GPS navigacija
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: GPS navigacija
Znaci ti si mislio na staze, a ne na puteve. Nisam imao prilike to da probam. Ako je bolje na mapama, onda je bolje njih koristiti u tu svrhu nego iGO
Note IV N9100 dual
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Da li ima neko iskustva sa Nokia Here mapama ? Skinuo sam sa galaxy stora.Primetio sam da na galaxy storu ne pise Nokia kao publisher aplikacije O.O dok na googly play pise Nokia.Citah na netu da su super i da super rade za galaxy telefone pa sam hteo da probam.Skinuo sam mapu srbije (oko 250mb) i skinuo sam turn by turn navigaciju na srpskom.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
Jel mora da se skida Here na Galaxy store - u ili pak može i na Google store. Jer sam disable-ovao aplikaciju pa da je ne vraćam ponovo...
- toda81
- Prijatelj foruma
Mislim da ne moze jer sam ja morao da je vratim da bih instalirao 0a je posle ponovo obrisao. Meni je sve to amaterizam u odnosu na iGO. To je moj licni stav sto ne mora da znaci da drugi tako misle
Note IV N9100 dual
- dimi89
- Mobil manijak
More da se skine Here sa gugla ali ja dok sam pretrazivao net naso sam na clanak gde se savetuje galaxy korisnicima da akinu sa galaxy stora.E sad koje su razlike i da li ih ima to je pitanje.Dobro je što ima offline mod.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
Probajte ljudi Aponia GPS app. Ja sam je doduše skinuo za BlackBerry, ali Android aplikacija je u pitanju. Koristi offline mape naravno, Navteq su sve mape, i aplikacija je odlično urađena.
- dimi89
- Mobil manijak
Mene interesuje kako se uključuje GLONASS hteo buh i GPS u glonass da imam teoretski bi trebalo da brze nadje signal.Jek neko petljao sa ovim stvarima ?
- toda81
- Prijatelj foruma
Kada pokrenes igo i kliknes na mapu u levom gornjem uglu ces videti kvadrat gde se vidi da trazi satelite i klikni na njega i videces koliko je satelita uhvatio i ispod ima da kliknes da vidis glonas
Note IV N9100 dual
Todo, ako mozes, posalji mi mape za 600x1024(tab 2 7) i neke krace instrukcije. Hvala unapred
Ljudi treba mi najnoviji (ili blizu) iGO, sa mapom srbije, i ako moze apk i onaj covek sto prica da bude na srpskom, imam Galaxy s4, znaci rezolucija 1080x1920 piksela ili ako moze sa manjom nije prob...
hvala
hvala
- toda81
- Prijatelj foruma
Poslao sam ti nabudzenu verziju sa prelepim skinom i mogucnoscu menjaja mapa i prikazom vremenske prognoze, tj. prikazom oblaka u skladu sa vremenom
Note IV N9100 dual
Isprobao sam danas aplikaciju i nisam nesto zadovoljan. Kod unosa podataka mora posebno svaka informacija da se navede, kao sto su grad, zip kod, ulica, broj. Glas koji navodi je veoma tih. A i sam interfejs mi se nesto nije dopao. Dobra strana aplikacije je ta sto ima dosta opcija. Sve u svemu, smatram da su Here mape dosta bolje odradjene, barem za moje navigacione potrebe.araphel napisao:Probajte ljudi Aponia GPS app. Ja sam je doduše skinuo za BlackBerry, ali Android aplikacija je u pitanju. Koristi offline mape naravno, Navteq su sve mape, i aplikacija je odlično urađena.
Eto vidiš, a ja sam baš tražio navigaciju kod koje ima posebno stavka za sve što želiš da unosiš. Mene je kod Here na Androidu nerviralo što kućne brojeve nema sile da pronađe. E, sad, za glas ne znam. Meni telefon ide preko BT na zvučnike u kolima, tako da se sasvim dobro čuje. Nisam probao ovako.
Ja i dalje držim Here na 925, ali sam primetio da sve više koristim ovu Aponiu, ili pak Navfree.
Potrebe se razlikuju, zato valjda i ima toliko različitih opcija
Ja i dalje držim Here na 925, ali sam primetio da sve više koristim ovu Aponiu, ili pak Navfree.
Potrebe se razlikuju, zato valjda i ima toliko različitih opcija

Kod mene Here mape nekad imaju upisane brojeve nekad nemaju. Mislim da zavisi od toga kako su mape skrojene za odredjenu regiju, grad, selo i sl. Svidja mi se to sto pri unosu odmah izbacuje ponudjene rezultate.
Anyway, Aponia uopste nije losa aplikacija, naprotiv. Eto jedino ima tih par stvari koje mi ne odgovaraju.
Anyway, Aponia uopste nije losa aplikacija, naprotiv. Eto jedino ima tih par stvari koje mi ne odgovaraju.
hvala toda81, vec sam se snasao ali bas cu i ovaj da probam da vidim kakav je
mozda je i boji 

Imao sam problema sa ovom najnovijom verzijom igo-a, 9.6.29.483387, pokrene se samo prvi put, posle puca na startu ili crn ekran.
Brisao save folder, sklanjao dcim, na kraju obrišem sys fajl, instaliram ponovo, sys fajl se automatski napravi. Sada ok radi, neki unos u standardnom full hd sys fajlu ne odgovara G2 na lollipop-u.
Brisao save folder, sklanjao dcim, na kraju obrišem sys fajl, instaliram ponovo, sys fajl se automatski napravi. Sada ok radi, neki unos u standardnom full hd sys fajlu ne odgovara G2 na lollipop-u.
- toda81
- Prijatelj foruma
Kulijana, najbitnije je da radi, a ko voli on moze da ga budzi skinovima i themechangerom
Note IV N9100 dual
Potreban IGO za S4 9505.
Ako je moguce neka poslednja verzija IGO-a,sa najnovijim kartama za Srbiju i da radi na oficijalnom lolipop-u za S4!!!!
Ako je moguce neka poslednja verzija IGO-a,sa najnovijim kartama za Srbiju i da radi na oficijalnom lolipop-u za S4!!!!
- toda81
- Prijatelj foruma
Dusko, imas pp. Samo lepo procitaj uputstvo, a posebno poslednji pasus 

Note IV N9100 dual