Aplikacije za Windows Phone 8.1
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 20. Feb 2015. 21:19
- :: nemam u nabavci
- :: samsung galaxy tab 3
Re: Aplikacije za Windows Phone 8.1
Ljudi jel ima neka app kojom mogu da zakljucam npr FB ili tako nesto? Nasao sam nesto ali radi samo kada u njoj napravim plocicu a ako udjem preko liste aplikacija ne trazi sifru. Ima li neka vaka aplikacija ?
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
_Dario_, nema, zbog ogranicenja WP sistema. Iz same te aplikacije sve radi, ali ko zna da zaobidje, lako ce to i da uradi.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Koju camera aplikaciju koristite za slikanje? Vidim da su integrisane Microsoft i Lumia camera. Da li koristite neku od njih ili pak neku trecu aplikaciju?
Festina lente.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 20. Feb 2015. 21:19
- :: nemam u nabavci
- :: samsung galaxy tab 3
miodrage, a da li ce WP 10 doneti tu mogucnost??? 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Dario, ne znam, ne verujem.
Sto se kamere tice, koristim Lumia camera, sa default podesavanjima. Nemam ja strpljenja da se akam sa razlicitim fokusima, i ostalo, a i ne vidim te stvari, meni to sve isto. Fotka je fotka.
Sto se kamere tice, koristim Lumia camera, sa default podesavanjima. Nemam ja strpljenja da se akam sa razlicitim fokusima, i ostalo, a i ne vidim te stvari, meni to sve isto. Fotka je fotka.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Apolo
- Expert
Jedino sto Lumia camera nema mogucnost "Tap to take a picture" za razliku to Microsoft, to me uzasno nervira. Nego, postoji li neka aplikacija sa redom voznje Zeleznice Srbije? Kada sam koristio Lumiju 520 pre godinu dana bila je neka ali nikako ne mogu da je pronadjem na Store-u.
Festina lente.
Mozda Apolo red voznje?
Moram primetiti da je MSN Weather i tacna prognoza i lepo odradjena, ali nema transparent live title i ima samo flip sa trenutne temperature na daily.
Msn je najbolja prognoza. Jedino joj je problem ta plocica. Ja sam licno za plocicu koja se ne rotira i da pokazuje trenutno stanje i slijedeca 2 dana
Jel jos nekome kasne obavestenja na vajberu? Sinoc i ovo vece mi kasne, pretpostavljam da nesto rade na serverima al eto da pitam ovde da li ima jos neko isti problem.
- Apolo
- Expert
I meni kasne vec nekoliko dana. Odgovorim na poruku i posle 3-4 minuta mi stigne notifikacija, pomislim jos da sam lud i da je deja vu:D
Festina lente.
A znaci da je do njih tj do servera ili testiraju noviju verziju, cisto i ja da proverim dal sam lud il me zeza telefon 
Hvala Apolo

Hvala Apolo

Zadnja 2-3 dana je viber skoro pa neupotrebljiv. Prvo ne dolaze nikako obavijesti pa onda dolaze nekim ludim redom, uzas
A vidis kod mene preko dana radi, samo uvece me zeza. Moguce je da su im serveri prebukirani ili testiraju novu verziju programa.
- Apolo
- Expert
Ko ima twitter neka pogleda sta je Telegram uradio. Javno su objavili da servis nece biti aktivan 11 minuta u Evropi zbog nekog rada na serverima, i nakon 11 minuta Telegram opet proradio. Viber baguje i niko se ziv ne oglasava dok korisnici ne pocnu da ih pljuju po fb i twitteru. Cisto da skrenem paznju sta je profesionalizam 

Festina lente.
Viber je katastrofa i na drugim sistemima. Nije to samo na wp. Imaju opasne probleme ljudi. Pošalješ nekom sliku ona stigne drugom kontaktu, to se dešavalo drugu na androidu. Zamisli ti tu katastrofu, možeš opasno da se kompromituješ 
Telegram je ok , instalirao sam ga par puta i brisao, baš nijedan moj kontakt ga ne koristi.

Telegram je ok , instalirao sam ga par puta i brisao, baš nijedan moj kontakt ga ne koristi.
Zamisli da Šakira O Nil šalje tako kompromitujuće slike, pa morao bi da pošalje tri fotografije i tri puta da se izblamira kod pogrešnog kontakta 
Verovatno jer vajber ima dosta korisnika pa su serveri preopterećeni. Za Telegram isto, imam dva korisnika koji su poslefnji put ušli tamo kada su bili babica pri porođaju majke Ruške Jakšić, a šteta, čini mi se da telegram super radi.

