LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG G2
Svi romovi su isti ja sam probao sve jer su hungary open izbacili za moj tek sutra dan i veruj mi nikakve razlike nema, cak nekad i pomislim sto ima svaka zemlja svoj rom kad su svi isti... 

- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Feb 2013. 16:30
- :: LG G7 ThinQ
I ja sam isto primetio da mi ekran treperi ali to je softverska da nazovem greska koliko sam citao.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Nije to softverska greska,jednostavno je tako kod svakog IPS ekrana.
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
LG je ubacio " content adaptive brightnes ", samo osvetljenje se podesava u zavisnosti od toga kakva je pozadina.
Samo da prijavim da sam danas kupio model sa 32gb memorije lik u radnji mi dao 50komada da biram kaze svi su od 16gb i ja ubodem model od 32gb po ceni od 16gb
imam dva pitanja jel ima update na lolipop ako ima kako radi ima li bagova koliko je izdrzljiva zadnja maska ili da kupim neki silikon za svaki slucaj
kod mene pise ovako
verzija oss 4,4,2
verzija jezgra 3,4,0
verzija softvera D80220h-EUR-xx hvala

kod mene pise ovako
verzija oss 4,4,2
verzija jezgra 3,4,0
verzija softvera D80220h-EUR-xx hvala
E to sam i ja razmisljao da teram malo ovako jel zna neko kako da zaustavim vremensku prognozu radi non stop a ne koristim taj widget instalirao sam drugu vremenski prognozu i sad mi dve rade....koliko imate free rama ja ima viber i free mi je oko 600-700mb nadao sam se da ce biti vise...bestboy napisao:Ne diraj nista. Koristi fon makar mesec dana sa 20h.
Kupi silikon.

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Odeš u podešavanja aplikacija i prinudno zaustaviš one koje nećeš da koristiš (force stop) , 700mb ti je slobodno i ti bi hteo još ?
zbog čega ? ... RAM na Androidu nije isto što i RAM na PC ... tako da
Ako baš hoćeš još 3-4 Gb RAM-a , odeš u ovlašćeni LG servis i tražiš dodatni slot da ugrade
Šalim se naravno
... dobro G2 radi i sa 200-300 mb free , nema razlike .

zbog čega ? ... RAM na Androidu nije isto što i RAM na PC ... tako da

Ako baš hoćeš još 3-4 Gb RAM-a , odeš u ovlašćeni LG servis i tražiš dodatni slot da ugrade

Šalim se naravno

16 godina na forumu MOBILNISVET
Hvala Matori znaci da se ne brinem zbog rama,sto se tice lg stok vremenske prognoze prinudno sam je zaustavljao jedno 5-6puta i kad odem u pokrenute aplikacije ona i dalje radi,to me malo cudi jer kod samsunga kada ne koristis stok widget za vreme ne pojavljuje se u pokrenutim aplikacijama.na kraju ima da se iznerviram lepo da ga rootujem i da pobrisem ta sranja. 

Ljudi, koristi li neko nillkin hard case? Vidim da na netu krece od nekih 7$, imam beli g2, a ako uzimam nillkim verovatno bih uzeo crni sto vise vuce na tamno sivi ili mozda cak onaj braon. Ne volim glomazne caseove, u principu najvise volim cist telefon ali ovaj nas je bas klizav
- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
Dal je moguce da jos nema update-a na lolipop.
Pa sta rade oni, necemo valjda da cekamo jos par meseci...

Evo sad cujem da ima na Twiteru da je obustavlje update za g2 zbog nekih problema ne znam koliko je to tacno 

- Re_EDuCaTiON
- Mobil fan
https://youtu.be/D9D0P722Vj0
Jel se desilo jos nekom ovo?
Napravo sam temu u delu za servisiranje al niko ne zna evo ovde kozda neko zna. Ne znam da li je do mene problem ili do telefona, tj fabricki.
Voleo bih da mi neko pomogne.
Jel se desilo jos nekom ovo?
Napravo sam temu u delu za servisiranje al niko ne zna evo ovde kozda neko zna. Ne znam da li je do mene problem ili do telefona, tj fabricki.
Voleo bih da mi neko pomogne.

- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Meni takodjer zna tako biti
Evo posle par dana koriscenja mogu da kazem da telefon leti,poredim ga sa samsungom s3 sve lepo radi nema seckanja ili poruka da je nesto prestalo sa radom,,mala zamerka mi je malo tisi zvuk zvona za moj ukus ali ok.Zanima me kada ce android 5 stici kod nas i koja verija treba da bude hvala.