Ako nema dobar zvuk, onda džabe staklo na leđima (iphone 4 i 4s imali su staklo, ala kasni samsung) i bolesna rezolucija displeja. Ako ima dobar zvuk, dobru kameru, dobru bateriju... konaco fon kakav tražim, a i oni sve jednom da ubodu.
Sve je to ista banda.Azimuth napisao: Jbt umesto da obaraju cene jedni drugima, oni ih jos dizu.
Gledao sam neke testove,za sada N4 ima bolju kameru od S6.Baraba napisao: Ako ima dobar zvuk, dobru kameru, dobru bateriju... konaco fon kakav tražim, a i oni sve jednom da ubodu.
Slazem se za HTC. A sto se tice cena.. pa, 'oce da se igraju Ajfona.Azimuth napisao:Mislim da ce do kraja godine htc biti u krizi. Podbacili su debelo ovaj put, a preterali sa cenom.
Samsung tera svoju pricu, ali... Videcemo. Jbt umesto da obaraju cene jedni drugima, oni ih jos dizu.
Znaš bar jednog člana foruma koji se neće složiti s tobom, a to je naš kolega Baraba.Sale_M napisao:Ja licno pored LG G3/4 sony z2/3/4 i samsunga s5/6 nikad ne bi ni pogledao Htc One ima verovatno dosta onih koji slicno razmisljaju,a Htc drzi tu cenu.
To je otvor blende i on je povećan u odnosu na Note4. Inače veličina senzora je 1/2.6, što je isto kao kod N4 i S5, s tim što je kod N4 i S6 senzor Sony-jev, a kod S5 Samsungov.madmax napisao:velicina senzora je 1.9 sto je dosta dobro za telefon
Tačno. Ni jedan od pomenutih nema izradu i zvuk kao htc. Svako, ali svako ko je video M8 kod mene, tražio da pogleda telefon, svima je izrada i izgled top. Meni u početku nije bio lep, moj trip.Evindzer napisao: Znaš bar jednog člana foruma koji se neće složiti s tobom, a to je naš kolega Baraba.
Ako se sećam šta je pisao, pre nekog vremena je uzeo M8 i vrlo je zadovoljan njime.
kvaka33 napisao:Plus nije otporan na vodu i prasinu
O ogrebotinama da ne pricamo ,ko ne bude koristio neko kaljeno staklo ili zastitnu masku ugasio ga je