Mala pomoc s3 za Nexsus 4 do petka!! :)
Mala pomoc s3 za Nexsus 4 do petka!! :)
E ovako posto imam neku kombinaciju da prodam moj s3 koji je star dve godine i na par mesta mu je naprsla lajsna,cenio sam ga drugu 105e i on bi ga kupio e sad posto nemam nesto mnogo kinte gledao sam da uzmem nexsus 4 trebalo bi mi nekih 20-35 e zavisi od stanja...zanima me vase misljenje dali treba da prodam s3 i kupim nexsus 4 ili da ostanem na s3 iskreno probao sam dosta romova cm11 cm12 pa cak sam instalirao glupe romove kao sto su blekota note 4 ili sensation s5 da ne smaram!!
molio bih za pomoc posto do sledeceg petka treba da kazem drugu sta sam odlucio...zanimaju me iskustva forumasa koji poseduju ili su posedovali nexsus 4 HVALA

Re: Mala pomoc s3 za Nexsus 4 do petka!! :)
Drugari stvarno mi treba pomoc
hellp 

-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Tvoj s3 je vec mator u losem stanju. Isplati se menjati za n4 koji je ocuvan ne neka krsina. Inace nexus je bolji tel od s3 osim kamere
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Ja bih presao na nexus 4 bez razmisljanja...jedino je kamera za nijansu losija,sve ostalo na strani n4. Imas ih super za 130-140. Imam ja druga koji prodaje n4,bas lepo ocuvan. Ako hoces da te povezem sa njim pusti pp
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
nexux 4, s3 mator i kako kazes iskrsen fon, isplati se, mada moras da pazis prilikom kupovine nexusa, imas u lg/nexus 4, pisali su ljudi na sta treba da se obrati paznja pti kupovini, mrlje na kameri itd...
Ljudi malo sam se smorio zbog nexsusa 4 zbog malo memorije i kamere sta mislite da dodam kintu i da kupim samsung s4 ili nexsus 5 hvala
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Pa ako novac nije problem, slobodno idi na s4 ili Nexus 5. Naravno ako je kamera i prosiriva memorija bitna stavka, preporucujem s4.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Ovako moram da vam kazem da sam ja malo zahtevnijinkorisnik znaaci nije mi toliko bitna kamera koliko mi je bitno da mi sve bude kako treba bas mi se svidja ovaj lolipop na samsungu s3 malo malo pa mi izadje poruka toucwiz je prestao sa radom google je prestao sa radom malo pa neki lag volim bratae da je tel zmija da sve otvara u sekundi da ne laguje baguje itd znima me kako radi s4 sa lolipopm naravno oficijalnim posto s3 sa jb 4.3 radi skoro pa ocajno stvarno se lomim izmedju nexsusa 5 i s4 znam da je nexsus u prednosti za update jer ga je google pravio kako je on to zamislio zanima me kojo fon od ova dva bolje radi tj na kome je android bolje optimizovan
Izvinite zbog gresaka kucam sa s3 koji mi naravno laguje
ps jel izasao lolipo oficijalni s4 hvala

- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Nexus 5 je onda za tebe
Ako ti nije bitna kamera, a bitne su performanse, onda uzimaj nexus 5. Nexus 5 otvara svaku aplikaciju brzo. Ima stock android i on bi trebao da bude najoptimizovaniji 
Izasao je official lollipop za s4. N5 sada treba da dobije 5.1.1 i dosta ce brze raditi.

Izasao je official lollipop za s4. N5 sada treba da dobije 5.1.1 i dosta ce brze raditi.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
Ljudi jel dobra kupovina lg g2 ima za 200e u full stanju u jednoj radnji kod mene u gradu dobijam i garanciju u pitanju je lg g2 16gb ima beli i crni iskren da budem dosadio mi je jbn toucwiz a s4bima taj twz.sta sa radim znaci da skratim s4 nesus 5 ili lg g2 hvala
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ako ti kamera nije bitna, onda idi na Nexus 5, najbrže dobija update i nema nikakvog bloatware koji bi ga usporavao.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)