Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
MedaMiska napisao:
d802 32GB DEU-to mu dodje nemacka?
Nemac...ima vodafone za 16gb...za 32 jos nista preko pc suite...flesuj bal/baltics v30a kdz preko lg flash toola..naravno backup svega pre flesovanja...
Jedno pitanje sta mu znaci ako je wimver za vodafon?kontam da u sebi ima neke app koje su za tu mrezu. Jel moze neko da napise kako se telefon ponasa sa ll hvala.
zoreli napisao:To znači da ima Vodafonove preinstalirane aplikacije kao i Vodafon logo pri paljenju telefona.
Šta ti znači "ll" ? "Lot of laugh" ili nešto drugo ?
Koji si ti meni kralj izvinjavam se za ll mislio sam Lolipop. A verzija LP baltics za koje je trziste radjena? Jel neko testira tu berziju LP kakvi su utisci? Hvala
tihi, root postoji i rikaveri takodje. Fix nema svrhu da se ubacuje na LP,jer se ceka advanced driver kako bi mogao da se flesuje i ispravi sto bude trebalo da se ispravi.
Medamiska, skini, inataliraj, ako se ne svidja vratis stari. Ovo sve ostalo da netko umjesto tebe proba ne moze se(ne da ne moze probati nego netko drugi te tvoje "bugove" nece ni osjetiti dok ti vidis recimo. Pogotovo baterija. Ja mogu reci da traje cijeli dan..dan i pol, no sta to tebi znaci?)
Unapred se izvinjavam ako je o ovome bilo reci,hocu da rootujem tel da ga malo prilagodim svom oku,i pobrisem neke app,zanima me sledece dali cu moci preko OTA da azuriram OS,ili cu jednostavno dobiti poruku tipa da je uredjaj modifikovan,i ne mogu primiti azuriranje na noviju verziju OS-a ako root ne pravi problem OTA-i odmah ali odmah ga rootujem. cekam odgovor najlepse hvala drugari...
Kad napravis root cak i ako ti izbaci da je modificiran mozes unroot napraviti. Kad dobijes ota prvo sto je za napraviti ako zelis da radi dobro je factory reset. Tako da, mozda najbolje odmah lollipop pa root pa obrises sta ne trebas
bender_007 napisao:Kad napravis root cak i ako ti izbaci da je modificiran mozes unroot napraviti. Kad dobijes ota prvo sto je za napraviti ako zelis da radi dobro je factory reset. Tako da, mozda najbolje odmah lollipop pa root pa obrises sta ne trebas
Hvala stari Samo razmisljam sta da radim dali da stavim preko flash tola LP pa da ga rootnem ili da rootnem ovaj 4.4 i da cekam OTA stvarno ne znam sta mi je ciniti
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.