Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )
na toliko izlazi S5 G901F, ja gledam sad taj da uzmem, nekako mi je Note4 veliki 

Iphone 6, space gray
- christofer
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 18:19
To za 4G karticu mi je i rekao zaposleni u Telenoru. Kazu da nisu jos optimizovali rad kartica na rad u gsm modu kad je signal slabiji. Navodno resice za par nedelja pa onda se tek isplati uzimati kartizu za N4...za neke druge telefone kaze da radi ok, ali za ovaj ce tek da bude sredjeno.
screw u guys I'm going home
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Meni to bas i nema logike. Kartice ili rade na svim ili ne rade. Ne moze na ovom da radi, a na onom da ne radi. Ti u poslovnicama znaju materiju koliko i ja kvantnu fiziku - nista.
Znas da su ljudima pricali da ajfon 6 ne radi na lte? Isto su rekli i za G3, Note 3 i jos neke telefone da ne podrzavaju lte
Znas da su ljudima pricali da ajfon 6 ne radi na lte? Isto su rekli i za G3, Note 3 i jos neke telefone da ne podrzavaju lte

-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 28. Mar 2015. 01:22
- :: Galaxy S20 Ultra
Posle apdejta na Lollipop na 5.0.1. dobio sam i LTE za 4G karticu
Samsung Galaxy S20 Ultra
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Urađen ROOT , ubačen TWRP custom recovery ... očišćen dobar deo Google i Samsung Bloat-a (oko 40 aplikacija) . Naravno Bekapovan Stock sređen ROM , sad ćemo da vidimo kako se ponaša ovako olakšan TW .
16 godina na forumu MOBILNISVET
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 28. Mar 2015. 01:22
- :: Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S20 Ultra
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
@Azimuth +1. Slazem se u potpunosti. Meni su isti ti strucnjaci rekli da Note 4 nema x64 cpu i da je model N910C model sa x32 podrskom
.
@PeraKG Ja sam nekim cudom imao to i na 4.4.4 posle factory reset-a. Pisao sam par stranica iza...kako se to desilo, nemam pojma. Meni je na 4.4.4 bio score oko 51200, sada ide do 52800+, vise nema sanse. Naravno, odmah da napomenem da pre toga wipe-am gluposti pa pokrenem test.
@zoreli Vec ti je dopao saka
. Nisi izdrzao dugo
. I ja sam pomisaljao na root, ali ne znam zbog garancije.

@PeraKG Ja sam nekim cudom imao to i na 4.4.4 posle factory reset-a. Pisao sam par stranica iza...kako se to desilo, nemam pojma. Meni je na 4.4.4 bio score oko 51200, sada ide do 52800+, vise nema sanse. Naravno, odmah da napomenem da pre toga wipe-am gluposti pa pokrenem test.
@zoreli Vec ti je dopao saka

- zoreli
- Moderator
vojkan85, N910C ima 64-bitnu arhitekturu ali i dalje 5.0.1 radi na 32-bita ... zašto ? To samo oni iz Samsunga znaju , valjda će na 5.1 "otključati" 64-bita pa da se Note 4 pokaže u punom sjaju 

- vojkan85
- Mobil manijak
@zoreli Znam to, ali sam njih pitao jer nisam znao koju verziju imaju, pisalo je samo Note 4.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Е ово је мене интересовало. Чудно што је тако. Ваљда ће то средити са неком следећом верзијом.zoreli napisao:vojkan85, N910C ima 64-bitnu arhitekturu ali i dalje 5.0.1 radi na 32-bita ... zašto ? To samo oni iz Samsunga znaju , valjda će na 5.1 "otključati" 64-bita pa da se Note 4 pokaže u punom sjaju
- vojkan85
- Mobil manijak
Ne verujem da ce to ikada uraditi. Nekako mi se cini da im je note 4 neki reper izmedju S6 i S6 edge serije sa note 5 i verovatno note 5 edge varijantom. Malo su ovde experimentisali, a pravi sjaj ce da dozivi aparat u nekim sledecim build-ovima androida koji verovatno nece biti lizalica.
- zoreli
- Moderator
Danas sam testirao kameru na Lollipop-u , iskreno nisam imao Android smartphon sa boljom kamerom - kamera je zaista fantastična.
Za bateriju još ne mogu ništa reći (juče sam ubacio 5.0.1 a još uvek ga podešavam) .
Za bateriju još ne mogu ništa reći (juče sam ubacio 5.0.1 a još uvek ga podešavam) .
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 16. Avg 2013. 11:47
- :: samsung galaxy s4
Misliš da je kamera bolja na Lolipopu nego ranije? Ne vidim razliku
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
^Ako sam dobro pročitao, sat vremena po uzimanju telefona zoreli je ubacio ll, tako da ne može porediti sa KK.
@zoreli zanima me kako si odradio root? Bez okidanja knoxa? Kakva je situacija sa ll romovima. Nije me zanimalo ni najmanje da gledam s obzirom kako telefon radi.
@zoreli zanima me kako si odradio root? Bez okidanja knoxa? Kakva je situacija sa ll romovima. Nije me zanimalo ni najmanje da gledam s obzirom kako telefon radi.
- El Laki
- Prijatelj foruma
A ono jest'. I ja pitam svašta. 
Samo me zanima da li posle napomene to prilikom prodaje.
ccc

