Potrebno:
p2k Drajveri 2.9 i noviji
RSD light (preporucujem verziju 2.4 ili 2.5) - ja imam 2.5 i radi OK
Obavezno NAPUNITI BATERIJU DO KRAJA PRE FLESOVANJA!!!
Dakle, kada spojite mob na komp i trazi vam drajvere usmerite ga na direktoriju u kojem se nalaze p2k drajveri i izaberite motorola USB modem Fajl.
Nakon toga startujete RSD light
tel treba biti spojen (naravno) u filnime ucitate monster pack, language pack ili nesto drugo sto zelite da ubacite u tel.
u donjem prozoru mora pisati motorola RAZR V3x ili vec tako nesto. samo da pise v3x.
kada ucita fajl koji ste ubacili u program stisnete start i sacekate. sve to bi trebalo da traje desetak minuta.
to bi bilo to...nikakva nauka...
ako negde zapne pitajte:)
V3X kako flesovati novi Softver
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Zdravo!
Zamolio bih te za jednu veliku uslugu. A to je, ako je moguce, da mi posaljes link za RSD Lite, odakle mogu da ga skinem. Pokusao sam nekoliko puta preko Google, ali sam samo nabacao na nekoliko virusa i dzabe sam cistio komjuter.
Mozes da mi posaljes na cetka83@yahoo.com
Hvala puno unapred!!!
Zamolio bih te za jednu veliku uslugu. A to je, ako je moguce, da mi posaljes link za RSD Lite, odakle mogu da ga skinem. Pokusao sam nekoliko puta preko Google, ali sam samo nabacao na nekoliko virusa i dzabe sam cistio komjuter.
Mozes da mi posaljes na cetka83@yahoo.com
Hvala puno unapred!!!

-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 06. Okt 2004. 18:44
- Kontakt:
uradim ja to i idem na normal mode i kaze mi : The mobile phone is not in Modem Mode or is not connected a kad idem na phone pa load flex from the phone kaze mi The mobile phone is not in right mode. i da pored onog normal ni pise not connected....
pomagajte. stavio sam na data coonection i nista....
pomagajte. stavio sam na data coonection i nista....
BANE BRE!
da li si stavio drajvere kad ti je trazio?
Probaj sledece... stavi na usb connection Memory card... zatim spoji sa kompjuterom... i kad god ti trazi drajvere ti ga posalji u folder sa drajverima (link imas na pm)... kad ti zavrsi sa svim drajverima... iskljuci fon sa kompa prebaci na data conn. ukljuci LeaderGL spoji fon... sacekaj da ti ga komp prepozna... kao i program... i onda pokusaj
Probaj sledece... stavi na usb connection Memory card... zatim spoji sa kompjuterom... i kad god ti trazi drajvere ti ga posalji u folder sa drajverima (link imas na pm)... kad ti zavrsi sa svim drajverima... iskljuci fon sa kompa prebaci na data conn. ukljuci LeaderGL spoji fon... sacekaj da ti ga komp prepozna... kao i program... i onda pokusaj
Ja imam RSD light 2.5 i imam p2k file manager ali kada ga otvorim nece da mi cita podatke sa moba i samo zablokira, a kada sa RSD light prebacim naprimjer ono za jaci zvuk pise da je prebaceno ali prebaci vrlo brzo i kada pustim pjesmu na mobu sve isto!
posjetite moj forum o mobilnim telefonima i racunarima!!!
http://mobitech.999.org
http://mobitech.999.org