Microsoft Lumia 640 XL
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Windows OS ●
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Re: Microsoft Lumia 640 XL
Koliko je meni poznato, uveliko se radi na tome, testiranjem neke nove tehnologije ili unapređenjem stare, zaboravio sam, neko će se već setiti pa će me dopuniti, ali poenta je da ćemo verovatno i to dočekati za 3-4 godine..
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 20. Feb 2015. 21:19
- :: nemam u nabavci
- :: samsung galaxy tab 3
Nadam se a ne da moram da ga punim svako vece .
inace jel se zna kada ce da dodje kod operatera?

- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Noca cena...305 evra za model 640 XL. Vise od ocekivane.....
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ako je to tacno, onda je to bruka. Sta je to sa nasim prodavcima i WP telefonima? Da su im cene nerealne, to svako zna odavno, ali bih pomislio ce za WP, koji je realno manje trazen od Androida u (skoro) svakom cenovnom rangu, biti razumniji sa cenama.
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Pa za 350€ ima l1520 koji je vrh ponude wp-a. Realna cena je do 250€. Sve preko toga je previse. Cena je na amazonu u nemackoj 219€ za lte mozda malo skuplja ali 305€ je stvarno bruka cena i samo budala moze kupiti po toj ceni
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Samo radi poređenja, u prodavnicama Unieuro (IT), 640 XL se premijerno prodaje za 200 EUR.
Našim prodavcima treba malo više, šta se tu može...

Našim prodavcima treba malo više, šta se tu može...

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Само да се надовежем на помињање продавнице Униеуро. За први април су имали акцију 50% попуста за преко 200 производа, међу којима МВА, IPad, IPad mini, итд... Од телефона нису имали малтене ништа, али је све остало ишло по феноменалним ценама.
ex ivan87
-
- Entuzijasta
Da ali kao i sve sto se kod nas pojavi prvi put na trziste ima visoku cenu. Komme nije hitno nela saceka malo opasce cena brzo. Nasi uvek moraju da ukradu pare ljudima pa to gledaju sbugde da primene. A cene su tu i za one kojima se zuri pa da malo pokupe od njih 

-
- Mobil manijak
Cena u CH 219chf to je oko 210€. Jako dobra pocetna cena za ovaj model. Mislim d nije prenaduvana kao kod vecina model kad izadju. Npr l830 je bila skoro 400€ kad se pojavila
Da li vredi uzimati LTE model obzirom da je ovo Srbija i da se 4G tek uvodi kod nas?
-
- Entuzijasta
Pa zavisi gde zivis tj ako si u vecem gradu gde ga vec ima ili treba da se uvede uzimaj a ako si negde iz nekog malog sela gde se jedva i 2g hvata tesko da ce do tu stici skoro. U narednom periodu ce odraditi gradove a posle cemo da vidimo sta ce dalje da bude. Ako ga uzimas na duze vreme onda vredi dodati. Jedna napomena i kod operatera 4g nece biti pusten u sve pakete vec samo one najvece. Sto se brzine interneta tice mislim da nikome ne treba tolika brzina ali ako je razlika u ceni malo onda vredi uzeti. Razmisli dobro da li ti treba uopste ta brzina interneta i da li zadovoljavas zahteve operatera ako imas neki manji paket (ja mislim da oni koji imaju ispod 1GB neta nece dobiti mogucnost za 4g)
-
- Mobil manijak
4g u Srbiji nece zaziveti jos najmanje godinu dana. 3g je dovoljan za 99,9% stvari. Sta ce ti toliko brz internet ako imas 1gb neta u paketu ili 3? To pojede za 15 min full speed 4g neta 

Kragujevac. U suštini, i 3G mi je okej. Ali sam prosto razmišljao o ovome pošto postoji mogućnost pa zato pitam kolika je razlika jer kad već uzimam telefon ako bude razlika u ceni između 3G i LTE modela uzeo bih LTE.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ja bih se svakako odlucio za 4G varijantu.
I ja mislim da ce nasim operaterima trebati jos neko vreme da se snadju sami sa sobom po pitanju 4G, ali ako planiras da isti telefon koristis godinu i po - dve, onda bi 4G bio bolji izbor. Bar sam ja tako postupio..
I ja mislim da ce nasim operaterima trebati jos neko vreme da se snadju sami sa sobom po pitanju 4G, ali ako planiras da isti telefon koristis godinu i po - dve, onda bi 4G bio bolji izbor. Bar sam ja tako postupio..
Svakako planiram da ga imam bar dve godine jer ne volim da menjam telefone često. I sam sam mislio da tako postupim ali sam hteo da pitam neke ljude koji se mnogo bolje razumeju od mene.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Najbolje je da uradis onako kako smatras da tebi najbolje odgovara, zato sam ti i napisao sta bih JA uradio, sto ne znaci da ono sto odgovara meni, odgovara i tebi, ili drugima..
Meni taj LTE nikakvu ulogu ne bi igrao. Paket mobilnog interneta koji ja koristim jednostavno nema logike na takvim brzinama. Sto ce ti LTE ako inace pazis kol'ko ces potrositi.
-
- Entuzijasta
hugo, ako uzimas na oko dve godine mozes uzeti lte ali pogledaj da li ti treba i da li si u mogucnosti da ga koristis jer on dolazi u velikim paketima (znm za mts da je najmanji paket xl(1GB) a verujem da je i kod drugih operatera na paketima sa 1GB ili vise) . A cak i mislim da je 1GB malo za 4G i da se potrosi brzo sad nisam siguran jer nisam nikada probao ali to je moj zakljucak posto je to najmanji paket koji dobija. Verovatno ce i paketi za koji mesec biti povecani za iste pare ili tako nes tako da je najbolje da se raspitas i kod operatera.
Hvala Dario. Trenutno i imam 1GB interneta u paketu ali raspitaću se pre nego što ga uzmem. Internet koristim ali ne puno i ni za šta bitno pa mi ta mega brzina nije presudna. Samo sam pitao za razliku da bih znao jer sam mislio da se LTE odnosi na još nešto osim na brzinu interneta pa da znam.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1