kredita za tu promociju i aktivira. Potrebno je na kartici uvek da imas 0.5e kredita kako bi mogao da uspostavljas pozive. Vise o ovome ti saljem na PP
Promocija u sebi donosi:
Sve sto treba do kraja 2015-e godine,dokle vazi promocija,je da svaki mesec uplacujes kredit u iznosu od 1evra. To mozes preko neta i bankovne kartice da radis.
Postoji solucija ako imas nekog u CG,da ti kupi karticu,tamo je aktivira za upotrebu,uplati 29e kredita za tu promociju i aktivira. Potrebno je na kartici uvek da imas 0.5e kredita kako bi mogao da uspostavljas pozive. Vise o ovome ti saljem na PP

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Hvala ti za link, veceras cu to detaljno da proucim. Mene interesuje net, ako je neogranicen, to je neverovatno dobro. Pozivi i sms me ne interesuju.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Promocija je produzena, i opet kosta 29 eura. Ponudili su i neku opciju "validnost" tj. za 10 eura produzite vazenje kartice godinu dana. Danas sam to obavio i kartica mi vazi do 02.04.2016.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Aj mi pusti taj detaljniji pp kao nemanji ako ti nije problem. Totalno sam zaboravio na ovo.kutijagreha napisao:znemanja, te kartice imas da kupis na kp za 4500-5000 din. One u sebi imaju aktiviranu promociju.
Promocija u sebi donosi:
Znam da nisi mene pitao ali evo javljam se sam
Neko ti kupi mtel karticu u CG i aktivira je. Posalje ti je post expressom, avionom, postom, golubom pismonosom whatever.
Odes u Panter menjacnicu, uplatis 30 eura, posaljes mail da ti aktiviraju promociju (sigurnije je tako barem meni) na mailto:korisnickiservis@mtel.me ili na mailto:suzana.mitrovic@mtel.me ona ti se ODMAH javi i aktivira ti promociju. Picis net do besvesti, ja danas na poslu hvatam 18 mbit i tako...
P.S. ako zelis, uplatis odmah 40 eura kako bi mogao za jos 10 da aktiviras validnost za godinu dana da se ne cimas svaki mesec da uplacujes po 1 euro.

Neko ti kupi mtel karticu u CG i aktivira je. Posalje ti je post expressom, avionom, postom, golubom pismonosom whatever.
Odes u Panter menjacnicu, uplatis 30 eura, posaljes mail da ti aktiviraju promociju (sigurnije je tako barem meni) na mailto:korisnickiservis@mtel.me ili na mailto:suzana.mitrovic@mtel.me ona ti se ODMAH javi i aktivira ti promociju. Picis net do besvesti, ja danas na poslu hvatam 18 mbit i tako...
P.S. ako zelis, uplatis odmah 40 eura kako bi mogao za jos 10 da aktiviras validnost za godinu dana da se ne cimas svaki mesec da uplacujes po 1 euro.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
nenad.fil, inace mozes i u Srbiji da je aktiviras
Suzana je cudo od zene po tom pitanju

Suzana je cudo od zene po tom pitanju

Suzana je jednom recju FE-NO-ME-NAL-NA!!!
Jbt posaljem danas mail u tipa... 12.30 da aktiviram "validnost"
Zena (devojka?) me zove 30 sekundi ali BUKVALNO 30 sekundi kasnije da me pita sta, kako, da mi sve lepo objasni (iako vec sve znam
) ali mi je prosto milina da je slusam KOLIKO je zena profi. Skidam joj kapu.
Pritom pitam je za uSIM (LTE) kartice, da li su ih dobili i da li moze da se menja, zena mi kaze, "nismo jos, ali cim ih dobijemo, javicu Vam, ne brinite, necu zaboraviti..." JBT WOW i duboki naklon za SUzanu Mitrovic
Jbt posaljem danas mail u tipa... 12.30 da aktiviram "validnost"
Zena (devojka?) me zove 30 sekundi ali BUKVALNO 30 sekundi kasnije da me pita sta, kako, da mi sve lepo objasni (iako vec sve znam

Pritom pitam je za uSIM (LTE) kartice, da li su ih dobili i da li moze da se menja, zena mi kaze, "nismo jos, ali cim ih dobijemo, javicu Vam, ne brinite, necu zaboraviti..." JBT WOW i duboki naklon za SUzanu Mitrovic
- El Laki
- Prijatelj foruma
Znači ako bih npr u maju dobio karticu. Aktiviram je za 30e (29 + taj jedan za pozive ) i onda odmah uplatim 10e i važi mi umesto do januara 2016. do maja 2016.?
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Добро је то што су увели да може да се плати одмах 10€ и тако картица буде активна годину дана а не онако да се цимаш сваког месеца и уплаћујеш по 1€.
Uplatis ODMAH 40 eura, a zatim pustis mail Suzani da ti aktivira promociju za roaming u Srbiji bla bla... za 29 eura i "validnost" za jos 10 eura.
I onda cao, zdravo do kraja 2015. a kartica ce da vazi do maja 2016.
I ostane ti tacno 1 eur za pozive
I onda cao, zdravo do kraja 2015. a kartica ce da vazi do maja 2016.
I ostane ti tacno 1 eur za pozive

