Yettel novosti
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Telenor novosti
Siguran sam da nije moguce uzeti. To ti govorim iz mog iskustva
Note IV N9100 dual
Ne razumem kakva im je to politika nude mi sada da potpisem uz popust koji cu svakako moci da dobijem i tih mesec dana pre isteka a nece telefon da daju . A telefon i ta njihova ponuda su na neki nacin ekvivalente posto se bira izmedju jednog od ta 2 . Inace kako je najbolje da se izborim za neki popust doplate na telefon isto preko maila ili direktno da zovem ?
- toda81
- Prijatelj foruma
Druze, mozes da dobijes intelefon i popust. Ja sam dobio oba na 2 moja br plus suprugin br, a i dvema koleginicama sam dao text kakv mail da im posalju
Note IV N9100 dual
A koliki je popust otprilike u pitanju na telefone ? Minimalni broj karaktera 60 .
Tako cu i ja da im pošaljem.
- toda81
- Prijatelj foruma
Ako vam treba tekst mogu ga ponovo okaciti ovde pa ga samo malo izmenite.
Na telefon mislim da ne moze da se dobije nikakav individualni popust, ali uz slanje maila mozes da iskukas popust od 25% na pretplatu plus mogucnost da uzmes ili doplatis neki telefon. Cena telefona naravno zavisi od tarife koju uzimas i cene samog telefona na toj tarifi
Na telefon mislim da ne moze da se dobije nikakav individualni popust, ali uz slanje maila mozes da iskukas popust od 25% na pretplatu plus mogucnost da uzmes ili doplatis neki telefon. Cena telefona naravno zavisi od tarife koju uzimas i cene samog telefona na toj tarifi
Note IV N9100 dual
A šta je sa novim starim korisnicima i popustima? Ističe mi ugovor za desetak dana, sada sam u mts-u, bio sam u Telenoru. Uzeo bih onu kombinaciju govorni+internet paket 50% više, ne znam kako gledaju na povratnike. 

- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Trenutno lte je dostupan u Skadarskoj,Prvomajskoj,Delta city i zaboravih 4 lokaciju ,ali je isto negde na NBGD
Neko vece prosirenje se ocekuje tek za mesec dana,medju prvima ce biti centar i delovi NBGD
Neko vece prosirenje se ocekuje tek za mesec dana,medju prvima ce biti centar i delovi NBGD
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
toda81 napisao:Ako vam treba tekst mogu ga ponovo okaciti ovde pa ga samo malo izmenite.
Ako ti nije problem okaci tekst i molim te stavi mail adresu na koju treba da se posalje. Inace jos jedno pitanje koliko pre isteka ugovora da posaljem to ?
- toda81
- Prijatelj foruma
Поштовани,
Ја сам БB, Ваш вишегодишњи корисник. Мој број телефона је 062xxxxxxx. У августу 2014. истиче ми двогодишња уговорна обавеза. С обзиром да код Вас имам постпаид број, са рачуном не мањим од 1500-2000 по уговору (што Ви можете врло лако и сами да проверите), питам да ли ћете ми по истеку уговора, или можда већ сад, понудити нешто као награду за верност? Желим одмах да Вам скренем пажњу да ме понуде које нудите НОВИМ корисницима уопште не интересују. Минимум који очекујем од Вас да ми понудите је попуст на претплату у износу од 25% за пакет Prenesi i surfuj XL и куповину неког новог апарата али по повлашћеној цени. Гледала сам на Вашем сајту да је пре месец дана Sony Xperia M2 на тарифи Prenesi i surfuj XL коштала 1 динар па бих Вас замолила да и њу добијем по тој повлашћеној цени. Молила бих Вас да ме у вези са мојом молбом/захтевом контактирате када исту размотрите. Такође бих вас замолила да не покушавате да ме убеђујете да пристанем на понуде попут додатних минута у мрежи или додатних порука. Дакле, 25% попуста на претплату за тарифу Prenesi i surfuj XL и попуст на куповиину новог апарата тј. Sony Xperia M2, или ћу бити приморана да поднесем захтев за пренос броја у другу мрежу. Јавна је тајна да се овакве погодности одобравају дугогодишњим корисницима па бих Вас стога замолила да ми изађете у сусрет. Само да напоменем то да сам се распитала што се тиче погодности које дају други оператери у њиховим пословницама тако да код мтс-а добијам 50% попуста на пакет сличан овом који ја желим да користим код Вас плус телефон за један динар који је у рангу са Sony Xperia M2 који ми се свидео у Вашој понуди.
У нади да ћемо и даље сарађивати ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ од БB.
Samo izbaci ovu varijantu ucene vezanu za ucenu da dodatno smanje cenu telefona jer to ne pali
Sve ostalo pali provereno
Ја сам БB, Ваш вишегодишњи корисник. Мој број телефона је 062xxxxxxx. У августу 2014. истиче ми двогодишња уговорна обавеза. С обзиром да код Вас имам постпаид број, са рачуном не мањим од 1500-2000 по уговору (што Ви можете врло лако и сами да проверите), питам да ли ћете ми по истеку уговора, или можда већ сад, понудити нешто као награду за верност? Желим одмах да Вам скренем пажњу да ме понуде које нудите НОВИМ корисницима уопште не интересују. Минимум који очекујем од Вас да ми понудите је попуст на претплату у износу од 25% за пакет Prenesi i surfuj XL и куповину неког новог апарата али по повлашћеној цени. Гледала сам на Вашем сајту да је пре месец дана Sony Xperia M2 на тарифи Prenesi i surfuj XL коштала 1 динар па бих Вас замолила да и њу добијем по тој повлашћеној цени. Молила бих Вас да ме у вези са мојом молбом/захтевом контактирате када исту размотрите. Такође бих вас замолила да не покушавате да ме убеђујете да пристанем на понуде попут додатних минута у мрежи или додатних порука. Дакле, 25% попуста на претплату за тарифу Prenesi i surfuj XL и попуст на куповиину новог апарата тј. Sony Xperia M2, или ћу бити приморана да поднесем захтев за пренос броја у другу мрежу. Јавна је тајна да се овакве погодности одобравају дугогодишњим корисницима па бих Вас стога замолила да ми изађете у сусрет. Само да напоменем то да сам се распитала што се тиче погодности које дају други оператери у њиховим пословницама тако да код мтс-а добијам 50% попуста на пакет сличан овом који ја желим да користим код Вас плус телефон за један динар који је у рангу са Sony Xperia M2 који ми се свидео у Вашој понуди.
У нади да ћемо и даље сарађивати ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ од БB.
Samo izbaci ovu varijantu ucene vezanu za ucenu da dodatno smanje cenu telefona jer to ne pali

