Program za preradu skinova(tema)

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Program za preradu skinova(tema)

Post od milann »

Gde mogu skinuti i kako se zove program gde mogu menjati boju fonta,zameniti postojece ikone,odnosno da manipulisem sa svim "sadrzajima" u jednom skinu? :blinky:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

milann, pokušaj ovde da nadješ odgovor, već je pričano na tu temu...

viewtopic.php?t=4535&highlight=Theme+creator...
Poslednja izmena od Ninolina u Pet, 05. Maj 2006. 23:24, izmenjeno 1 put ukupno.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Program koji sluzi za kompletno pravljenje tema za nokiu (series40) je: Nokia Series 40 themes studio (V2.0 velicina 23MB)
Ja sam ga skinuo sa sajta:
http://www.forum.nokia.com
i verujem da tamo moze da se nadje i za ostale serije!

Za sajt je potrebna registracija (besplatna) i onda moze da se downloaduje dosta korisnih stvarcica.

Ako ne uspes da se snadjes pisi pa cu malo detaljnije odgovoriti...

PozZ

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Hvala ninolina i Koren, nasao sam bas sta mi treba. Zaboravio sam da kazem da imam 6630,tj. juce sam ga dobio u zamenu za Motorolu V3. Voleo sam i nalazio zabavu da na V3 sam kreiram teme po mom ukusu jer je stvarno fleksibilna po tom pitanju,ali kako vidim ni Nokia nije slaba na tom polju tako da cu se i na nju dobro zabaviti. :lol: :lol: :D :lol: :lol:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

milann, pa u Theme Studiu...možeš neograničeno da se igraš sa kreiranjem ikonica za programe i aplikacije kao i za sve ostalo u meniju telefona...Samo kad naučiš da koristiš sve opcije...Ima i program posebno za ikonice zove se Icon Wizard...

Pozdrav... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Odgovori