LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
-
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 05. Apr 2015. 14:36
- :: LG G2
Re: LG G2
bender posto vidim da se ti razumes ovako pravo
moram da te pitam nesto...koristim G2 vec godinu ipo ali ga nisam nikad rootovao znaci fabrikacija. e sad kad bi hteo da nabacim ovu lizalicu jel moram da ga rootujem pa tek onda ili kako? posto kad ga spojim na lg softver na kompu i odem update prikazuje da je to poslednja verzija (a moja je inace 4.2.2 D80210b verovatno medju prvima) . jos imam garanciju na fon pa ne bih da zeznem nesto pa posle da ga ne prime u servis. mozda sam dosadan ali citam ovo i pola ne razumem jer nikad nisam do sad radio

Rutovanje nema nikakve veze sa ažuriranjem softvera. Rutovanje na neki način nije ni legalno. A ažuriranje (update) je legalna stvar, samo ako je oficijelno kao što lolipop jeste. Moj savet pošto se slabije razumeš u to sve da sačekaš update preko telefona (OTA)..
-
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 05. Apr 2015. 14:36
Hvala na odgovoru...ja kad idem preko telefona na azuriranje ne izlazi mi ni neke novije verzije,npr drugar isto uzeo g2 ali njemu 4.4.2 verzija....
- technoboy
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2012. 16:48
- :: Nokia 7110
MedaMiska napisao:Cao drugari.mozda vec sutra pekosutra postanem vlasnik lg g2 16gb sad me zanima sledece koliko od tih 16gb ostaje meni cisto za koriscenje,jel izasao oficijalni lolipop ako jeste dali update ide preko telefona ili odina, ako nije dali se zna datum kadace izaci.i jos nesto me zanima jel moze da stane u dzep od farmerica ili od trenerke posto mi se cini malo poveci haah iskreno nisam imao prilike uzivo da ga vidim samo na yt. I na sta bi trebalo da obratim paznju prilikom kupovine posto kupujem polovan u radnji koriscen nekoliko meseci mada dodbijam i neku garanciju.

Ni meni jos nije stigao update, proveravam i na telefonu i na kompu pet puta dnevno

- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
hitmanbulke napisao:bender posto vidim da se ti razumes ovako pravomoram da te pitam nesto...koristim G2 vec godinu ipo ali ga nisam nikad rootovao znaci fabrikacija. e sad kad bi hteo da nabacim ovu lizalicu jel moram da ga rootujem pa tek onda ili kako? posto kad ga spojim na lg softver na kompu i odem update prikazuje da je to poslednja verzija (a moja je inace 4.2.2 D80210b verovatno medju prvima) . jos imam garanciju na fon pa ne bih da zeznem nesto pa posle da ga ne prime u servis. mozda sam dosadan ali citam ovo i pola ne razumem jer nikad nisam do sad radio

Komotno flashaj ali pazi, napravi backup, nikakav lgbackup nego seljacki nacin - prebaci slike (dcim, gallery, pictures, downloads) na komp.
Onda flashaj fino. Ne moras ti rutati, samo kasnije vratis na stari softvare. Mislim pazi situaciju: imao sam s3, rutao i izvodio svakakve gluposti, flashao note2 kernel koji ima jedino jaci napon na digitizer i rikno..ustekao mis, vratio postavke, unroot, ubio brojac, garancija. I pita me lik da mi stavi softvare, znaci njihov neki, boli ga briga samo da je offcial. Mozes ti slobodno picnuti. Ima nas ovdje za pomoc
Cao drugari.mozda vec sutra pekosutra postanem vlasnik lg g2 16gb sad me zanima sledece koliko od tih 16gb ostaje meni cisto za koriscenje,jel izasao oficijalni lolipop ako jeste dali update ide preko telefona ili odina, ako nije dali se zna datum kadace izaci.i jos nesto me zanima jel moze da stane u dzep od farmerica ili od trenerke posto mi se cini malo poveci haah iskreno nisam imao prilike uzivo da ga vidim samo na yt. I na sta bi trebalo da obratim paznju prilikom kupovine posto kupujem polovan u radnji koriscen nekoliko meseci mada dodbijam i neku garanciju.[/quote]

Ni meni jos nije stigao update, proveravam i na telefonu i na kompu pet puta dnevno
[/quote]
Hvala drugar,imam jedno pitanje jer mora da se ubacuje taj fix za kameru tj treba da se rootuje mislim koliko je losa kamera i dali ce to sa lolipopm ispraviti.Mislim meni nije problem da ga rootujem ali mi brate muka vise ako mi verujete moj s3 sam jedno sto puta flesovao na jb pa rootovao pa ubacivao sve moguce i nemoguce romove za njega,jednostavno mi dosadno vise...

Hvala drugar,imam jedno pitanje jer mora da se ubacuje taj fix za kameru tj treba da se rootuje mislim koliko je losa kamera i dali ce to sa lolipopm ispraviti.Mislim meni nije problem da ga rootujem ali mi brate muka vise ako mi verujete moj s3 sam jedno sto puta flesovao na jb pa rootovao pa ubacivao sve moguce i nemoguce romove za njega,jednostavno mi dosadno vise...
Najverovatnije sutra kupujem oavj mob ali prvo moram da vidim uzivo koliko je veliki i staje li u dzep stvarno nemam nameru da nosim neku torbicu ili ranac za njega!!!kako se vi snalazite sa ovim telefonom kontam valjda nije toliko veci od galaxy s3
- technoboy
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2012. 16:48
- :: Nokia 7110
Ja nosim normalno u dzepu od farmerki ili duksa, a sto se tice kamere ja nisam zahtevan pa mi je skroz ok fabricki, ako ga budem rutovao bice zbog toga sto je tih za moj ukus..