Note IV N9100 dual
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Ko sa ovim pismom dobije dodatan popust,mom komsi odma po jednu milku cokoladu 

- toda81
- Prijatelj foruma
Komso, moze cokolada. Ja sam navikao na cokolade iz Švice i Austrije
Svaki komp ili tel koji sredim naturalno "naplatim" jer dobijam slatkise 
100% ovo pali. Mnogim kolegama sam ovo odradio pa su prodavali telefone

100% ovo pali. Mnogim kolegama sam ovo odradio pa su prodavali telefone
Note IV N9100 dual
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Opste poznato komso. Eto super prilike da i mi vidimo neku korist od operatera 

- toda81
- Prijatelj foruma
Komso, jedino na taj nacin mozemo nesto da iskoristimo dok su jos uvek "meka srca". Neko proda, neko zadrzi, a neko pokloni tel 

Note IV N9100 dual
Veliko hvala dogovoricemo se i za tu cokoladu kada mi ugovor istekne 
Edit: Inace moze tacno mejl ?

Edit: Inace moze tacno mejl ?
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Danas bio u poslovnici u Kragujevcu sa namerom da zamenim trenutnu sim karticu sa 4G! Rekose mi da nije jos uvek vreme za to,jer navodno se desava da sa tom 4G karticom,nece svaki put da prebaci sa 4 i 3G na 2G,pa telefon zabrljavi i ostane bez signala i mora da se restartuje! Navodno rade na otklanjanju tog problema!
- ljubabvb09
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 09. Dec 2014. 20:33
- :: Umi Zero
Dobro, to je ocekivano da ce biti problema oko 4G mreze, ali onda nisu trebali da masovno pozivaju ljude da menjaju svoje 2G i 3G kartice. Oni koji su nestrpljivi upravo postaju test subjekti da se vidi sta ne valja, pa ti nedostaci da se isprave u narednom periodu. Pre sredine 2016. a mozda i kasnije (setimo se koliko je trajalo uhodavanje za 3G) ne treba prelaziti na 4G.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
dachakragujevac80, to mi ne pije vodu. Kartica ne "prebacuje" ništa - to radi telefon. Kartica samo služi da identifikuje telefon kod mreže.
Pre će biti da imaju neke druge probleme sa mrežom i da mreža odbacuje telefon sa takvom karticom.
Pre će biti da imaju neke druge probleme sa mrežom i da mreža odbacuje telefon sa takvom karticom.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ma nemaju pojma službenici koji rade u poslovnicama. Za rad u poslovnicama nije potrebna skoro nikakva kvalifikacija, svi idu na mesec ipo dana obuke i to je to, masa od njih nema pojma o mrežnim tehnologijam i mobilnim uređajima.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Kaze mi kum da USIM (4G) kartica koju je uzeo kod Vipa (on je preko puta Delta City-a) srce bateriju samo tako (koristi Note3). Pitam jel samo kad koristi net, kaze stalno, i da mu je sada autonomija opala za 30%, do sada je skoro 2 dana izdrzavao pod full opterecenjem, sada jedva sastavi od ujutru jedan dan do kasno popodne sutradan. Ali zato brzina 90/90 Mbps.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!