Verovatno jer vajber ima dosta korisnika pa su serveri preopterećeni. Za Telegram isto, imam dva korisnika koji su poslefnji put ušli tamo kada su bili babica pri porođaju majke Ruške Jakšić, a šteta, čini mi se da telegram super radi.
- Apolo
- Expert
tolero, Nagovori ih. Drug i ja kao da isprobamo Telegram, pa celo drustvo nase preslo na Telegram, sada sam i drugaricu iz Kanade navadio posto sam citao da su valjda u Juznoj Americi ili gde vec masovno prelazili na Telegram kada je Whatsapp bio nesto van funkcije. Viber sam koristio na LG G2 Mini dok sam bio na Androidu i radio je ok, popravili su ga i ubrzali na WP ali ovo je neki bug do njih jer meni Telegram radi besprekorno (plus sve multimedijalne fajlove ti cuva na cloud-u, tako da gde god se ulogujes tu ti je sve, a ima cak i opciju da ga koristis preko web browsera bez da instaliras samu aplikaciju).
9R94, Telegram je stvarno odlican ali je problem sto nasi ljudi nece da probaju nista novo. Ja sam obrisao whatsapp jer su mi svi bili na Viberu, a onda sam procitao da postoji Telegram pa ko veli ajde da probam i dan danas ga koristim
)
9R94, Telegram je stvarno odlican ali je problem sto nasi ljudi nece da probaju nista novo. Ja sam obrisao whatsapp jer su mi svi bili na Viberu, a onda sam procitao da postoji Telegram pa ko veli ajde da probam i dan danas ga koristim

Festina lente.
Apolo napisao:tolero, Nagovori ih. Drug i ja kao da isprobamo Telegram, pa celo drustvo nase preslo na Telegram, sada sam i drugaricu iz Kanade navadio posto sam citao da su valjda u Juznoj Americi ili gde vec masovno prelazili na Telegram kada je Whatsapp bio nesto van funkcije. Viber sam koristio na LG G2 Mini dok sam bio na Androidu i radio je ok, popravili su ga i ubrzali na WP ali ovo je neki bug do njih jer meni Telegram radi besprekorno (plus sve multimedijalne fajlove ti cuva na cloud-u, tako da gde god se ulogujes tu ti je sve, a ima cak i opciju da ga koristis preko web browsera bez da instaliras samu aplikaciju).
9R94, Telegram je stvarno odlican ali je problem sto nasi ljudi nece da probaju nista novo. Ja sam obrisao whatsapp jer su mi svi bili na Viberu, a onda sam procitao da postoji Telegram pa ko veli ajde da probam i dan danas ga koristim)
Možda da im prodam spiku da je iz Rusije , možda se neko i primi, ima i takvih

Wa su u JA tužili i tražili zabranu i ljudi se uplašili, telegram se izreklamirao i nabacio grdne korisnike za samo par dana

Znam ja odavno za telegram ali svi čuli za viber i samo to koriste. Čak se i wa slabo koristi i mom okruženju.
Probaću malo da ih nagovorim, ma ljudi su inače dosta zatvoreni što se tiče novih stvari nije to samo kod nas. Retko isprobavaju nešto novo. To važi i za sam sistem windows . Mada moram priznati da se par poznanika prebacilo na windows , dosta njih i ne zna da postoji nešto sem androida. Za iphone su čuli zbog nekih "poznatih" koji se slikaju , inače nemaju pojma koji sistem je u iphonu.
- Apolo
- Expert
tolero, Da budem iskren jedan od glavnih razloga zasto mi je Telegram privukao paznju jeste bas taj sto su ga rusi napravili
Ali kasnije sam nasao i ostale, medju kojima dominira cinjenica da sinhronizuje sve gde god da se ulogujes i svu multimediju nosis sa sobom. Takodje fenomenalne stikere koje su napravili (sa sve nasim Teslom). Ja sam malo generalizovao ali slozices se da su nasi ljudi takvog mentaliteta da se pribojavaju bilo sta novo da probaju, sve uzimaju sa velikom dozom skepticizma cak i ako ih nista ne kosta. Tacno je i za Windows, a iPhone se samo koristi kao ime brenda, slazem se sa tobom da vecina nema pojma ni koji je OS u njemu. Cinjenica je da je veliki broj korisnika koji su presli sa Androida na Windows reklo da im ne pada napamet da se vise vrate nazad.

Festina lente.