iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Re: iPhone 6
Mali off,zanima me gde je u beogradu najisplativije uzeti ip6? Ko ima neki predlog neka posalje pp 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Sa mreze na KP, simfree od igne-ta. Ako ti treba kontakt, mozemo i to da nadjemo 

- zolaman032
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 15. Apr 2015. 14:28
Samo sa oglasa, sa mreze se mogu naci od 550e do 620 e i to u vakum pakovanju. Ovde u Cacku je nov sim free 600e , beli moze i za 590, napominjem uredjaji su novi eu modeli.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Možda.Azimuth napisao:Nemate ukusa uopste [emoji14]

Do sad sam uvek uzimao crne telefone, samo ako su imali u ponudi crni model koji me zanima. Jednom ili dva puta sam uzeo sivo-srebrni, jer nisam imao izbora. To je kad su u pitanju novi telefoni, iz prodavnice, u kutiji, sa garancijom, itd. Kad sam bio student, morao sam da "furam" polovne, pa tada nisam obraćao mnogo pažnje na boju, samo na cenu.

Poslednja izmena od Evindzer u Sre, 15. Apr 2015. 22:04, izmenjeno 1 put ukupno.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Crna je klasika, i neki modeli zaista izgledaju odlično u crnoj boji. Međutim, treba uneti u život i malo boje, mislim da su silver i gold pun pogodak, deluju otmeno, elegantno i razbijaju monotoniju u masi crnih telefona 

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Zanima me ako neko moze da mi kaze koju navigaciju koristite na ajfonu 6 da li moze da se instalira igo i naravno zanimaju me free app
Na kraju ce ipak izgleda pobediti gold verzija ili mozda mozda silver
Na kraju ce ipak izgleda pobediti gold verzija ili mozda mozda silver
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- Azimuth
- Moderator
oxigen, ja imam iGO, Sygic i HERE, naravno, tu je i maps.
iGO se inace placa, na drugom forumu se prave grupe, vas 5, svako po 10e i imate legalnu verziju za vjek vjekova. Druga opcije je da uradis JB i tada ti ja dam link odakle skidas i instaliras besplatno isti taj iGO.
Sto se aplikacija tice, imas bukvalno sve sto i na androidu, imas one koje se placaju ali svakodnevno barem 10tak aplikacija budu free (od tih koje se placaju), a imas i alternative svih tih aplikacija koje su naravno besplatne. I opet, ako uradis JB, sve aplikacije su ti besplatne bas kao i na androidu.
iGO se inace placa, na drugom forumu se prave grupe, vas 5, svako po 10e i imate legalnu verziju za vjek vjekova. Druga opcije je da uradis JB i tada ti ja dam link odakle skidas i instaliras besplatno isti taj iGO.
Sto se aplikacija tice, imas bukvalno sve sto i na androidu, imas one koje se placaju ali svakodnevno barem 10tak aplikacija budu free (od tih koje se placaju), a imas i alternative svih tih aplikacija koje su naravno besplatne. I opet, ako uradis JB, sve aplikacije su ti besplatne bas kao i na androidu.
Azimuth, ne planiram ako uskoro uzmem ajfon6 da radim.jilbreak kakvo je onda stanje sto se tice navigacije posto mnogo putujem bas mi treba navigacija za mob
- Azimuth
- Moderator
oxigen, HERE je besplatna, iGo se kupuje. Nije problem uraditi JB, neces ugroziti garanciju i neces usporiti telefon, samo je potrebno da imas odgovarajucu verziju iOS-a
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Nemam vremena puna da listam,mozda je vec neko to pomenuo,ali jel se desava jos nekom da nakon updata na 8.3,viber,tj kad se pisu poruke na njemu,ono prozorce gde se prikazuje kucani tekst baguje,odnosno ode ispod tastature,pa se ne vidi sta je sve napisano! Ne znam da li me razumete? [emoji3]
- Azimuth
- Moderator
dachakragujevac80, razumemo te i desava se svima. Ceka se update Vibera koji ce to ispeglati. 

- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
E taj rad,hvala! Inace bas zna da smori! [emoji57]
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Hvala momci,videcu sa oglasa onda da nadjem nekog 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Doco, onda kao sekundarni telefon koristi n3 za navigaciju hahahaha 
Neces ti nikad na i4 da odradis JB

Neces ti nikad na i4 da odradis JB
Note IV N9100 dual
Toda znas da volim da sve bude na mob.fabricko bez budzenja
kako se pokazala ta Here navigacija u odnosu na igo?? Zanima me jos ovo kada se kupuje mob u recimo mts-u da li ga nakon kupovine dobijam u full vakum pakovanju ili mi ga oni otvore pre kupovine? Izgleda bice gold 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
E moj doco, razocaraces se ti totalno, ali sada je kasno kad svi vec resio da se qrcis. Kako moze obicwn med bata da ima skuplji tel od tebe 

Note IV N9100 dual
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
U mts dobijaš full u folijama. Umem im piše na kutiji, sa kutije prepisuje imei, ne mora da otvara kutiju zbog toga. Moj savet je da otvoriš na kiču mesta i dobro pogledaš telefon. Obrati pažnju da displej da li je po zalepljen, da nema neku ogrebotinu... Pogledaj malo koje daljnje prate iP.
@Azimuth, jel to izašao JB kada ga pominjes?
@Azimuth, jel to izašao JB kada ga pominjes?
Na sta sve obratiti paznju pri kupovini kontam mob je u vakum pakovanju nema sta tu mnogo da se gleda ali ajde
- Azimuth
- Moderator
Baraba, nemam pojma, iskreno, ali ako je nov telefon onda dolazi sa 8.1.2 i eto ga JB ocas posla. Naravno, ako covek zeli da odradi.
oxigen, samo stisni telefon tu oko home tastera. Bilo je nekoliko slucajeva da im je tu krckalo staklo. Kako i zasto, ne bih znao. Za ostalo sam samo od jednog momka procitao da mu je stigao 5s izgreban. Nesto mi ta prica ne pije vodu, ali ok. Navodno je otvorio kutiju i posle nekog vremena skontao neke ogrebotine na lajsni.
I jos jedan savet, kad budes uzimao telefon, odmah uzmi i ovu novu 4G karticu i daj telefon odmah njima u poslovnici da ti aktiviraju imessages i facetime. Zasto? Zato sto se aktivacija naplacuje 10din, a ne prodje uvek iz prve pa mozes da nakrckas poprilicnu cifru.
oxigen, samo stisni telefon tu oko home tastera. Bilo je nekoliko slucajeva da im je tu krckalo staklo. Kako i zasto, ne bih znao. Za ostalo sam samo od jednog momka procitao da mu je stigao 5s izgreban. Nesto mi ta prica ne pije vodu, ali ok. Navodno je otvorio kutiju i posle nekog vremena skontao neke ogrebotine na lajsni.
I jos jedan savet, kad budes uzimao telefon, odmah uzmi i ovu novu 4G karticu i daj telefon odmah njima u poslovnici da ti aktiviraju imessages i facetime. Zasto? Zato sto se aktivacija naplacuje 10din, a ne prodje uvek iz prve pa mozes da nakrckas poprilicnu cifru.
Azimuth, ajde molim te prevedi mi ovo posto ne razumem sta si hteo reci????Ne znam ne verujem da to znaju da aktiviraju ove tetke u mts poslovnivi