Lepo su ga sredili, i bio je red, je li to samo za Lolipop, ili i za starije verzije (nisam stigao da procitam ceo clanak)? Azimuth, ma ja sam mlad samo u poredjenju sa svojim direktorom koji ima 65 godina .
Drustvo, nocas mi jedna ortakinja rece da je cula da ce se usluge na Vajberu uskoro naplacivati.
Ima li u tome istine, ili je to samo jos jedna urbana legenda?
To su sigurno samo gluposti i one poruke koje neko posalje i onda svi u strahu tu poruku proslede na 10 i vise brojeva. Ne brini, sigurno se nece naplacivati. Po meni WA ima mnogo bolji, jaci i cistiji zvuk prilikom razgovora od vibera. Jos samo da ubace video pozive i bice komoletan. Doduse viber ima extra stikere i one animirane zezancije sto je njegova jedina prednost
toda81 napisao:Po meni WA ima mnogo bolji, jaci i cistiji zvuk prilikom razgovora od vibera. Jos samo da ubace video pozive i bice komoletan. Doduse viber ima extra stikere i one animirane zezancije sto je njegova jedina prednost
Upravo tako, i meni je Votsap lepsi od Vajbera.
A bilo bi stvarno super da i Telegram ubaci mogucnost poziva - verovatno jednom i hoce, samo mozda ne tako uskoro.
U toku razgovora sa WA uvek sam imao manje ili više izražen eho. Inače nakon neprijatnosti sa Viberom kad je poruka stigla pogrešnom primaocu ugasio sam nalog. Telegram sam isprobao ali kao i kod vas malo ko ga koristi. Jednostavno ljudi neće da isprobaju nove programe, inertni su. Mada ako Viber krene malo više i češće da brljavi krenuće opšta bežanija sa njega.
E, to za eho se i meni sporadicno desava. Ne znam do cega je, nekad je veza vrlo pristojna, nekad bolje da nisam zvao.
Dok mi je na Vajberu veza skoro svaki put losa.
Ja za sada nisam imao problem sa ehom na WA, mada se nikad ne zna. Cinjenica je da je stabilniji i kvalitetniji od vibera kada je poziv u pitanju. Doduse do sada sam imao dobeo iskustvo i sa viberom, mada sve zavisi s kim pricam, tj. kakv net ima ta druga osoba, dok na WA sa tim istim "problematicnim osobama" nisam imao problem sa pozivima sto povlaci da je bar u mom slucaju WA bolji
stejer, hvala, saznao sam i sam juce, kad sam ga instalirao.
I ne svidja mi se. "Na papiru" mi je delovao lepo, ali sad, kad ga koristim, i nije mi nesto. Stari mi je bio lepsi..
Meni se baš sviđa jer imam Lollipop pa mi je on baš odskakao od celokupnog dizajna do sad. Koristio sam ga već jače od mesec dana, čim je izasla apk beta verzije sa material design-om.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.