- El Laki
- Prijatelj foruma
A promocija u za januar - maj period? Mislim jel i tad važi neograničeno sve to ili samo kraja 2015 bez obzira što sve.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
nenad.fil, mozda si citao,ali da si video koliko je samo bracnih ponuda Suzana dobila,to je cudo
Zena je ZMAJ,za petoricu radi sve sama
Jos mi kaze kada sam se cuo sa njom,Srbi su jako fini momci
El Laki, Promocija trenutno vazi do kraja godine,ali i prosle godine su produzili na jos godinu dana,tako da mislim da ce i cele 2016-e vaziti,uz naravno ponovnu aktivaciju

Zena je ZMAJ,za petoricu radi sve sama

El Laki, Promocija trenutno vazi do kraja godine,ali i prosle godine su produzili na jos godinu dana,tako da mislim da ce i cele 2016-e vaziti,uz naravno ponovnu aktivaciju

Poslednja izmena od kutijagreha u Čet, 02. Apr 2015. 22:30, izmenjeno 1 put ukupno.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Pa daj nađite je na nekoj društvenoj mreži, može biti zanimljivo. 
Odlično, ta mi je informacija trebala.

Odlično, ta mi je informacija trebala.

Kutijagreha, gde, na benchmark-u?
Nisam ispratio to za bracne ponude ali prosto mi je neverovatno, valjda smo mi u Srbiji ovde navikli na nerad, neljubaznost, amaterizam, javasluk, pa nam je prosto (barem meni) jbno fantazmagoricno da neko moze da bude toliki profesionalac u svom poslu. Pritom u pitanju je NASA mreza, tj. filijala-ispostava mrtvog Mts-a.
Ja se bre jeb*m sa VIP slepcima vec mesec dana, pisem prigovore RATEL-u i nikom nista, na mail odgovore u proseku za 5-10 dana, ova zena jbt ako odgovori za minut-debelo kasni.
Za promociju, i ja se iskreno nadam produzetku do 2016.

P.S.
Ako bi mtel pustio 4g, ja bih (jbs mi sve) rakinuo ugovor sa mrtvim VIP-om i furao bih samo MTS (postpaid koji vec imam) i Mtel za net i pozive. Hell, ukinuo bih i kucni net, tacnije ne bih produzavao ugovor.
Nisam ispratio to za bracne ponude ali prosto mi je neverovatno, valjda smo mi u Srbiji ovde navikli na nerad, neljubaznost, amaterizam, javasluk, pa nam je prosto (barem meni) jbno fantazmagoricno da neko moze da bude toliki profesionalac u svom poslu. Pritom u pitanju je NASA mreza, tj. filijala-ispostava mrtvog Mts-a.
Ja se bre jeb*m sa VIP slepcima vec mesec dana, pisem prigovore RATEL-u i nikom nista, na mail odgovore u proseku za 5-10 dana, ova zena jbt ako odgovori za minut-debelo kasni.
Za promociju, i ja se iskreno nadam produzetku do 2016.

P.S.
Ako bi mtel pustio 4g, ja bih (jbs mi sve) rakinuo ugovor sa mrtvim VIP-om i furao bih samo MTS (postpaid koji vec imam) i Mtel za net i pozive. Hell, ukinuo bih i kucni net, tacnije ne bih produzavao ugovor.
Poslednja izmena od nenad.fil u Čet, 02. Apr 2015. 22:36, izmenjeno 1 put ukupno.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
nenad.fil, na drugom forumu. Zeni rodjenoj posaljes sms pa te zove posle pola sata-sat. Ovoj samo pustis mail,i za dva minuta imas poziv
Sve ti lepo objasni,aktivira i mozes da vozis

kutijagreha napisao:nenad.fil, na drugom forumu. Zeni rodjenoj posaljes sms pa te zove posle pola sata-sat. Ovoj samo pustis mail,i za dva minuta imas poziv![]()
Moja zena odgovara u roku od odmah osim ako nije sa klincem

Slazem se SUzana je ZMAJ.
Iskreno, svi pricaju o nekom "drugom forumu" ali ja stvarno nemam pojma koji je taj drugi forum.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Neogranicen internet (puna brzina),sms,pozivi - m:tel cg/mts
Шта вам је, па Црногорци су се озбиљно захуктали, 4Г далеко пре нас, ова промоција... 
Стварно им свака част, бољу промоцију од ове скорије нисам видео, можда чак никада.
Него, јесте ли ви сигурни да је она Црногорка?

Стварно им свака част, бољу промоцију од ове скорије нисам видео, можда чак никада.

Него, јесте ли ви сигурни да је она Црногорка?

- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Joxy, ma kakve crne druge ostale promocije. Od ovoga nema bolje
Kod mene u komsiluku par likova raskinuli ugovor sa ADSL-om,i furaju ove kartice sa modemima

Kod mene u komsiluku par likova raskinuli ugovor sa ADSL-om,i furaju ove kartice sa modemima

Poslednja izmena od kutijagreha u Čet, 02. Apr 2015. 22:41, izmenjeno 1 put ukupno.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Sve je to deo promocije. Jednostavno paze na svaku sitnicu ne bi li privukli mušterije. Svaka im čast na tome.