Samo me zanima da li posle napomene to prilikom prodaje.

- zoreli
- Moderator
El Laki, baš tako posle sat vremena sam ubacio 5.0.1 koji je mnooogo bolji od 4.4.4 - Knox ??? koga briga što reče Azimuth
, uvek napomenem prilikom dalje prodaje da je Knox 0x1 , veruj mi većini ljudi nije uopšte bitno a ko hoće OTA update napisao sam tutorijal kako to može a da je Knox 0x1 . A za garanciju ko kupuje polovan telefon treba da se informiše oko svega a pošten prodavac će mu sve reći (sebe ubrajam u takve)
I ROOT i Custom Recovery , pa zatim debloat Googlovih novinarnica i gluposti , pa Samsungovih S-Voice , TalkBack , Rečnika , Knox-a , ANT Radio Service i još brda gluposti koje nikad do sad nisam koristio . Gledam zauzetost RAM-a je manja za 300-400mb (nebitno za rad telefona jer radi sjajno i kad je ram zauzet i po 2,2Gb) , bitnije mi je za bateriju koja je u poređenju sa Note 3 i S5 slabija (mora se priznati) - zaista su bespotrebno stavili QHD ekran koji guta bateriju i 30% više opterećuje procesor, bolje da su poradili na kvalitetu FHD Amoleda ... aj ajde šta je tu je .

I ROOT i Custom Recovery , pa zatim debloat Googlovih novinarnica i gluposti , pa Samsungovih S-Voice , TalkBack , Rečnika , Knox-a , ANT Radio Service i još brda gluposti koje nikad do sad nisam koristio . Gledam zauzetost RAM-a je manja za 300-400mb (nebitno za rad telefona jer radi sjajno i kad je ram zauzet i po 2,2Gb) , bitnije mi je za bateriju koja je u poređenju sa Note 3 i S5 slabija (mora se priznati) - zaista su bespotrebno stavili QHD ekran koji guta bateriju i 30% više opterećuje procesor, bolje da su poradili na kvalitetu FHD Amoleda ... aj ajde šta je tu je .
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Зорели нас само пали. 
Што више читам његове постове и коментаре са нета то више мислим да је овај телефон толико близу савршенству да је то чудо.

Што више читам његове постове и коментаре са нета то више мислим да је овај телефон толико близу савршенству да је то чудо.

- El Laki
- Prijatelj foruma
Ma šalim se ja malo za prodaju. Ja knox "čuvam " zbog garancije najviše, a ota ne radim već preko odina flešnem onaj koji se najbolje pokaže.
Što se tiče baterije, najbolje se meni pokazala prva verzija ll za poljsku. Ovaj novi je u rangu sa KK, bez veće razlike. No i sada izvlačim lagano 5h30min sot uz 30-40h ukupne potrošnje.
Displej jeste zaista fenomenalan ali uz auto osvetljenje i slabu podržanost od strane aplikacija, jeste nebpotrebno ali i neminovno. QHD postaje standard i uskoro će zaživeti i njemu odgovarajuće aplikacije. Istim putem će verujem krenuti i 64bitni čipset .

Što se tiče baterije, najbolje se meni pokazala prva verzija ll za poljsku. Ovaj novi je u rangu sa KK, bez veće razlike. No i sada izvlačim lagano 5h30min sot uz 30-40h ukupne potrošnje.
Displej jeste zaista fenomenalan ali uz auto osvetljenje i slabu podržanost od strane aplikacija, jeste nebpotrebno ali i neminovno. QHD postaje standard i uskoro će zaživeti i njemu odgovarajuće aplikacije. Istim putem će verujem krenuti i 64bitni čipset .
- vojkan85
- Mobil manijak
Pa sta ja sada da napisem kada ste vi sve skoro rekli
. Svaki komentar je na svom mestu. Bravisimo mucacitos